Skocz do zawartości
IGNORED

Lampizator DSD DAC

marslo

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem Twój pokój, nie wiem co liznąłeś ale na pewno nic co ma związek z profesjonalną adaptacją akustyczną.

Sam zrobiłeś z siebie pośmiewisko z tą kanapą przypisując jej dodatkowo magiczne właściwości akustyczne. Zrobiłeś z Siebie idiotę i nadal to ciągniesz. Kanapa jako główny ustrój akustyczny i rozpraszacz, przecież to żałosne jest.

Uważaj proszę bo z personalnymi inwektywami zaczynasz stąpać po cienkim lodzie.

Tym razem cię nie pozdrowię bo nie widzę powodu.

Żegnam.

Muszę przewietrzyć mój system…

Zaraz, zaraz. Który Ty Szymon jesteś? Bo tu ze mną jakiś świeżak Szymon1 dyskutuje. Czyim Ty klonem jesteś?

Masakra co się tu wyprawia.

Ktoś mnie oświeci.

Stary, to Ty??? To nie Twój styl i gramatyka pisania ...

Pozdro

Już Cię oświecam bo widzę, że masz realne problemy ze sobą :)

Użytkownik branżowy może mieć jedno konto prywatne i jedno firmowe. Ot cała tajemnica.

Widzę że znasz się i na lampach i na kanapach... brawo. Niezły picer z ciebie... o przepraszam, tapicer.

Przykład wziąłem z jello czyli Tomasza, też ma 2 konta więc nie będę gorszy :)

Sam zrobiłeś z siebie pośmiewisko z tą kanapą przypisując jej dodatkowo magiczne właściwości akustyczne. Zrobiłeś z Siebie idiotę i nadal to ciągniesz. Kanapa jako główny ustrój akustyczny i rozpraszacz, przecież to żałosne jest.

Widzę że znasz się i na lampach i na kanapach... brawo. Niezły picer z ciebie... o przepraszam, tapicer.

Poproszę link, za dużo tu dzisiaj Szymonów, gubię się.

Kiedyś branża, teraz prywatny, nowa moda ???

Masz po prostu problem z kojarzeniem, nie moja wina. Rozumiesz co to jest konto prywatne i firmowe?

Nie każdy ma takie zdolności sprzedaży uszkodzonych sprzętów jak Ty.

Ale nie myślisz chyba o stworzonych do 6B4G/2A3 Thielach ? Bo grały jak by były zepsute... chłe... chłe, chłe...

Biedny Jim Thiel, nie wiedział że jego kolumny muszą się 2 lata wygrzewać i że referencyjny dźwięk jest osiągalny już z 15 ukraińskich watów.

Ale nie myślisz chyba o stworzonych do 2A3 Thielach ? Bo grały jak by były zepsute... chłe... chłe, chłe...

To weź je na handel w końcu masz doświadczenie w sprzedawaniu nieposiadanych sprzętów. U ciebie na pewno się naprawią chle chle chle...

Pamiętasz jeszcze duet esoterica? Wstawisz foty monosów z przed 10 lat i na pewno klient się znajdzie.

Masz po prostu problem z kojarzeniem, nie moja wina. Rozumiesz co to jest konto prywatne i firmowe?

Poproszę link do zdjęcia Twojego pomieszczenia i gratów. Wiecej prosić nie będę.

Chocken ???

Pozdro

To weź je na handel w końcu masz doświadczenie w sprzedawaniu nieposiadanych sprzętów. U ciebie na pewno się naprawią chle chle chle...

Pamiętasz jeszcze duet esoterica? Wstawisz foty monosów z przed 10 lat i na pewno klient się znajdzie.

Nerwy ci puszczają ?

E tam jest fajnie. Brak kryminału w telewizji a tu zaraz zobaczymy kto zabił......i jest rozrywka.

Podbijam stawkę.

Jestem po raz drugi gotów się założyć, że zdjęcia nie będzie. Aaaaaa ... i wykaz klamotów poproszę, tak jak w "o mnie".

:)

Pozdro

Nerwy ci puszczają ?

Spoko ... zaraz znowu usłyszę o kanapie. To się nazywa technika zdartej płyty.

A zjęcia Szymonowego pomieszczenia jak nie było tak nie ma. I nie będzie.

Pozdro

Poproszę link do zdjęcia Twojego pomieszczenia i gratów. Wiecej prosić nie będę.

Znalezienie zajęło mi 5 sekund... - wyszukiwarka działa...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Możesz nie wytrzymać tej kolorystyki...

Podbijam stawkę.

Jestem po raz drugi gotów się założyć, że zdjęcia nie będzie. Aaaaaa ... i wykaz klamotów poproszę, tak jak w "o mnie".

Pozdro

Spoko ... zaraz znowu usłyszę o kanapie. To się nazywa technika zdartej płyty.

Pozdro

Nie, technikę zdartej płyty do perfekcji opanował Stary Audiofil. W końcu jest analogowcem.

Pamiętacie tą płytę... zaraz, zaraz co to było ? Coś..., coś chyba z Ayonem .

Podbijam stawkę.

Pozdro

Pozdro

Nie ma powiadasz :)

Zdjęcia starsze:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I trochę bardziej aktualne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wybacz ale najnowsze foty dopiero zrobię.

W załączniku foty alternatywnych kolumn dręczycieli jello :)

I kilka moich kabelków oraz innych gratów. Jest tego więcej :)

post-58347-0-22463100-1425239659_thumb.jpg

post-58347-0-05543700-1425239665_thumb.jpg

post-58347-0-74153500-1425239676_thumb.jpg

post-58347-0-98387000-1425239889_thumb.jpg

post-58347-0-59518300-1425239912_thumb.jpg

post-58347-0-95952400-1425239921_thumb.jpg

post-58347-0-76696300-1425239927_thumb.jpg

post-58347-0-30610200-1425239934_thumb.jpg

post-58347-0-38705500-1425239944_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A zdjęcie całego pomieszczenia mogę poprosić?

BTW czy mam już robić historię z Twojego fioletu tak jak Ty/Wy z mojej kanapy, czy jeszcze poczekać?

Poczekam.

Zapowiada się fajne, duże pomieszczenie, takie lubię. I sufit golas nie jest. U mnie niestety jest golas bo spadzisty i myślę i myślę ...

Pozdro

A zdjęcie całego pomieszczenia mogę poprosić?

BTW czy mam już robić historię z Twojego fioletu tak jak Ty/Wy z mojej kanapy, czy jeszcze poczekać?

Poczekam.

Zapowiada się fajne, duże pomieszczenie, takie lubię. I sufit golas nie jest. U mnie niestety jest golas bo spadzisty i myślę i myślę ...

Pozdro

W pierwszym linku masz całe pomieszczenie jeszcze z gołym sufitem. Ciężko zrobić zdjęcie całego pokoju o długości 15m, zrobiłem co mogłem.

Małe to to, ale gustowne... ( o pokoju mowa oczywiście )

Dziękuję, komplement z Twoich ust rzadko się zdarza więc doceniam podwójnie.

I ten kolor...

Podobają mi się też stoliki. Chyba zabrakło granitu w okolicznych kamieniołomach.

De gustibus non est disputandum...

Jello nie krępuj się dawaj swoje audio lokum, obiecuję powstrzymam się od kąśliwych uwag :)

To ja wstawiam także swój, żeby nie było, bo się pytałeś :) I też mam problemy z akustyką po prawej stronie, jak widać jest tam łóżko, które skutecznie robi za absorber. Ale mam już mam plan naprawczy :) Krytykujcie do woli, ile wlezie :) Krytyka jest potrzebna i zawsze będzie obecna w naszym życiu, pytanie jest takie, kto z niej zrobi użytek. Ja kiedyś zrobiłem :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No dobra kocury ... dość napierdalania, kończę działania bitewne i ogłaszam rozejm. Nie będę Putlerem :). Nich teraz będzie merytorycznie.

Szymon ... widzę każdy ma swoją kanapę ... Ty też. Do tego skórzaną. Proponuję założyć klub audiofilskich kanap. Zarobimy na emeryturę ;). Do tego Ty miałeś gustowny ludwikowaty stoliczek. Zostały do dziś?

Żarty na bok. Wielkie, gołe pomieszczenie. Obawiam się, że też ma swoje problemy. Moje jest otwarte, Twoje na szczescie zamkniete. I ma plaski sufit. U mnie niestety typu kosciół. Ciężko będzie coś podwiesić.

Nie podoba mi się ta półkolista wnęka z oknami za sprzętem. Obawiam się kłopotów ze sceną i pomieszanie prawego z lewym. Jak w dawnym Camargo na placu Wilsona 30 lat temu z półokrągłym sufitem. awiecie o czym mówię.

Dużp twardej podłogi przed miejscem odsłuchu, mam nadzieję ze deski albo klepka, a nie panele. Ten dywanik z pod fotela rzuciłbym przed fotel, po iedzy fotel i sprzet.

to po ieszczenie strasznie dlugie jest. Jakis parawan z grubej kotary z tyłu? Wtedy kanapa nie bedzie juz potrzebna, sorry, nie moglem sie powstrzymac ;).

Twoje kolumny, ktore teraz ma stary mogly tam fajnie grac po ... adaptacji akustycznej. Ale do tego chyba sam doszedles. Ty masz pomieszczenie wylacznie do sluchania, zazdraszczam. Ja zabralem domowy salon i mam tam jeszcźe kino domowe.

Wzmak chyba zmieniles bo tyle lamp polaczonych rownolegle to dramat dla kalibracji. Powinny byc idealnie sparowane a to trudne przy tej ilosci.

Tyle na dzis z tego co widzialem. Te dwa zdjecia z dzisiaj robią nadzieję.

Pamiętaj ... audiofilska kanapa panaceum na dobry dźwięk.

BTW kidyś stary chyba myślał, że to moje misejce odsłuchu jest ;) .

Pozdro

To ja wstawiam także swój, żeby nie było, bo się pytałeś :) I też mam problemy z akustyką po prawej stronie, jak widać jest tam łóżko, które skutecznie robi za absorber. Ale mam już mam plan naprawczy :) Krytykujcie do woli, ile wlezie :) Krytyka jest potrzebna i zawsze będzie obecna w naszym życiu, pytanie jest takie, kto z niej zrobi użytek. Ja kiedyś zrobiłem :)

Ukryta Zawartość

Koniecznie wywal to łóżko... i śpij na podłodze. Po czymś takim możesz blado wypaść w oczach Szymona.

Ukryta Zawartość

Gość jt211

(Konto usunięte)

Nie ma powiadasz :)

Zdjęcia starsze:

http://www.audiostereo.pl/wasze-ustroje_3609.html/page__view__findpost__p__2512133

I trochę bardziej aktualne:

http://www.audiostereo.pl/lampowy-fan-klub-amplifona_32072.html/page__view__findpost__p__3047957

http://www.audiostereo.pl/wasze-ustroje_3609.html/page__view__findpost__p__2929636

Wybacz ale najnowsze foty dopiero zrobię.

W załączniku foty alternatywnych kolumn dręczycieli jello :)

I kilka moich kabelków oraz innych gratów. Jest tego więcej :)

Strasznie uparty z Pana człowiek Panie. Wielkość pokoju, wielkość Loganów i ... lampa !!! Piszę to z podziwem nie implikuj tu jakiejś szydery :>)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.