Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Aktualnie wygląda to tak że 35-40% zgłoszeń to temat "Kościoły" zaś kolejne 35-40% to w głównej mierze tematy polityczne. 

Nie mówię tu o weekendach gdzie wygląda to 49% na 49% i te 2 % to coś innego.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Ciekawe rzeczy tu piszecie, szczególnie argus, dobre, dobre.

Wiadomo, jedni się tylko bronią, drudzy atakują i to częściej.

Ciekawe skąd te statystyki.

Moze zróbmy taki mały eksperyment, podliczmy ilość zgłoszeń np moich vs ilość zgłoszeń Boba.

🙂

Wygrałby Pan. 

2 minuty temu, argus napisał:

CAŁA Moderacja nie. Ale istnieje uzasadnione podejrzenie (zresztą wielokrotnie tu, i gdzie indziej, komentowane), że taki brak symetrii w ocenie zgószeń jednak się pojawia.

Mam tego świadomość. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, argus napisał:

CAŁA Moderacja nie. Ale istnieje uzasadnione podejrzenie (zresztą wielokrotnie tu, i gdzie indziej, komentowane), że taki brak symetrii w ocenie zgószeń jednak się pojawia.

A ja mam swoje podejrzenie, ze macie swojego moda, i co?

Ja mam to w d… , dostanę punkty, trudno.

Prawdopodobnie zasługujecie na punkty a teraz szukacie wymówki.

Patrz taki jar747, poziom jego pogardy jest tak duzy, ze dawno powinien być zbanowany na stałe, a nie jest. I co miałbym się w to wczuwać.

Do roboty się wziąć a nie bzdurzysz dzień w dzień to samo.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 minuty temu, Espectro napisał:

[...]

Mam tego świadomość. 

To może jednak najwyższy czas, żeby to jakoś utemperować ?

Moderatorzy też mają swoich szefów 🙂

Z poważaniem

A.

Edytowane przez argus
7 minut temu, Espectro napisał:

Aktualnie wygląda to tak że 35-40% zgłoszeń to temat "Kościoły" zaś kolejne 35-40% to w głównej mierze tematy polityczne. 

Nie mówię tu o weekendach gdzie wygląda to 49% na 49% i te 2 % to coś innego.

Wygrałby Pan. 

Mam tego świadomość. 

Ja wiem ze bym wygrał, Bob w ilości zgłoszeń jest Nb 1, No może 2:)

3 minuty temu, argus napisał:

Z poważaniem

A.

Co przypieprzasz się do stencha, ja tez mogę zaraz się przypieprzyć do waszego, z punktu widzenia użytkownika, moda.

Jak tak to wywalić obydwu, wiadomo ze jednemu bliżej do jednych, drugiemu do drugich, na pysk  obydwaj, ma być fair to niech będzie fair. Proste.

Tylko kto tu będzie modem, chyba jakiś szaleniec.

Kazdy ma jakieś preferencje.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
15 godzin temu, sparton napisał:

OK wszystko jasne.

To może na koniec. Nad punktami pomyślę i jest szansa że takowe zdejmę i poprawię na 0 punktów. 

Problem w tym jest taki mały, że Pan zgłasza takie same wpisy i uważa że są obraźliwe gdzie przy pisaniu własnego nie zauważa Pan takiej zależności. 

4 minuty temu, bubusia napisał:

A ja mam swoje podejrzenie, ze macie swojego moda, i co?

nie ma czegoś takiego 

3 minuty temu, bubusia napisał:

[...] Patrz taki jar747, poziom jego pogardy jest tak duzy, ze [...]

To nie pogarda, to tylko brak tolerancji na głupotę i (czasami) chamstwo.

• Administratorzy
5 minut temu, argus napisał:

Z poważaniem

A.

Proszę tylko wskazać punkty które Pan otrzymał i się w jakiś sposób wytłumaczyć. A następnie wskazać błąd moderatora który to zrobił. 

No nazwał se argus inaczej, tak żeby mu pasilo, i jest zadowolony. I o czym tu dyskutować. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

Proszę tylko wskazać punkty które Pan otrzymał i się w jakiś sposób wytłumaczyć. A następnie wskazać błąd moderatora który to zrobił. 

Szkoda czasu, on zawsze będzie pokrzywdzony, w swojej głowie oczywiście.

• Administratorzy

Panowie moderacja nie ocenia mądrości wyznawanej partii a ocenia wpisy pod względem ataków personalnych i wypowiedzi prowokacyjnych według regulaminu. A pod te dwa punkty wiele takowych wpisów się wpisuje idealnie. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

To może na koniec. Nad punktami pomyślę i jest szansa że takowe zdejmę i poprawię na 0 punktów. 

Problem w tym jest taki mały, że Pan zgłasza takie same wpisy i uważa że są obraźliwe gdzie przy pisaniu własnego nie zauważa Pan takiej zależności.

Akurat tu nie wnioskowałem o zdjęcie punktów (  🙂  ), tylko włączyłem się w merytorykę tematu,

Albowiem IMO brak symetrii w dyskusjach i ocenach stał się zdecydowanie uciążliwy.

Z poważaniem

A.

Teraz, Espectro napisał:

Panowie moderacja nie ocenia mądrości wyznawanej partii a ocenia wpisy pod względem ataków personalnych i wypowiedzi prowokacyjnych według regulaminu. A pod te dwa punkty wiele takowych wpisów się wpisuje idealnie. 

I bardzo dobrze i niech peowce nie płaczą.

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Szkoda czasu, on zawsze będzie pokrzywdzony, w swojej głowie oczywiście.

Aby kogoś oskarżać o cokolwiek trzeba by podać dowody i lub chociażby poszlaki aby tak twierdzić. 

Ja to chętnie sprawdzę. 

35 minut temu, Espectro napisał:

Różnica taka, że więcej obraźliwych postów piszecie pod adresem pis i więcej takowych też zgłoszonych jest na panel.

Bo sytuacja jest taka, że akurat ta partia rządzi, i to prawie od 8 lat.

Trudno, żeby za błędy rządzących obwiniać np. krasnoludki.

Mam nadzieję, że to stwierdzenie nie jest dyskusyjne.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, argus napisał:

Akurat tu nie wnioskowałem o zdjęcie punktów (  🙂  ), tylko włączyłem się w merytorykę tematu,

Albowiem IMO brak symetrii w dyskusjach i ocenach stał się zdecydowanie uciążliwy.

Z poważaniem

A.

Bzdura. Symetria jest a jak się chamuje więcej to się dostaje więcej punktów.

Tyle

• Administratorzy
Teraz, argus napisał:

Z poważaniem

A.

Patrząc na ilość punktów jakie aktualnie Pan posiada to nie jest tak źle ale gdy postanowi się Pan od nich odwołać to mocno się zdziwię choć bardziej interesuje mnie odwołanie od nich. 

9 minut temu, bubusia napisał:

Patrz taki jar747, poziom jego pogardy jest tak duzy, ze dawno powinien być zbanowany na stałe, a nie jest. I co miałbym się w to wczuwać.

Problemem jest to, że spora część userów reaguje jak pies Pawłowa i nie szuka sensu wypowiedzi. Nawet nie jest w stanie doczytać je do końca, bo piana zalewa im oczy.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Proszę i dlatego ma mieć glejt na plucie.

Dobry jest?

Sam robi z siebie, tu niech każdy sobie napisze, i tego nie czuje.

Ale tak to jest z pseudointeligencja.

• Administratorzy

To problem leży w innym miejscu. Kiedyś się mówiło  jak to możliwe, że pis wygrał wybory skoro każdego, kogo pytam to nie, głosował na nich. 

2 minuty temu, bubusia napisał:

Bzdura. Symetria jest a jak się chamuje więcej to się dostaje więcej punktów.

Tyle

Mam nadzieję że to nie trollingowy wpis ? bo jestem zdumiony wypowiedzią. Jeszcze nie tak dawno temu to moderacja była przeciwko każdemu w tematach.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Problemem jest to, że spora część userów reaguje jak pies Pawłowa i nie szuka sensu wypowiedzi. Nawet nie jest w stanie doczytać je do końca, bo piana zalewa im oczy.

Piana to raczej ciebie często zalewa w swojej reakcji.

Pis zrobił z ciebie zwykłego agresora.

I to muszę przyznać, ze w jakimś stopniu Pisu wina.

• Administratorzy

To też prawda. Ale jakby jakość i poziom prezentujecie sami i taki utrzymujecie. To że jednemu sie wymsknie raz czy 100 razy to nie powinien szukać problemu po stronie moderacji i winy a trochę poprawić jakość języka. 

Szukanie zwady po otrzymaniu punktów za faktycznie poprawnie dodane punkty to pieniactwo i szukanie poklasku tylko. 

4 minuty temu, Espectro napisał:

To problem leży w innym miejscu. Kiedyś się mówiło  jak to możliwe, że pis wygrał wybory skoro każdego, kogo pytam to nie, głosował na nich. 

Mam nadzieję że to nie trollingowy wpis ? bo jestem zdumiony wypowiedzią. Jeszcze nie tak dawno temu to moderacja była przeciwko każdemu w tematach.

Czym kolega jest zdumiony.

Uwazam, ze każdy dostaje po dupie zazwyczaj słusznie, i nie ma tu jakiejś większej asymetrii.

Czasami się zdarza, ale to nie reguła.

To raczej normalne w takim bagienku jak polityka.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, Espectro napisał:

[...] choć bardziej interesuje mnie odwołanie od nich. 

Jeśli coś jest do wyjaśnienia, to osobliwa definicja trollingu, gdzie  odniosłem się do wpisu o milionach fanów zenka m. (komentując: " [...] miliardy much nie mogą się mylić" ), co zostało potraktowane jako trolling, a nie prostą krytyką zenka, albowiem discopolo nie znoszę i nie toleruję 🙂

Z poważaniem

A.

• Administratorzy

Jeśli coś jest do wyjaśnienia, to osobliwa definicja trollingu, gdzie  odniosłem się do wpisu o milionach fanów zenka m. (komentując: " [...] miliardy much nie mogą się mylić" ), co zostało potraktowane jako trolling, a nie prostą krytyką zenka, albowiem discopolo nie znoszę i nie toleruję 🙂

Z poważaniem

A.

"Jedzcie g**no, miliardy much nie mogą się mylić." hmm przyjemny i miły wpis. 

6 minut temu, bubusia napisał:

[...]

Dobry jest?

Sam robi z siebie, tu niech każdy sobie napisze, i tego nie czuje.

Ale tak to jest z pseudointeligencja.

To jest właśnie ta kultura dyskusji, którą tak kochamy i propagujemy 😉

• Administratorzy

Mogę poprawić i zmienić na wulgaryzmy. Druga sprawa czy to jest cytat ?

Teraz, argus napisał:

Podarujemy koledze i damy ostrzeżenie za zero punktów na zachętę i poprawę 

2 minuty temu, Espectro napisał:

"Jedzcie g**no, miliardy much nie mogą się mylić." hmm przyjemny i miły wpis. 

Ale to jest czysta prawda.

W porównaniu z resztą MUZYKI discopolo jest odpowiednikiem tego ulubionego przysmaku much.

Edytowane przez argus
  • Administratorzy

Panowie temat zamykam ale gdyby były wątpliwości to prosiłbym o podawanie chociażby dowodów na podparcie swych słów. (linki daty tematy i osoby)

W razie problemów technicznych zapraszam.

3 minuty temu, argus napisał:

No chyba bardziej kulturalnie niż twoje jedzenie much?

Poza tym napisałem ogólnie, nie plułem na pana Jara, chociaż wiadomo ze kontekst wskazuje na niego.

Jest to jednak o niebo mniej chamskie niż twoje wywody o muchach.

Czlowieku nie czujesz, ze obrażasz kogoś w prostacki sposób, discopolo nie ma tutaj nic do rzeczy.

Edytowane przez bubusia

• Administratorzy

Ale to jest czysta prawda.

W porównaniu z resztą MUZYKI discopolo jest odpowiednikiem tego ulubionego przysmaku much.

Ja nie kłócę sie z prawdą. Kwestia, iż można by to samo wyrazić innymi słowami i w ładniejszy sposób.

Teraz, bubusia napisał:

No chyba bardziej kulturalnie niż twoje jedzenie much?

Poza tym napisałem ogólnie, nie plułem na pana jara, chociaż wiadomo ze kontekst wskazuje na niego.

Jest to jednak o niebo mniej chamskie niż twoje wywody o muchach.

Wygląda to tak, iż jeżeli owa osoba poczuje się dotknięta tym wpisem to punkty polecą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.