Skocz do zawartości
IGNORED

"WPROST nie do wiary"

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

[...]

Czy prokurator szukał narzędzia przestępstwa w redakcji WPROST ??

Narzędzia zapewne nie, ale dowodu przestępstwa na pewno. Nośnik z zapisem nielegalnie przeprowadzonego podsłuchu niewątpliwie takim dowodem jest.

przeciez to debilki.Zreszta do dzisiaj nie wiedza czy to zgodne czy niezgodne z prawem.ONI muszom miec takiego ziobro.

i na co liczyli polglowki??

Narzędzia zapewne nie, ale dowodu przestępstwa na pewno. Nośnik z zapisem nielegalnie przeprowadzonego podsłuchu niewątpliwie takim dowodem jest.

a tekst w gazecie nie wystarczy??

blad dosc pospolity.Nigdy Nie jadłem bo nie lubie.Takie ograniczenie...

[...]

Nie mówię o jedzeniu :)))

Samo wzięcie do ręki czegoś takiego, jak "wasz nocnik" przyprawiło by mnie o niepohamowane obrzydzenie, jeśli nie o coś więcej.

ale dowodu przestępstwa na pewno.

Tu się mylisz.

Właśnie nie wiedzą czego i co szukać

Prokurator dał się podpuścić zgodnie z hasłem "debil na dole, debil na górze"

Efekt, dość medialny - bezcenne jak Tusk się kurczy i idiotę z siebie robi i to dzięki własnym podwładnym. Zresztą nie pierwszy raz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tu się mylisz.

Właśnie nie wiedzą czego i co szukać

Prokurator dał się podpuścić zgodnie z hasłem "debil na dole, debil na górze"

Efekt, dość medialny - bezcenne jak Tusk się kurczy i idiotę z siebie robi i to dzięki własnym podwładnym.

nie widze zeby robił.Kazdy widzi to co chce.ON wie ze temat jest puszczony dla idiotów i musi sie znalezsc..jak dla idiotow.

[...]a tekst w gazecie nie wystarczy??

Jeśli szukamy sprawcy nagrania, to na pewno nie.

Jako, że jesteśmy w końcu na forum audio - rozważ sobie, jakie informacje można uzyskać dokonując rzetelnej analizy technicznej nośnika i zapisu. Pasmo nagrania, poziom szumów, ew. specyficzny "nalot" szumów i zakłóceń wniesiony przez samo urządzenie nagrywające i / lub tor transmisyjny, jeśłi to było przekazywane na zewnątrz i tam dopiero zapisywane. Jest spora szansa, że mogą z tego wyjść jakieś przesłanki ułatwiające namierzenie sprawcy.

Jeśli szukamy sprawcy nagrania, to na pewno nie.

Jako, że jesteśmy w końcu na forum audio - rozważ sobie, jakie informacje można uzyskać dokonując rzetelnej analizy technicznej nośnika i zapisu. Pasmo nagrania, poziom szumów, ew. specyficzny "nalot" szumów i zakłóceń wniesiony przez samo urządzenie nagrywające i / lub tor transmisyjny, jeśłi to było przekazywane na zewnątrz i tam dopiero zapisywane. Jest spora szansa, że mogą z tego wyjść jakieś przesłanki ułatwiające namierzenie sprawcy.

oczywista ale ja staje na stanowisku ze jak sie nie wykupuje porwanych to zaprzestaja porwan.

rozumiem ze taki odruch nie pozwala zajrzec.Małe dzieci tak maja co wiele wyjasnia..

Nie uwierzę, że tak bronisz rydzykowego szmatławca :)

P.S.

Raz zajrzałem w ramach poszerzania horyzontów - i wystarczyło z nawiązką :)

w tych rozmowach nie ma nic co warte byłoby tej checy

Nawet gdyby, to checę zrobili sobie sami pełowce.

Bo nie "robił" tylko cały czas robi nawet jak go nie widać.

to genrealnie nie swiadczy xinwax o nim ale o tobie.ON wie ze 75% to idioci tak ja ja wiem.I on wie ze trzeba jak z idiotami...Jak z makrelkami..Teraz trzeba posypac w winnym miejscu.

Nie uwierzę, że tak bronisz rydzykowego szmatławca :)

P.S.

Raz zajrzałem w ramach poszerzania horyzontów - i wystarczyło z nawiązką :)

alez nie bronie.Kiedys nawet wzialem przez pomyłke ale jak zaczalem czytac to mialem wrazenie ze jestem w 1939 roku... wrzesien.zydzi, napad te klimaty.

ON wie ze 75% to idioci tak ja ja wiem.I on wie ze trzeba jak z idiotami

Ależ to jest stereotyp idioty tworzony przez idiotę.

generalnie to pryszcz.Ostatnio troche sie udzieliłem na stronce 3obieg.Zaprassssaam.Tam sie dzieje...masakra.rydzyk wysiada razem z michalkiewiczem.Tez myslalem ze sie obsune...ale mozna to wytrzymac.

Ależ to jest stereotyp idioty tworzony przez idiotę.

tiaaaa a skad takie przypuszczenie??

niestety oni ppodlegaja tym samym uwarunkowaniom.75%

Nie przypuszczam, to byłby samobój o niewyobrażalnej sile rażenia. Stawiam na naszych "zawodowych" łowców haków. Chyba, że rzeczywiście jakaś obca agentura pomogła. Opublikowane nagrania brzmią zbyt dobrze, by to była jakaś amatorszczyzna.

Z artefaktu jaki za sobą ciągniesz, mulsie.

Nie przypuszczam,

Piszę o skutkach post factum..przecież brną straszliwie.

w tych rozmowach nie ma nic co warte byłoby tej checy.Zobaczmy nastepne..

Właśnie o to chodzi, abyś "następnych" nie zobaczył ! ! !

Cała para idzie w to, aby poznać cały materiał, bo już wszyscy mają pełne gacie co w następnym "odcinku"

może wypłynąć - o to idzie GRA ! ! ! A materiał w formie pliku nie zmienia swoich właściwości, mogą go

skopiować milion razy ... i jedną kopią z już opublikowanych rozmów zatkać im mordę. Więcej nie mamy !!! :)

Nie przypuszczam, to byłby samobój o niewyobrażalnej sile rażenia. Stawiam na naszych "zawodowych" łowców haków. Chyba, że rzeczywiście jakaś obca agentura pomogła. Opublikowane nagrania brzmią zbyt dobrze, by to była jakaś amatorszczyzna.

jednak nie było to przed wyborami.tak wiec zachodzi pytanie czy to redakcja zmanipulowała termin czy sprzedawca nie mogl tak dlugo znalezsc kupca.

Właśnie o to chodzi, abyś "następnych" nie zobaczył ! ! !

Cała para idzie w to, aby poznać cały materiał, bo już wszyscy mają pełne gacie co w następnym "odcinku"

może wypłynąć - o to idzie GRA ! ! ! A materiał w formie pliku nie zmienia swoich właściwości, mogą go

skopiować milion razy ... i jedną kopią z już opublikowanych rozmów zatkać im mordę. Więcej nie mamy !!! :)

a ja mysle ze puscili najlepsze ...wedlug nich.Co znaczy zeby nie zobaczył.ABW nie wie ze nikt nie trzyma tego w redakcji??

Nie rozumiem tej całej afery. Dwóch kolesi sobie pogadało. I to mając na celu potencjalnych działań dobro Polski.

House of Cards widownia nie widziała czy co ?

Ja rozumiem, że nie rozumiesz. :-)

Lemingi nie mają za wiele rozumu.

Pozwól więc, że wytłumaczę: panowie w stylu mafii wołomińskiej (stąd przywołanie House of Cards bardzo nie na miejscu, Cłopcy z Ferajny byliby właściwsi) rozmawiają o tym, jak za pieniądze podatnika sfinansować zwycięstwo Partii Oszustów w nadchodzących wyborach.

Rozmawiają też jak w nielegalny sposób użyć siły państwa w celu spacyfikowania "Grubego Misia" czyli legalnie działającego oligarchy Jakubasa.

WSZYSTKO o czym rozmawiali ci gangsterzy spełniło się- odpowiednią ustawę Sejm zaklepał, Rostowki wyleciał ze stołka zaś Jakubasa gnębią niezliczone kontrole i wstrzymano mu wypłatę kilkudziesięciu milionów zwrotu VAT. W rezultacie w Jakubasowej mennicy straciło pracę 100 osób.

Teraz leming rozumie?

100 polskich rodzin pozbawiono środków do życia w wyniku gangsterskiej zmowy.

Za to tych bydlaków mam nadzieję że kryminał nie ominie.

_____

Edit moderator

Ostrzeżenie za prowokacyjny, obraźliwy wpis o charakterze personalnym, dotyczy:

Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

[...] Piszę o skutkach post factum..

Tu niestety masz rację. Ale już nie raz tu wspominałem, że moja ocena tej ekipy i tak jest kiepska (delikatnie mówiąc). Aczkolwiek inny byliby gorsi. Gdyby coś takiego stało się za rządów kartofli, na pierwszy plan wyskoczył by antoś paranoik i obwieścił gromkim głosem, że to spisek moskwy, masonów, pedałów i cyklistów. I profilaktycznie pakował by do aresztu wydobywczego co tysięcznego obywatela (a nuż się któryś przyzna).

a ja mysle ze puscili najlepsze ...wedlug nich.

Obyś miał rację.

by antoś paranoik

Nie przepadam za nim ale nie sądzę, natomiast za takiego Ziobrę bym nie zaręczył.

Pozwól więc, że wytłumaczę: panowie w stylu mafii wołomińskiej (stąd przywołanie House of Cards bardzo nie na miejscu, Cłopcy z Ferajny byliby właściwsi) rozmawiają o tym, jak za pieniądze podatnika sfinansować zwycięstwo Partii Oszustów w nadchodzących wyborach.

Rozmawiają też jak w nielegalny sposób użyć siły państwa w celu spacyfikowania "Grubego Misia" czyli legalnie działającego oligarchy Jakubasa.

WSZYSTKO o czym rozmawiali ci gangsterzy spełniło się- odpowiednią ustawę Sejm zaklepał, Rostowki wyleciał ze stołka zaś Jakubasa gnębią niezliczone kontrole i wstrzymano mu wypłatę kilkudziesięciu milionów zwrotu VAT. W rezultacie w Jakubasowej mennicy straciło pracę 100 osób.

Teraz leming rozumie?

100 polskich rodzin pozbawiono środków do życia w wyniku gangsterskiej zmowy.

Za to tych bydlaków mam nadzieję że kryminał nie ominie.

a ten jak zwykle o dupie marysi co nie chciała niemca.

takich rozmow toczy sie setki .Przy winie domu, w pracy i sejmie.Ja nawet bym nie pomysłal siedzac z belka ze to jest taki problem.A niech nagrywaja.Przy odpowiednim PR mozna z tego zrobic im laurke.

a ze h*je leca.ja osobiscie bardzo lubiem..h*je.

na moj gust to ta rozmowa mi sie podobała.Ale ja nie jezdem ciocia fatyga.

takich rozmow toczy sie setki .Przy winie domu, w pracy i sejmie.Ja nawet bym nie pomysłal siedzac z belka ze to jest taki problem.A niech nagrywaja.Przy odpowiednim PR mozna z tego zrobic im laurke.

a ze h*je leca.ja osobiscie bardzo lubiem..h*je.

na moj gust to ta rozmowa mi sie podobała.Ale ja nie jezdem ciocia fatyga.

To że gadali i takich gadek jest mnóstwo to rzeczywiście nic. Tym niemniej z punktu widzenia argumentów zawartych w poście 175 - przestaje to być tylko rozmową i zaczyna być potencjalnym nadużyciem władzy które państwo polskie powinno skontrolować.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.