Skocz do zawartości
IGNORED

Coś nowego do posłuchania...

Piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

zajrzyj do serwisu płytowego (929) zapoczątkowanego przez KoRnika

tam juz mase rekomendacji padło :)

nie będę się powtarzał, wiec moze rzuce pare tytułów płyt, ktorych akurat wczoraj i dzis sluchalem:

Dave Douglas' Tiny Bell Trio - Constellations (co za muzyka, co za jakość nagrania!)

The Smiths - Meat Is Murder (odswieżyłem sobie, bo zobaczylem jak tatu w tv profanują ten zacny zespół)

Missy Elliott - Under Construction (dobry hip-hop nie jest zły :)

Brian Eno & David Byrne - My life in the bush of ghosts (kultowa płytka :)

Louis Sclavis - Dans la nuit (piękne!)

Matmos - a chance to cut is a chance to cure (duet współpracujący z bjork przy "vespertine",

bardzo pojechana elektroniczna muzyka, płyta bazująca na samplach z operacji plastycznych i innych medyczno - szpitalnych dźwiękach, mój faworyt to odsysanie tłuszczu w pierwszym utworze :)))

pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan

Gość aTom -> jozwa

(Konto usunięte)

coś mi się wydaje, że sobie żartujesz :)

ale jakbym się jednak mylił, podaję stronę polskiego dystrybutora, tam to kupiłem

www.multikulti.com

możesz przy okazji kupić coś z Tzadik albo tej norweskiej audiofilskiej wytworni kultur...cośtam (sorry, trudna i długa ta nazwa, nie pamiętam w tej chwili :)

to ta od kari bremnes i elisaberh karsten, wiadomo o co chodzi ;)

tez rozprowadza to u nas multikulti (i mase innych rzeczy, 95 % z nich nie znam :)

pozdrawiam

Gość aTom -> jozwa (vol. 3)

(Konto usunięte)

i jakby już wpadła Ci ta plytka w ręce (i do odtwarzacza:)

to za pierwszym razem słuchaj raczej cicho,

tak będzie lepiej dla zdrowia twojego i twoich głośników :)

pozdrawiam

• 42 lat później...

Może gejowski pop z Bułgarii? :)

Pomijając "nowatorską" warstwę wizualną - produkcja muzyczna naprawdę nowoczesna i na wysokim poziomie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.