Skocz do zawartości
IGNORED

Argentum Nokaut Extreme

KRZYZAK

Rekomendowane odpowiedzi

Taki dźwięk jak Argentm to możesz sobie zrobić sam,....kup solidną plecionkę i ją za ekranuj i przekonaj się sam,..to nie sa kable warte tych pieniędzy, to jest pic,..totalny,...... testowałem wszystko ze wszystkim, ale u Ciebie mogą fajnie grać,...ale po co przepłacać, za koszulki,...

W,..chu...nie dam się wrobić, za wszystko płacę do testów,..i wkrw.....mnie to,.. że co biorę do w testów,.. i to się nie ma do recenzji gazetowych,.... jestem wykorzystany,..(oszukany, finansowo przez firmę,..np. Argentum i też przez firmę z Bydgoszczy,...kit i pic, też ma miejsce klepania drucikówów, dziwnych , niby srebrnych,...

skończyły się sentymenty, biorę inne sprzęty za gotówkę, u mnie ma grać! a nie syfić reklamy,...

...po prostu, kupuję i testuję, cena nie odgrywa roli....

walą mnie reklamy,...

Azus,

Daj sobie spokój z kabelkami, nie służy Ci ta "zabawa".

Czyli,...co?,...popierasz ?, że to nie ma sensu?.....kable mają wpływ,....i to ogromny,...mogą być słabym punktem systemu,....

Azus - a jakie masz teraz kable, i co z nimi nie tak (przepraszam, jeżeli nie doczytałem).

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

...mam kable,... co z nimi?,...raczej tak,.... konstrukcja alpha-core, nic szczególnego w budowie, ale nadzwyczajnie grają, nie ma zwyczajnego ekranowania, ale barwa i cała otoczka porusza,....szukam kabli bez naskórkowości, do kolumn wysoko skutecznych, i tak mnie nic nie zadowala, pracuję nad bazą brzmienia, takiego trochę innego,....ogólnie jestem inny i odbiegam od star dartom przyjętym w Polsce.

Co się porobiło? kupujesz kolejny raz coś co ma w.g. recenzji grać a nie gra ot co! Kolega Azus jest delikatnie mówiąc zdenerwowany i ma rację. Dziwny ten kapitalizm płacisz za towar a go nie otrzymujesz, czym to się to różni od komuny? tam przynajmniej jak czegoś nie było to nie było a tutaj jest mimo ze nie ma!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

......rafaell, masz tysiąc procent racji;0),...gram na starszych modelach siltech,a, i sieciówkach transparenta,... i swoich samo rubach,...po prostu chciałem coś markowego,....kolumny tubowe narzucają swój charakter, więc jest to trudne,.... chcę usunąć , lub pomniejszyć źródła pozorne, pomału mi się to udaje;0)...

jak markowego - to spróbuj XOTy Synergistica

a nóż :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość cybant

(Konto usunięte)

......rafaell, masz tysiąc procent racji;0),...gram na starszych modelach siltech,a, i sieciówkach transparenta,... i swoich samo rubach,...po prostu chciałem coś markowego,....kolumny tubowe narzucają swój charakter, więc jest to trudne,.... chcę usunąć , lub pomniejszyć źródła pozorne, pomału mi się to udaje;0)...

Nie chcę się wcinać, ale Restek + Tuba + srebro.....ostry facet jeteś...;)))

Kablami raczej nie uda Ci się pomniejszyć źródeł pozornych...to raczej jest po stronie głośników.

Głośnik basowy gra u Ciebie bardzo wysoko , z tego co pamiętam to ok. 1000-2000 Hz.

Odległość od tuby do niego jest znaczna dlatego masz duże źródła pozorne.

W klasycznych głośnikach , aby je pomniejszyć maksymalnie zbliża się do siebie głośniki ( poza najniższym basem).

A w tubach to nie wiem....:))

• 4 miesiące później...

Takie już jest chińskie srebro, świeci się jak kupujesz później niewiele z niego zostaje :)

Z produkcją powinno być jak z hotelami. Producent powinien pokazać Swoje zaplecze, Albedo się nie wstydzi a reszta nabrała wody w usta. Ciekawe dlaczego. Który polski "producent" odważy się pokazać linię produkcyjną?

Wszystkie te wynalazki to chińskie kabelki konfekcjonowane w domciu lub ze zmienionymi napisami. Dla chcących zacząć Swój biznes kablowy polecam dostawcę. Wystarczy zamówić odpowiednie napisy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mysle,ze jestes od konkurencji (albedo,moze od innych producentow srebra). Jakbys cokolwiek wiedzial o tej firmie badz mial kiedykolwiek jej produkty to bys takich bzdur nie pisal.

Kabelki ten Pan sam wytwaza. Z reszta kazdy kabelek ma zalaczona probke kabla.

Takiej masy nie widzialem aby jakiekolwiek IC dodawaly. Mialem ic silver.

BTW. ludzie chwalacy bazodruta,ciekawe czy sprobowali usb z argentum. Ten wireworld za 1000 jest przy nim cienki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tez kiedys kupilem, jest probka i nie wyglada na chiny, ale ja tam sie nie znam, gral b dobrze-interkonekt, ale sprzedalem i kupilem orchida, czlowiek ktory odkupil byl zadowolony, takze nie wiem

Co do tub to raczej srebro chyba sie nie nadaje

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Azus),...gram na starszych modelach siltech,a, i sieciówkach transparenta,.

Jeżeli dalej upierasz się przy srebrze to serię Siltecha Royal Signature wypróbuj, spory postęp w dźwięku w stosunku do starszych modeli. Siltech lipy nie odstawia w serii Signature, gorzej jest seriami Explorer i Classic, tu jest dosyć chudo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.