Skocz do zawartości
IGNORED

Po trupach z Ukrainy.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nie da się zbanować nikogo prewencyjnie. Musiałeś napisać coś coś co spowodowało bana.

Teraz i ja napisałem coś tutaj i dopiero teraz możesz mnie zbanować u siebie. :)

a ku..wa demokrata.Nie zdazył jeszcze tytułu nadac a juz mnie zablokowal braciszek w wątkach cokolwiek przydlugich i tak samo glupich.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a ku..wa demokrata.Nie zdazył jeszcze tytułu nadac a juz mnie zablokowal braciszek w wątkach cokolwiek przydlugich i tak samo glupich.

Przy twoim wyuzdaniu intelektualnym trudno być demokratą. Banowałem cię z wielką przyjemnością. Praw jednostki miałem w ...

"8"

raczej bezradnosc bidulo wojenna.Stoi za tym.

co tez przyjmuje ze zrozumieniem.I przyjemnosciom.

widac ze doktorek tez doszedł i tez zbanował ku chwale jego w ukrainie..No cóz tez mu troche brakuje....

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

raczej bezradnosc bidulo wojenna.Stoi za tym.

co tez przyjmuje ze zrozumieniem.I przyjemnosciom.

Prawda jest taka (skoro już używasz języka wojennego), że jak się ciebie w porę nie odstrzeli, to potrafisz wysadzić w powietrze każdy wątek.

"8"

ale bije sie w piers ze mnie nie czyta.Jak widac tylko jednym okiem, tak jak mysli...połówkom.

Prawda jest taka (skoro już używasz języka wojennego), że jak się ciebie w porę nie odstrzeli, to potrafisz wysadzić w powietrze każdy wątek.

"8"

wlasnie dziadku wystrzalku i dlatego jeszcze jezdes.Tylko twoj wontek jako wyjatkowo..glupi.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Przeczytajcie to.

Jak takich matołów i bezmózgów matuszka rasija wysyła na Ukrainę, to wcale mnie nie dziwi, że strzelają do samolotu pasażerskiego:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16407705,Wojsko_rosyjskie_bylo_na_Ukrainie_w_czasie_katastrofy.html#MT

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przeczytajcie to.

Jak takich matołów i bezmózgów matuszka rasija wysyła na Ukrainę, to wcale mnie nie dziwi, że strzelają do samolotu pasażerskiego:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16407705,Wojsko_rosyjskie_bylo_na_Ukrainie_w_czasie_katastrofy.html#MT

Jeśli to prawda, a nie znowu element wojny psychologicznej, to widać, że operatorom środków obrony powietrznej przestano robić testy na inteligencje.

"8"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak spojrzysz na tą przepełnioną inteligencją i mądrością, zafrasowaną twarz, to od razu wiadomo, że nie było konieczności wykonywania testów.

Może został wypożyczony do zdjęć z jakiegoś ośrodka dla inteligentnych inaczej?

"8"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Może.

Ale myślisz, ze takim każą kierować BUK-iem?

Myślę, że to może być głupota albo wojna psychologiczna.

Tu mam równie inteligentne zdjęcie, tylko szarża trochę wyższa:

polko_hus.jpg

I takim pozwalają dowodzić w armii. Więc wszystko jest możliwe.

"8"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W wątkach ukraińskich były wcześniej wklejane zdjęcia SBU mające dokumentować wrogie działania Rosji. Na stronach "Głosu Rosji" znalazłem dziś odpowiedź Ministerstwa Obrony Rosji odnoszącą się do tych zdjęć:

http://polish.ruvr.ru/2014_08_03/Rezultaty-analizy-zdjec-satelitarnych-opublikowanych-przez-RBU-3594/

"4"

Kolejny klocek tej układanki:

i separatyści powieźli buka w kierunku zachodniej Ukrainy przez miasto Krasnoarmińsk kontrolowane przez Ukrainę . Tą stronę redagują głupcy , mogli by zdjąć te opisy cyrylicą z banera w mieście Krasnoarmińsk , nikt nie zastanawiałby się o lokalizacji miasta . Mogliby też podać nazwisko tego właściciela .

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Od ubiegłego tygodnia w rosyjsko-ukraińskim internecie (wielu Ukraińców bloguje po rosyjsku, dlatego trudno o czytelny podział) pojawiła się następująca informacja: władze Federacji Rosyjskiej zakazały używania błękitno-żółtego połączenia kolorów, tworzących oficjalną flagę Ukrainy. Rzekomo Duma Państwowa przegłosowała w drugim czytaniu ustawę, wprowadzającą od 1 sierpnia drakońskie kary za używanie ukraińskich barw narodowych. Autorzy wiadomości zapomnieli tylko napisać, o jakie "drakońskie kary" chodzi.

Informują, że przyjęte restrykcje dotyczą "zakazu produkcji i importu wszelkich produktów, zawierających powyższe zestawienie kolorystyczne. Błękitno-żółte kolory mają na zawsze zniknąć z rosyjskiej telewizji, radia, współczesnych dzieł sztuki, a nawet mieszkań". Zestawienie kolorystyczne wywołuje rzekomo nieodwracalny uszczerbek na zdrowiu.

Przyjęcie ustawy blogerzy tłumaczyli następująco: badanie przeprowadzone na zlecenie rosyjskiego ministerstwa zdrowia dowiodło, że błękitno-żółte zestawienie kolorów "może powodować u zwykłych Rosjan nieodwracalne szkody zdrowotne".

Autor informacji napisanej w stylu depeszy agencyjnej cytuje rosyjskiego wiceministra zdrowia Charitona Wassiljewicza Orija. "Zbadaliśmy ponad tysiąc osób w różnych grupach wiekowych. W przypadku 98 proc. badanych stwierdzono, że podczas oglądania telewizji kombinacja kolorów błękitnego i żółtego wywołuje u nich stany agresywno-depresyjne" - przekonuje wiceminister. Niektórzy telewidzowie wyładowali emocje na odbiornikach, inni na Bogu ducha winnych członkach rodziny.

Od początku lipca trwa przerwa wakacyjna w pracach Dumy. W rządzie rosyjskim nie zasiada żaden Chariton Wassiljewicz Orij. Mimo to wiadomość o wprowadzeniu zakazu używania ukraińskich barw narodowych wywołała poważne dyskusje na Facebooku i platformach blogowych. Jeden z zaniepokojonych internautów dopytywał się, czy Szwecja usunęła swoją flagę z budynku ambasady w Moskwie. Inny radził Rosjanom, aby otworzyli więcej klinik psychiatrycznych. Proukraińska aktywistka z zaanektowanego przez Rosjan Krymu oświadczyła, że ma gdzieś zakaz i nadal będzie nosiła ubrania w ukraińskich barwach narodowych. Jeden z internautów rozpoznał w informacji kaczkę dziennikarską, ale mimo to napisał, że "po Rosjanach można się spodziewać wszystkiego"." http://wiadomosci.onet.pl/swiat/daliscie-sie-na-to-nabrac/qvkk7

Kłamstwo kłamstwem pogania. I tu i tam. I w mediach obco i polskojęzycznych. Wojna psychologiczna trwa.

"1"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W rzeczy samej.

a ty dziadek jak ten posag ..wiesz swoje jako jedyny prawdziwy i najlepiej poinformowany przez samego putina..

Lepiej napraw korki albo zajmij się zielskiem w ogrodzie.

"1"

Jeszcze q..a lepiej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

juz wczesniej wyleciały w powietrze dwie klatki schodowe w miastach rosji razem z rosjanami po których nie zglosila sie zadna organizacja muzułmanska jak to jest w ich zwyczaju a adolfek oglosil ze dosiegnie ich nawet w kiblu.To równiez mogła byc robota adolfka nastawiona na urobienie opinii publicznej wobec wojny w czeczenii.Nie sadze zeby jakos szczegolnie przejmował sie swoimi obywatelami.

Roundup na ciebie nie podziałał - jeszcze nadzieja w prądzie pozostała.

"1"

dziadzius szukaj kamienia albo dziury albo dostaniesz kamieniem w łeb.

i zostanie ci tylko randap na uspokojenie.

________

Edit moderator

Ostrzeżenie za prowokacyjny wpis o personalnym charakterze w celu eskalacji kłótni między użytkownikami forum.

Atak personalny (Regulamin §6 pkt. 5, Netykieta pkt. 10)

Ukryta Zawartość

Radiostacja Gliwicka w 1939, wydanie rosyjskie AD 2014:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.