Skocz do zawartości
IGNORED

Kliknij i pomóż mi osiągnąć nirvanę;-)

moreno1973

Rekomendowane odpowiedzi

Prośba do Kolegów i Koleżanek

Mam kolumny Sonus Faber Auditor M oraz urządzenie marki Devialet. Czekam aż się uzbiera 100 głosów (teraz jest 74) i wtedy opracują w Devialecie algorytm dla moich kolumn. Pozwoli on wycisnąć z kolumn 110% procent normy. Co zapewne skończy się przejściem mojej skromnej osoby w stan błogiej Nirvany;-)...

Jeśli ktoś byłby taki miły i mógł zagłosować na kolumny Auditor M to będę bardzo wdzięczny.

Należy kliknąć na ten link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

potem proszę wybrać model SF Cremona Auditor M i podać swój adres mailowy. Za kilka chwil na podany podczas wpisywania adres mailowy przyjdzie mail z prośbą o potwierdzenie, iż głosowano na ten konkretny głośnik. Należy kliknąć na link potwierdzający a 1 głos przybędzie kolumnom Auditor M. Każda osoba może 2 razy zagłosować maksymalnie na ten sam model kolumny.

Jakiś czas temu kilku Kolegów wsparło mnie w tej akcji ale potem grupa dzieciaków za granicą zrobiła sobie żarty z głosowaniem i w pewnym momencie namnożyło się przesadnie dużo głosów (nawet kilkaset na jeden model kolumn). Devalet zaczął więc ,,czyścić" głosy i zmniejszył ilość zaakceptowanych głosów o 50% procent a nawet o 70%...

Dzięki z góry za wsparcie w głosowaniu:-)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uzupełnienie!

Mail z Devialeta może zostać potraktowany jako spam przez Waszą skrzynkę pocztową!!! Więc wielka prośba o sprawdzenie folderu SPAM.

Dzięki

Chciałem Ci kliknąć ale już masz zagłosowane 110% normy :)a przepraszam nie doczytałem że to chodzi o Auditor już głosuję.

Razy 6 ok ?

Dzięki!

Opracowano już technologię SAM dla Cremona M ale ja mam CREMONA AUDITOR M, i jeszcze brakuje im 18 głosów...tylko 18!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.