Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  192 członków

Leben Klub
IGNORED

Klub_Lebena

Rekomendowane odpowiedzi

Ile Cię kosztował ten set 47labs?

Powiem Ci, że dużo za dużo. Dałem się zrobić w (..cenzura...) ! I to przez kogoś z tego Forum chyba. Kabelki okazały się krótsze niż obiecanki handlarzyny i niestety kontaktu już nie ma. Kasy też. Tylko niesmak pozostał.

Więc teraz ja mam na sprzedaż komplet 47 labs. Nawet ze zworkami. U mnie niestety głośnikowe wiszą z jednej strony w powietrzu i to w przejściu na balkon, więc zupełnie nieżyciowo.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Powiem Ci, że dużo za dużo. Dałem się zrobić w (..cenzura...) ! I to przez kogoś z tego Forum chyba. Kabelki okazały się krótsze niż obiecanki handlarzyny i niestety kontaktu już nie ma. Kasy też. Tylko niesmak pozostał.

Więc teraz ja mam na sprzedaż komplet 47 labs. Nawet ze zworkami. U mnie niestety głośnikowe wiszą z jednej strony w powietrzu i to w przejściu na balkon, więc zupełnie nieżyciowo.

Oj to nieładnie...opisz kto to żeby nie dać się zrobić...

To przykre... Mamy rozumieć, że u Ciebie 47labs się nie sprawdził. Czy tak?

Czy to uszczypliwość? Mam nadzieję, że nie, bo o sonicznych aspektach już napisałem . Zresztą nie będę go zachwalał, bo wydźwięk pewnie byłby taki jak u Ciebie. Dxwiękowo nie przypasował i szukam wymówki..

U mnie nie sprawdziły się TYLKO WYMIARY. Widziałeś kiedyś IC 25 cm??? Co nim podłączysz? Chyba tylko 2 urządzenia stojące tyłem do siebie. Dosłał mi co prawda 90 cm kawałek, ale to i tak nic nie dało, bo drugi przewód IC miał tylko 33 cm. A więc ciągle dużo poniżej deklarowanych 50 cm. Postawiłem Lebenka na prawym tylnym skraju CD ( bo tam są wyjścia) i jakoś go podłączyłem ( wejścia ma jak na ironię po lewej). Cały stolik też przesunąłem max do prawej kolumny, ale do podłogi jest ok. 1 m w dół, ok. 50 cm w górę do zacisków głośnika, a kolumna stoi 1,2 m od krawędzi stolika. Więc kabelki wiszą w powietrzu, bo mają tylko trochę ponad 220 cm. Szyszka w d...pie. Nic już nie naciągnę. A na balkon się chodzi..

Ech, gadać już mi się nie chce, bo to samo typowi tłumaczyłem.. I poprosiłem o zwrot kasy.

Ale biedaczek nie ma już gotówki. I kontakt się urwał.

Trzeba było brać kabelki od jerrego30, droższe, ale przynajmniej człowiek rzetelny . Lebenek przyszedł w stanie absolutnie MINT. A jak zapakowany.. Flaszkę Mu obiecałem.:-)))

Oj to nieładnie...opisz kto to żeby nie dać się zrobić...

Allegro, zakońcone akcje, 47 laboratory- i masz! Na hi-fi chyba jeszcze też wisi .

Co za czasy, trzeba wszędzie złodzieja węszyć!!

Nic mi nie wyświetla...

Może już przeczytał , bo wczoraj jeszcze było w zakończonych.

Cfaniaczek, z hi-fi też zniknęło... Jaki sprytny.. Mam adres, ale HMWD, może ktoś mu kiedyś bejsbolem wtłoczy trochę zasad do głowy.

Edytowane przez donegal

O , jest, ja w rozmowie zastrzegłem, że absolutnie nie moga być krótsze niż te 2,40m. Powiedział, że nawet obcinał je trochę dłuższe, jakieś 2,45 m może. Może jakiś czas temu . Bo tak jak pisałem, kabelek cieniutki i ułamamanie się może zdarzyć.

Gość wpszoniak

(Konto usunięte)

To przykre... Mamy rozumieć, że u Ciebie 47labs się nie sprawdził. Czy tak?

Czy to uszczypliwość? Mam nadzieję, że nie, bo o sonicznych aspektach już napisałem

Nie uszczypliwość... Po prostu nie pamiętałem, że o wrażeniach słuchowych wcześniej pisałeś.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

denegal z opisów tych drutów wynika,że są wybitne,wiem też od intensera że zamienił inne czytaj droższe właśnie na 47labs,Ty napisałeś,że są ok ale ok to za mało:) czy Twoim zdaniem są wybitne? Muszę ich posłuchać,intenser co Ty na to?weźmiesz moje Szwajcary a ja Twoje Japońce tak na tydzień.

Gość intenser

(Konto usunięte)

Twoja wiara w człowieka jest doprawdy imponująca. No dobrze, to ile jeszcze?

to nie kwestia wiary

napisz maila i poczekaj do wtorku

każdy ma prawo wyjechać na weekend

po co robić szum na forum ( sprzedającego znam , coś kiedyś od niego kupowałem i było od A do Z tiptop)

moje Szwajcary

o nie , na hasło PCOCC mam drgawki (panicznie ich nie znoszę pod każdą postacią) :)

załatwimy to inaczej

denegal z opisów tych drutów wynika,że są wybitne,wiem też od intensera że zamienił inne czytaj droższe właśnie na 47labs,Ty napisałeś,że są ok ale ok to za mało:) czy Twoim zdaniem są wybitne? Muszę ich posłuchać,intenser co Ty na to?weźmiesz moje Szwajcary a ja Twoje Japońce tak na tydzień.

Wiesz przecież , że ja ucha nie mam. Ani wielkiego osłuchania. Mi podobają się o wiele bardziej niż Audioquest 6+, które już od paru lat zawsze z przyjemnością wpinam ponownie po paru próbach przesłuchania innych.

I tyle, nie aspiruję do wydawania opinii o wybitności czegokolwiek. A recenzja, którą wkleiłem powyżej była pierwszą, jaka mi sie otworzyła i w zasadzie utrafiła w sedno. Więc sie tylko z nią zgodziłem, a od siebie mogę dodać, że dźwięk jest bardzo gładki, dźwięczny, z powietrzem, takie naturalne granie w całym paśmie.

Nie uszczypliwość... Po prostu nie pamiętałem, że o wrażeniach słuchowych wcześniej pisałeś.

Też tak sobie pomyślałem ;-)))

to nie kwestia wiary

napisz maila i poczekaj do wtorku

każdy ma prawo wyjechać na weekend

po co robić szum na forum ( sprzedającego znam , coś kiedyś od niego kupowałem i było od A do Z tiptop)

Napisałem już parę SMS, dzwonię - głucha cisza. Straciłem nadzieję po prostu.

Jeśli się dogadamy, to przeproszę , w każdym razie z prawdą się nie rozminąłem. Mam nadzieję.

...no jasne, to jest spoko gość, użytkownik naszego forum, nie ma co robić szumu.

http://www.audiostereo.pl/user/3140-artiq/

I logował się 10 minut temu... Czyli wie, co jest grane.

...a pro pos 47 Labs, to w przyszłym tygodniu wreszcie będzie u mnie stał Shigaraki CD transport, Yamamoto dostanie to na co zasługuje :D ...cieszę się, polowałem na Flatfish'a, ale i tak mam szczęście że udało mi się dorwać Shigaraki...

Gość jamówię

(Konto usunięte)

jamówię , przejmij te druty od donegala ( 2m z kawałkiem wystarczą z naddatkiem u Ciebie ) , późniejsze podziękowania przyjmuję pod każdą postacią

A co z lampami pytam grzecznie?:)) Święta za pasem na wszystko nie starczy:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.