Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  192 członków

Leben Klub
IGNORED

Klub_Lebena

Rekomendowane odpowiedzi

...no jasne, to jest spoko gość, użytkownik naszego forum, nie ma co robić szumu.

http://www.audiostereo.pl/user/3140-artiq/

No właśnie, mi też wydał się na poziomie, pogadaliśmy, przysłał ( poza Allegro) , zapłaciłem i tyle. Proszę, dziękuję, ja również... Po rozpakowaniu okazało się, że wymiary niezgodne. Dzwonię, chcę sie wycofać z transakcji. obiecał dosłac 1 kawałek ok, 90 cm i jakiś IC. Myślałem, że dam Lebenka nisko, CD półkę wyżej, głośnikowe się obniżą i jakoś będzie. Bo fajnie grały i to mnie powstrzymało. Ale okazało się , że drugi kabelek ma tylko 33 cm i nie starczy. Więc rano dzwonię , że nic z tego i proszę jednak o zwrot pieniędzy. Obiecał zadzwonić, ale zamiast tego wieczorem dostałem SMS, że kabelek wysłał, gotówki już nie ma i Pozdrawia. Od tej pory CISZA, zero kontaktu.

No , to już cała historia.

jamówię , przejmij te druty od donegala ( 2m z kawałkiem wystarczą z naddatkiem u Ciebie ) , późniejsze podziękowania przyjmuję pod każdą postacią

Tak, one są dla kogoś, kto potrzebuje 2m głośnikowych. Te 20 cm to komfortowa rezerwa, gdyby się coś ułamało. A IC dla sprzętów stojących jeden na drugim, 12 cm zworki też z zapasem. Warunki dość szczególne, Ja muszę mieć 3m , Niestety.

Gość intenser

(Konto usunięte)

dawaj goscia tu

jak raz oszukal to bedzie dalej robic to samo

nie dym , idź ochłonąć

musi grać set

nic nie musi choć tak jest najlepiej , phono mam na 47, cd na zupełnie innym IC

A jak wynika z Waszych(Twoich i intensera) doświadczeń,musi grać set czyli IC i głośnikowe-mnie to wydaje się logiczne,czy głośnikowe same robią robotę?

Prawdę mówiąc, nie porównywałem. Ale chyba wypnę głośnikowe bo już parę razy w ostatniej chwili uniknęliśmy zerwania ich nogą. Nie da się tak żyć chodząc jak bocian na balkon :-)))

Gość intenser

(Konto usunięte)

Zamówiłeś lampy???????:)))))

coś taki nerwowy - dawaj na PW, chyba nikt tu nie jest zainteresowany tym co tam kupujemy

Nie da się tak żyć chodząc jak bocian na balkon :-)))

po co Ci balkon, zima idzie :)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Nie pal nie będziesz musiał chodzić na balkon:)))))

coś taki nerwowy - dawaj na PW, chyba nikt tu nie jest zainteresowany tym co tam kupujemy

No jak nie? donegal też chce lampy...nie jestem nerwowy,tylko myślałem,że one już do nas jadą,dojadą przed świętami?:))

chyba nikt tu nie jest zainteresowany tym co tam kupujemy

po co Ci balkon, zima idzie :)

No ja jestem :-))

A jak lodówka nawali? To gdzie schłodzisz?

Ja nie palę.. Już..

Edytowane przez donegal

donegal jak tam sprawy drutów?i jaka decyzja w sprawie lamp?

A zgadnij, czy się gość odezwał?

A z lampami już załatwiłem dziś z intenserem na PW. Będziemy mieć słuchania do końca życia..;-)))

nie dym , idź ochłonąć

jak by to bie taki numer wykrecono to bys tak grzecznie nie siedzial

koles raz oszukal to oszuka i drugi a jak by dostal po lapach od razu to by sie moze uspokoil

czy to tak trudno zrozumiec?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

A zgadnij, czy się gość odezwał?

A z lampami już załatwiłem dziś z intenserem na PW. Będziemy mieć słuchania do końca życia..;-)))

Ad 1 czyli nieelegancko

Ad 2 no nareszcie,czyli robimy zamówienie,oby przed świętami...:))

Słuchajcie, czy do Lebenka w wejście nr 1 może być podłączony CD? Czy tylko w to dedykowane środkowe?

Podłączyłem tak chwilowo, bo to najwyższy punkt i tylko stamtąd sięgam CD ale i tak IC naprężone i co chwila zrywa mi kontakt. Więc z kabelkami 47 labs niestety przegrałem, poddaję się. Nic już więcej nie jestem w stanie zrobić. A szkoda, bo w porównaniu z moimi Audioqestami to duuuużo wyższa klasa dźwięku. Wstawię je w ogłoszenia, najwyżej 1000 pln psu w d...ę...

A pana handlarzynę serdecznie pozdrawiam, bardzo serdecznie!

Może wpiąć CD gdzie ci wygodnie.

Uff, to dobrze, bo sie już wystraszyłem, jak nie było kontaktu, że coś się mogło sfajczyć. SR-a by było szkoda :-)))

donegal, kup sobie najtańsze miedziane Siltechy. Wypróbowane, świetnie się sprawdzają z Lebenem.

OK, popróbuję, ale na razie temat kabli odpuszczam .

świetnie się sprawdzają z Lebenem.

Dopiero teraz zauważyłem u Ciebie tę gałę, ładna, gdzieś już taką widziałem ;-)))

Bezpodstawnie bym nie pisał ;) Mam i gałę i kable. Jeżeli budżet za duży fajnie spisywały się też Vovoxy Vocalis. Generalnie u mnie lepiej wypadały kable typu solid core.

Mówimy o głośnikowych czy IC ? Ty masz XS? Czy można Twoje doświadczenia zaszczepić do F-ki?

Wiesz, ja już budżet wyzerowałem kupując Lebenka, a tymi nieszczęsnymi kablami jeszcze poprawiłem wynik ;-))

Więc temat na przyszły rok. Ale dzięki za sugestie.

Pisałem o głośnikowych a mam XS. Zerknij na All ktoś sprzedaje Vocalis. Z F-ką nie miałem do czynienia więc się nie wypowiem. Kolega kupił F - będę musiał posłuchać.

Kolega kupił F - będę musiał posłuchać.

To daj znać jak porównasz. Ja bym chętnie u mnie jeszcze raz odsłuchał XS.

Ja nabędę 47labs.

Pożyczyłeś od intensera?

Edytowane przez donegal
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.