Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel do wzmka słuchawkowego po raz setny

Karol_55147

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wiem, że ten temat był już wiele razy poruszany jednakże w dalszym ciągu nie jestem do końca pewny co zrobić.

Dysponuję komputerem z kartą dźwiękową asus phoebus i właśnie nabyłem wzmacniacz słuchawkowy hifiman ef5.

Tak jak w temacie potrzebuję kabla. Czy zwykłe 2rca zakończone jackiem stereo będzie ok (wiem, że to śmieszne, ale naprawdę raz, że się nie znam a dwa, że muszę się upewnić, bo to nie mały wydatek (jak za głupi kabel))

JEśli macie jakieś rady lub przykłady byłbym wdzięczny.

Budżet.... hmmm dam nawet 50f+ jeśli będzie warto (przyszłościowo).

Pozdrawiam.

PS. Jeśli ktoś byłby łaskaw takowy kabel zlinkować, to prosiłbym do angelskiej strony z której od razu mógłbym go sobie zamówić.

Zmien lepiej karte, bo to prze syf. Zreszta kazda karta dzwiekowa to syf.

Komputer to tylko źródło dźwięku. Jakoś nie widzę problemu w podłączeniu do niego wzmacniacza gdy użyję asio i plików odpowiedniej jakości.

Jedyne czego mi potrzeba to kabel w tym momencie nic więcej.

BTW ta karta grała u mnie wraz z hd598 i może nie było wybitnie, ale za tak śmiesznie niską cenę całkiem przyzwoicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.