Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

-->tomazo, jak to jest z tym zamknięciem listy? Tak jak na początku pisałeś czyli: "Ostateczne zamkniecie listy 17.10.2004", czy 15.10.2004.

Bo jak jeszcze jest możliwość dopisania się do listy to i ja bym wziął tak ze 4 sztuki tych 20 kilowych ALPS-ów.

Pozdrawiam.

Zamowienie juz wyslalem do Elfy (15.10), jak pisalem wczesniej w poniedzialek rano sprobuje zmienic ilosc zamowionych sztuk na Alpsa, jednak nie gwarantuje ze sie uda. Tydzien przed zamknieciem listy pisalem dokladnie kiedy chce wyslkac zamowienie. Ale tak jak pisalem wczesniej dostawa towaru (m.in. Alps) do Elfy bedzie pod koniec pazdziernika i mysle ze uda sie wiecej zamowic, przeciez to dla nich interes by jak najwiecej sprzedac.

-->tomazo, pisać pisałeś, ale w międzyczasie chyba jakieś zmiany nastąpiły ( przez kilka dni nie śledziłem tego wątku ), a szło to chyba tak:

- 2004-10-04 19:33:44 "Proponuje ostateczne zamkniecie listy 17 pazdziernika, tak by zlozyc zamowienie w 43 tyg"

- 2004-10-07 19:18:21 "Ostateczne zamkniecie listy 17.10.2004"

Potem przez kilka dni nie zaglądałem tutaj ( a w międzyczaasie szukałem kilku chetnych na miejscu ) i:

- 2004-10-13 21:24:08 "zamkniecie listy w czwartek wieczorem, w piatek rano wysylam zamowienie do Elfy"

- 2004-10-14 22:12:29 "Lista na Alpsa zostanie ZAMKNIETA jutro do godziny 10.00"

- 2004-10-15 10:13:05 "Lista na Alpsa RK18 2x20k (D) ZAMKNIETA!!! Zamowienie wyslane"

Trochę mnie ten pośpiech zdziwił i zaskoczył :) ale jak teraz się nie uda to może warto z osób które też się nie załapały złożyć nowa listę :)

Pozdrawiam

nie ma sie co czepiac 17.10 to i tak niedziela, a w poniedzialek zalatwiam zwiekszenie zamowienia i po tej dacie nie bedzie juz zadnych zmian. Pospieszylem sie z zamowieniem bo pare osob zamowilo inne rzeczy i chcieli je w miare szybko. Zobaczymy w poniedzialek na razie nie ma sie co tak denerwowac.

-->tomazo, czepienie się Ciebie to ostatnia rzecz jaka by mi do głowy przyszła :)

I tak robisz sporej grupie ludzi świetną przysługę, jak uda się teraz coś w tej sprawie załatwić to wielkie dzięki, jak nie to mimo wszystko wielkie dzięki że za to że fajny człowiek z Ciebie jest :)

Pozdrawiam

ELFA

Sprawa zalatwiona, zwiekszylem liczbe zamowionych Alpsow, cala zamowiona partia bedzie jak pisalem wczesniej w 44tyg. W tej chwili wyslali paczke z kilkoma sztukami oraz pozostale elementy, brak jedynie rezystrow Caddocka (tez beda w 44tyg.). Jak dostane paczke to zaczne rozsylac do osob z dodatkowymi zamowieniami, bo i tak te czesci dotra, pozniej reszta w 44tyg.

ELFA Alps

pierwsza paczka dotarla, na razie jest 9szt. Alpsa i prawie wszystkie pozostale dodatkowe elementy (oprocz Caddock'a). Proponuje najpierw wyslac Alpsy do osob ktore zlozyly rowniez zamowienie na inne elementy (i oczywiscie przelaly odpowiednia kwote na konto), nastepnie bede wysylal zgodnie z pozadkiem wg listy.

-->tomazo, a osoby które się w ostatniej chwili dopisały na alpsa, mają pieniądze wysłać teraz czy za tydzień ( jakbyś mógł wysłać na maila numer swojego konta to byłoby fajnie ) ?

Pozdrawiam

>>StefanB

Nie mam od Ciebie żadnego odzewu na moje emaile.

Jeżeli się nie skontaktujesz to skasuję rezerwację na 4 szt. LM3875TF

Chciałbym juz zakończyć wysyłkę elementów.

Alps RK18 2x20k

Pozostale zamowione 68 sztuk Elfa wysla w poniedzialek, prosze o realizacje przelewow - we wtorek musze za paczke zaplacic przeszlo 2200PLN.

Tak wiec do konca pazdziernika wszyscy powinni otrzymac przesylki

Dostepne beda jeszcze 3szt. Alpsow

Alps

Dostalem info z Elfy, ze paczka bedzie wyslana dopiero 28.10, a nie jak wczesniej pisalem 25.10. Chca wyslac juz wszystkie rzeczy razem (zalegly Caddock 10R, diody MUR820). Na to wyglada, ze dopiero w pierszym tygodniu listopada dotra do Was paczki z upragnionymi Alpsami. Prosze uzbroic sie w cierpliwosc.

>>StefanB

Jeszcze raz ja. Pewnie znowu nie dotarł email odemnie. Musisz cos zrobić z tą skrzynką!

Zostały jesze Panasonic FM 1000uF/50V (8szt)(5.50PLN) i FC10uF/50V(0.60PLN) i WIMA polypropylen MKP10 100nF(20 szt) (1.00PLN). Skontaktuj się ze mną, najlepiej telefonicznie 0-12 415-87-00 (od 9 do 18-19)

Po ostatnim zamówieniu JarkaC rynek pewnie nasycony, ale tyle o Gainclonach już napisano, że też bym się pobawił. Może będą jeszcze chętni na LM3875T, wersja nieizolowana. Do TF nie mam dostępu. Cena 20zł brutto. Minimum 20szt czyli potrzeba chętnych przynajmniej na 18szt :) Chętnych prosze o sygnał na forum lub na priv.

Tak samo - po dwie dychy. Mogę ściągnąć albo to, albo to (3875T lub 3886TF). Zobaczymy czy i na który będą chętni. Minimalne zamówienie to laska (20szt). Sam chcę zrobić gołą końcówkę, może dual mono, nawet bez potencjometru (CD mam z podwójnym wyjściem - jedno regulowane) bez zabawy w szczególnie wyszukane elementy, no może zostawić sobie drugą parkę jak by mnie naszło kiedyś na egzemplarz z dopieszczonym zestawem części :) Chyba, że będzie dużo chętnych (na 10 takich i dziesięć takich parek)

-->Totem2, jeżeli LM3875TF by faktycznie po 2 dychy sztuka były, to pewnie bym kilka wziął ( 8 - 10 sztuk ), ale teraz muszę ze 2 - 3 tygodnie odsapnąć po zakupie alpsów, myślę że w podobnej sytuacji jest wiele osób które byłyby chętne na LMki...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.