Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

oglądałem katalog z percyaudio.com i b. podoba mi się (ceny i asortyment) ..... może więc stamtąd BG

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Na razie lista na MURy wygląda następująco:

LM - 8 szt (w mailu brak nicka z forum :( )

tomant - 16 szt

joda - 16 szt

alek - 8 szt

marsz2 - 8 szt

Nr konta prześlę jak będę mieć te MURy potwierdzone i zablokowane.

Chętnych na LM3886TF też proszę o kontakt. Cena 20zł brutto/szt. Do realizacji potrzebni chętni na 20szt. Ew. dostawa w połowie grudnia, lub jeśli zbieranie zamówień i wpłat potrwa dłużej dopiero w styczniu. Na razie wstępnie jest:

totem2 - 2 szt

krisabc - 2 szt

Popularność MURów przerosła moje przewidywania. Nie pamiętam ile ich w magazynie było ale coś w okolicach setki. W tej chwili chętni są już na 88 a i dla mnie z 8 by się przydało.

Do listy ma MURy dopisuję:

jar1 - 20 szt

MARTIN-79 - 12 szt

totem2 - 8 szt

Dodatkowo na listę na LM3886TF

MARTIN-79 - 2szt

Witam wszystkich. Udało mi się dotrzeć do pracy i zarezerwować odpowiednią ilość MURów. W sumie w magazynie jest ich 200, rezerwacja na razie na 150. Na dziś lista wygląda następująco:

MUR860

16 tomant *

16 joda *

12 MARTIN-79 *

8 Alek *

8 FilipS *

8 g h

8 totem2

Namiary do osób, które potwierdziły zamówienie (*) wyślę wieczorem. Kwota: ilość diod x 3,17 + 5zł przesyłka. List polecony kosztowałby 3,55 plus jakąś złotówkę za kopertę bąbelkową więc szkoda się bawić.

Aktualana lista na LM3886TF

2 totem2

2 krisabc

2 MARTIN-79

> MARTIN-79

Chcesz MURy już teraz czy razem z LM-ami jak (jeśli) dojdą do skutku?

Obecny stan listy:

MUR860

16 * tomant

16 * joda

12 * MARTIN-79

8 * Alek

8 * FilipS

20 * jar1

8 * piortek

16 * GNAKED

8 * totem2

16 * hi_aro

20 * bikoz

8 g h

8 marsz2

Już 164, z tego 148 potwierdzone.

LM3886TF

2 * totem2

2 * MARTIN-79

2 * GNAKED

2 krisabc

witam, interesuja mnie kondensatory elektrolityczne panasonic fc low impedance wartosci ich od 0,1uf do 1000uf na napiecia od 10 do 50v, do toru audio we zwmacniaczu, w polce sa raczej ciezkie do zdobycia, w sklepach inrernetowych i prywatnych ludzikow tez nie dostalem odpowiedzi na zapytanie, moze tutaj mi odpowiecie, czy jest mozliwosc ich zdobycia?

Lista na MURy osiągnęła 210szt i została zamknięta. Potwierdzam te 210szt i to na razie tyle. Przelewy zaczęły przychodzić. Pierwszą wysyłkę zrobię w poniedziałek. Następne w miarę potrzeby co 2-3 dni.

Jeśli będą nowe lub ktoś zrezygnuje dam znać.

MUR860

16 * tomant

16 * joda

12 * MARTIN-79

8 * Alek

8 * FilipS

20 * jar1

8 * piortek

16 * GNAKED

8 * totem2

16 * hi_aro

20 * bikoz

8 * marsz2

8 * g h jac

16 * jawojt

6 magazynier

24 * pirx

Lista na LMy rośnie i szanse na ralizację też :)

LM3886TF

2 * totem2

2 * MARTIN-79

2 * GNAKED

2 krisabc

2 * tomant

2 * pirx

poszukuje chętnych na kondensatory nippon 2700u/35V LXY - 0,60zł, 4700u/35V KMH - 1,40zł, dojdzie zapewne kilka % "kosztów manipulacyjnych", ilości dowolne, planowany termin wysłania zamówienia to koniec tygodnia.

mailto:[email protected]

Jeszcze nie. W tej chwili koło mojego biurka stoi stos pudełek. Po pracy zawiozę je na pocztę. Przepraszam za opóźnienie. Koniec miesiąca i obłęd w pracy. :(

Szczegóły wieczorem.

> Lt_Bri

Do zamknięcia zamówienia na LM3886TF potrzeba jeszcze 2-3 chętnych. Na razie na liście jest 13szt, z tego 11 potwierdzone. Jak się szybko uzbiera przynajmniej do 17 to zamawiam (te 3 pewnie zejdą). Cena 20zł/szt. Plus 5zł przesyłka. Prawdopodobnie nie zdążą przyjść przed świętami czyli raczej koniec grudnia lub początek stycznia.

Wreszcie udało mi się zapakować i wysłać diody. Dzisiaj poszła pierwsza partia - do osób, od których przelewy doszły do dzisiaj, a mianowicie:

16 * tomant

8 * Alek

8 * FilipS

20 * jar1

8 * piortek

16 * GNAKED

16 * hi_aro

8 * marsz2

16 * jawojt

16 * joda

Oprócz tego zarezerwowane są:

czekają na przelew:

20 * bikoz

8 * jac

8 * Mixann

6 * magazynier

czekają na LM-y

8 * totem2

12 * MARTIN-79

8 * pirx

--------

razem 202.

Wynika z tego, że zostało akurat 8szt wolnych :)

A oto aktualna lista na LM3886TF:

2 * totem2

3 * MARTIN-79

2 * GNAKED

2 krisabc

2 * tomant

2 * pirx

4 dht

Tradycyjnie bez gwiazdek niepotwierdzone na priv.

W piątek wysyłam zamówienie na 20szt. Widzę, że nie powinno być kłopotu z ich "rozejściem się".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.