Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

totem2=>

LM3875TF są w niemieckim farnell-u www.de.farnell.com po 4,65 Eur sza szt , nie wiem niestety co oznacza czas dostarczenia - na zapytanie

Kupiłbym 4 szt ale to trochę mało aby zrekompensować wysokie koszty przesyłki

pozdro

-->rekin, można by było kupić od(przez) Ciebie płachtę(albo kilka) laminatu jednostronnnego?

Ponoć masz dostęp do laminatu 80um(105um?).

Jak coś to jeszcze na maila napiszę.

Zamowie po nowym roku i dam tutaj w tym poscie znaci ile sztuk wolnych mam na zbyciu i wtedy ułozymy listę dam numerek konta i wam wysle.Pozdro Piotrek

>Lt_Bri

Zapytam się w zakładzie. Udało im się ściągnąć do moich płytek pod GC laminat 105um Cu, więc jest szansa. Jak będziesz chciał wykonanie jakiś gotowych płyteczek, to też napisz.

tomatzo=>

coś twój adres nie hallo wysłałem dwa razy i dostałem komunikaty o braku możliwości dostarczenia , jak więc mogę się z tobą skontaktować

pozdro

dodo

Święta minęły i można wrócić do rzeczywistości. Niestety w obłędzie przygotowań nie zdążyłem wysłać paczek przed świętami. Wszystkie 10 poszło więc wczoraj:

MARTIN-79 3xLM+12xMUR

GNAKED 2xLM

krisabc 2xLM

tomant 2xLM

pirx 2xLM+8xMUR

bikoz 4xLM+20xMUR

Lt_Bri 8xLM

Jarekt 2xLM

Dead_Dog 2xLM

Fr@ntz 2xLM

Tym sposobem wszsytkie MURy już się rozeszły a LMów zostało wolnych 4 i 4 na niepotwierdzonej rezerwacji dht. W razie czego te drugie 4 z czasem też do upłynnienia.

Witam

Mam 8 szt. LM3875 izolowanych (po 20 PLN/szt) i 4 szt LM3886 izolowanych (po 22 PLN/szt).

Jakby ktos byl zainteresowany to piszcie na pirv - [email protected]

pozdrowienia

Witam dzisiaj zamówilem potencjometry alps 9 sztuk na tyle mi starczylo kasy koszt bedzie ciut okolo 6 zł wyzszy bo elfa okazuje sie od nowego roku po cichu podniosła ceny( domyslam sie ze to pewnie wina naszego forum-nadmierne zainteresowanie)

Bede miał do zbycia 5 sztuk cena jednej to 37zł plus vat 22% plus 25/9+5= 54zł z kosztem poczty polskiej.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt na mojego priva: [email protected]

Podam numer konta prosze o krótkie zwiezłe maile z adresem pocztowym.Jak tylko wpłynie przelew wysyłam priorytetem.

myśle że osoby które zajmują się składaniem sprzętu zawodowo powinny się tym zainteresować - wiem że nie powinno to się tutaj znaleźć ale gdzieś musiałem :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zainspirowany treścią linków podanych przez Petera w wątku:

Ukryta Zawartość

dotyczącym rankingu kondensatorów - mam propozycję wspólnego zamówienia w zastępstwie BlackGate-ów kondensatorków Rubycona z serii ZA i ZL.

Ceny podobne jak w przypadku Panasonic FC:

np. 10uF/35V Rubycon ZA - około 2,5PLN za szt.

1000uF/50V Rubycon ZL - 9PLN za szt.

przy większych oczywiście zamówieniach.

Gdyby znalazło się trochę chętnych, to zapytam się o dokładną cenę.

Przeczytajcie entuzjastyczne recenzje ze strony podanej przez Petera:)

Ci, którzy pamiętają wspólne zamówienie na Panasoniki FC realizowane kiedyś przez moją osobę wiedzą, że trzeba będzie trochę poczekać na realizację. Po prostu TME przy zamówieniach z Farnella pogrywa sobie w kulki z terminami.

Ceny z Farnella wychodzą korzystniej niż to co podano na stronie z linku Petera.

Farnell - seria ZA

Ukryta Zawartość

Farnell - seria ZL

Ukryta Zawartość

Pomyślcie nad zamówieniem:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>rekin

ale skoro są jeszcze dostępne BG to może raczej warto sobie zrobić zapasik a nie szukać innego rozwiązania. jak zabraknie N i NX-ów to wtedy zrozumiem poszukiwania czegoś innego.

a tak swoją drogą jak postępy z obudową?

Jakiś mały zapasik BG zrobiłem, ale przezorny...

Obudowę odebraliśmy - pierwszą sztukę. Musimy ją powiercić zgodnie z naszym uznaniem i rozplanować dokładnie rozmieszczenie elementów wewnątrz - ma być w miarę uniwersalna i damy do zakładu jako wzór do kolejnych.

Myślę, że cena z anodowaniem i otworowaniem nie przekroczy 250PLN (z materiałem), a to już nie jest źle jak na całą aluminiową i solidną (blachy 4mm i płaskowniki 8mm) obudowę. Jak będzie pierwsza sztuka gotowa w całości - ewentualnie druga już poprawiona - bo mamy kilka uwag do wykonawcy, to zdjęcia pojawią się w wątku o obudowach.

-> rekin

Przeoczylem ten wpis, ale juz nadrabiam zaleglosci ;) Jezeli ktos ma ochote na zamowienie Rubyconow z Farnella - sam skladam takowe po weekendzie (przy okazji), wiec mozemy polaczyc sily ;) Jezeli jednak nie wypali - rekin, daj znac jakich wartosci potrzebujesz, bo ja mam wieka ochote na pomeczenie tych kondkow ;)))

Pewnie, że dam znać:) Potrzebuję właściwie z różnych wartości po trochu, ale głównie 10uF/35/50V, gdyby udało się znaleźć nonpolar, to znacznie więcej, trochę 47uF,100uF i 1000uF(przy tym riple current pewnie sprawdzą się lepiej niż większość takich o dwukrotnie większej pojemności) 4700uF i to chyba na początek wszystko z Rubyconów.

Potrzebowałbym też trochę kond. perełkowych (silver mica), ale to inna bajka.

Też z chęcią zamówię kilka wartości do testów. Chyba już niedługo będę handlował kondensatorami "potestowymi" :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

>rekin

czy to ja jestem tym niektórym :-) z wątku o rankingu kondensatorów? mimo wszystko przyznaję się. poczytałem tamten wątek i moje zdanie zaczyna się powoli zmieniać. no dobra już się zmieniło. jakby co to też do zamówienia się dołączę tak na próbę. zaraz kuknę sobie co jest dostępne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.