Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

>totem2

Mozna zalapac sie jeszcze na te 8 szt. MUR860? Napisalem dzisiaj do Ciebie maila w tej sprawie.

Interesuje mnie rowniez 4 * LM3875TF, oraz plytki, zachecam do pisania w tej sprawie na forum Veterana tzn.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jako ostatni do listy na MURy dołącza buble_corp z 8 sztukami.

LM3875TF na razie nie przewiduję - nie ma skąd wziąć. Mogły by być LM3875T (nieizolowane) ale chętnych za bardzo nie ma. Nic dziwnego zresztą - znacznie trudniejsze w mechanicznej aplikacji a i jakościowo raczej gorsze od 3886.

Na razie diody są wyczerpane. Zostało jeszcze w magazynie kilka sztuk ale może się już komplet nie złożyć więc ich nie proponuję. Ale jak by komuś, odpukać, któraś padła to jest szansa na ratunek. Chyba dokupię kilka i odłożę do szuflady na czarną godzinę, póki są z tej samej laski.

-->totem2, jakbyś mógł odłożyć 2 parki LM3886TF to by było miło ( na maila napiszę co i jak ).

I jeszce takie małe pytanko, będziesz ludziom wysyłał kostki parami(ew. kompletami), tzn. ten sam numer nad oznaczeniem scalaka i w kółku z literką V ?

Mam 2 sztuki LM3875TF, obydwie nad oznaczeniem scalaka mają napisane PM45AB ale już w kółku jedna ma V.1 a druga V.2 napisane, wie może ktoś jaki(czy) będzie miało to wpływ na dźwięk?

Nie mam tych układów fizycznie. Dopiero muszę je zamówić, ale obejrzałem sobie inne układy Nationala.Wszystkie układy w lasce mają oczywiście ten sam kod nad oznaczeniem typu (zwykle jest tam tzw date code - rok i tydzień produkcji, u Nationala inaczej niż u większości producentów są tam też litery). A znaczek w okrągłym dołku to najprawdopodobniej numer formy identyfikujący na której maszynie wykonano kolejny egzemplarz obudowy. W układach NS, które oglądałem w całej lasce wszystkie mają ten sam. Zamówiona będzie laska więc wszystkie powinny mieć te same oznaczenia. U np. Motoroli (ONS) te oznaczenia w kółku w ramach jednej laski się różnią (tak było w MUR-ach :) ale to nie ma znaczenia bo struktury są z jednej serii więc elektrycznie muszą być takie same (oczywiście w ramach dopuszczalnego rozrzutu z jednego wafla).

>totem2

Diody dotarły, wielkie dzięki za zorganizowanie zakupu. Po pobieżnej obserwacji napisów w kółku, MUR-ki mają kolejne numerki /chyba/ z lini produkcyjnej. U mnie CQ64, CQ65, ...

Pozdrawiam

Dziesięć paczek z MURami poszło 1/12 i większość już dotarła. Dziś wychodzą następne 3 (jac, Mixann i buble_corp). Jeśli dojdzie przelew to będzie jeszcze czwarta dla magazyniera.

Diody dla MARTIN-79, bikoza i pirxa czekają na wspólną wysyłkę z LMami.

LM3886TF zamówione w ilości 40szt. Na dziś lista wygląda tak:

2 * totem2

3 * MARTIN-79

2 * GNAKED

2 krisabc

2 * tomant

2 * pirx

4 dht

4 * bikoz

4 * Lt_Bri

2 * Jarek

Jak widać trochę jeszcze zostało wolnych, trochę niepotwierdzonych (bez gwiazdek). Za kilka dni (jak będę mieć potwierdzenie od dostawcy) prześlę maile z nr konta i kwotą do przelewu. Prawdopodobnie układy dotrą do mnie około 22/12

Szukam kogos zamawiajacego cos w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - mam malutkie zamowienie i chcialbym sie dolozyc. [mina-kota-w-butach-ze-shreka-2]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

LM3886TF dotarły. Już je widziałem chociaż jeszcze parę dni papierkowej roboty zanim będą dostępne. Jest ich 40szt. Wieczorem porozsyłam maile z kwotami i nr konta. Niepotwierdzone (bez gwiazdek) proszę o potwierdzenie na priv lub w miarę napływu chętnych będę kasować rezerwacje. Cena 20zł/szt.

2 * totem2

3 * MARTIN-79

2 * GNAKED

2 krisabc

2 * tomant

2 * pirx

4 dht

4 * bikoz

8 * Lt_Bri

2 * Jarekt

2 * Dead_Dog

Razem 33szt, a właściwie 34 bo ten jeden nieparzysty sobie zostawię na wszelki.

Jagusz, chętnie odkupiłbym od Ciebie tego Alpsa

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

totem2 - jeśli jeszcze są jakieś luźne (niezaklepane) LMy to poproszę dwa (podeślij na priva nr konta a dziś puszczę kasę).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Hallo ludki czy to prawda co mawlaja ze od nowego roku w naszym kraju zaczyna byc coraz normalniej i podatek VAT spada do 19 procent???

Pytam bo bym zamowił z 10 sztuk tych alpsów RK18 2x20K z elfy i w razie czego były by u mnie dostepne ja potrzebuje 5 to 5 miałbym na zbyciu.Pozdro Piotrek

Zostały jeszcze przynajmniej dwie pary LM3886TF. Może będzie więcej jeśli ktoś zrezygnuje.

Przelewy zaczęły dochodzić. Jutro lub we środę wysyłam pierwszą partię.

Termin pierwszy tydzien stycznia ale jak co to dam znac ile sztuk mam wolnych cena bedzie 308zł plus vat poki co 22 procent 376zł plus kurier 25zł rowna sie 401 zł dzielone na 10 sztuk wychodzi 40,10zł sztuka.

ja bede wysyłal poczta polska za 5 zł czyli wyjdzie 45zł.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.