Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Tomazo - też biorę jedną sztukę pot.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Typ RK18 juz nie jest w produkcji - odpada zamaianie u producenta, i jeszcze ilosc nie jest imponujaca by zamawiac u producenta (razem wychodzi ponad 60szt.)

Przedstawicielem Alpsa jest Microdis, ale u nich dostepne sa pot. z serii RK27 tylko wartosci 2x10k i 2x50k w cenie: +1 - 68,75PLN, +10 - 61,88PLN, +50 - 55,70PLN, +100 - 49,88PLN Netto. Wartosci 2x20k nie ma.

Przy naszej ilosci to jest 2 razy wieksza cena za sztuke, choc typ jten jest wiekszy i gdybam lepszy, ale uwazam, ze za ta cene RK18 jest atrakcyjny. Sami zadecydujcie.

Proponuje ostateczne zamkniecie listy 17 pazdziernika, tak by zlozyc zamowienie w 43 tyg.

Prosze o przysylanie potwierdzen mailem na zlozone wczesniej zamowienia

Ostateczna cena za 1szt. Alpsa RK18 2x20k (krzywa D) wyniesie mniej niz 34PLN + 6PLN(wysylka poczta)

Niektore osoby zglaszaja chec kupienia innych artykulow z katalogu Elfy wykorzystujac wspolne zamowienie, mysle ze nie ma przeciwskazan, tylko przy wiekszych zgloszeniach trzeba otworzyc nowa liste a pozniej polaczyc w jedno zamowienie

Osoby zglaszajace chec na Alksa RK18 droga mailowa prosze o podawanie nicka z forum, to mi ulatwi prowadzenie listy.

Dotychczasowa lista na Alpsa RK18 2x20k (D):

1.Tomazo 2szt

2.Rogus 1szt

3.Krystian Majer 2szt

4.Darkul 20szt

5.Rekin 3szt

6.d@rek 1szt

7.Zorro 1szt

8.Pkrecz 2szt

9.Mixann 1szt

10.Jagusz 2szt

11.Krisabc 3szt

12._igod_ 1szt

13.Erka 1szt

14.Iskender 2szt

15.Grip 3szt

16.Jawojt 3szt

17.Rambo 1szt

18.Totem2 1szt

19.Uki 1szt

20.Mi$kin 1szt

21.Sergio 2szt

22.Joda 3szt

Jak kogos pominalem to prosze o kontakt i przypominam o potwierdzeniu zamowienia mailem

Poniewaz w mailach wiele osob wyrazilo chec kupna elektrolitow 1000u/50V rozeznalem sprawe i znalazlem w ofercie RS Components kondensatory Panasonic serii FC. Poniewaz jestem w stanie odebrac towar bezposrednio z firmy RS tak wiec odpada koszt za przesylke pozostaje sama cena elementow + koszty przesylki poczta do zamawiajacego. W tym momencie proponuje wylonienie najbardziej preferowanych wartosci kondensatorow, ponizej przedstawiam moje typy:

1000uF/50V 6,36PLN x 22% = 7,76PLN

100uF/50V 2,20PLN x 22% = 2,69PLN

100uF/35V 1,57PLN x 22% = 1,92PLN

100uF/25V 1,01PLN x 22% = 1,24PLN

47uF/25V 0,85PLN x 22% = 1,04PLN

10uF/25V 0,98PLN x 22% = 1,20PLN

ceny sa dla ilosci powyzej 25szt

prosze o inne propozycje ktore byscie chcieli zamowic

oczywiscie przesylki poczta zamowien z Elfy (Alps) i RS'a mozna polaczyc

Własnie zamawiam dla siebie

LM3875TF (cena ok 25PLN za szt),

kondensatory Pansonic FC 1000uF/50V (ok 5,50PLN),

FM 1000uF/50V (ok 5,00PLN)

oraz FC 10uF/50V (ok 0,60PL).

Wydaje mi się że ceny są OK.

Tak jak pisałem wcześniej spróbuję serii FM Panasonica ma znacznie lepsze parametry niż FC.

Ponieważ zamawiam minimalne opakowania pozostanie mi trochę lementów do odsprzedaży.

Dostawa powinna być w ciągu tygodnia. Jak dostanę przesyłkę dam znać.

W przyszłym tygodniu prawdopodobnie podjadę do ELPODu po rezystory.

Mogę dorzucić jeszce coś ale tylko pełne opakownia, zamówienie będę wysyłał jutro popołudniu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.