Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

To i tak by tak szybko nie było bo dostawy z potencjalnego źródła są zwykle co ponad miesiąc i do najbliższej zostało jeszcze ze 3-4 tygodnie. Jak dotrę do pracy sprawdzę do kiedy musiałbym zamówić.

do totem2 =>

jeśli można to pisałbym się na 4 szt LM3875TF (po 2 dychy szt) a jak by można było 16 -20 szt MUR 860 do Gain Clona po przystępnej cenie to też nie wzgardzę.

Mogę trochę poczekać

podaj namiary

dodo

LM3875TF nie mam skąd wziąć. Osiagalne są na dziś 3875T i 3886TF. Niestety najbliższe dwie dostawy są już praktycznie zamknięte. Został dzień lub dwa a tak szybko raczej nie zdąży się zamówień z forum dograć. Następna pewnie będzie się montować w listopadzie a przyleci w grudniu lub na początku stycznia.

MUR860 mam nawet "z półki" ale niestety cena ok. 2,60 + VAT zbyt atrakcyjna nie będzie. A obniżyć cen dla forumowiczów niestety nie mogę bo ja tu tylko pracuję :(

Elfa Alps

zamowienie powoli sie finalizjue (przesylka bedzie u mnie w czwartek/piatek), prawie wszyscy juz przelali nalezna kwote, jeszcze zostaly nastepujace osoby:

Rogus 1szt

Hi_aro 1szt

KrzysiekS 2szt

Foksik 2szt

>pirx

jedna sztuka sie znajdzie, a na druga mozesz tylko czekac jesli ktos zrezygnuje

Moze ktoś jest zainteresowany kondensatorami olejowymi 6uF/400V. Jest to radziecka produkcja podobno całkiem niezłe do zastosowań audio. Cena również przystępna, bo taniej od polipropylenów. 5szt. za 12PLN, to okazja. W przyszłym tygodniu powinny do mnie dojść, więc napiszę coś więcej po ich przesłuchaniu. Są to raczej duże sprzęty, więc trzeba mieć na nie trochę miejsca. Jest to przeniesienie dyskusji z wątku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jeśli to te z obudową koloru ceglanego to jestem zainteresowany wziąć 4-5 szt. do testów.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Gość z tymi kondami jest na allegro, więc wezmę od niego bezpośrednio. Przydałoby się jeszcze zamówić jakieś mniejsze nieco gabaryty :), bo te do testów tudzież zwrotnic głośnikowych to są ok jednak do innych zastosowań nieco zbyt duże.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Właśnie zauważyłem, że są znów wystawione na Allegro. To upraszcza sprawę, bo każdy może zamówić samodzielnie. Zamówienie zbiorowe nic tutaj nie zmienia (ceny), a dodatkowo dochodzi koszt przesyłki.

Ceglane to one nie są :)

[obrazekLUKASZ-197417_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ALPSY juz sa

zaczynam wysylanie zgodnie z lista, ale nie ma sie co martwic, ostatni na liscie powinni otrzymac swoje Alpsy na pewno jeszcze w tym tygodniu.

Do tej pory nie otrzymalem przelewow od:

Hi_aro 1szt

KrzysiekS 2szt

Powyzsze osoby nie odpowiadaja na maile, tak wiec jesli do konca akcji wysylania (sroda, czwartek) nie dostane od nich zadnej informacji, ich zamowienia przepadna. Na szczescie to tylko 3szt, a na jedna ma ochote Pirx, zostana jeszcze dwie.

Moze ktos jeszcze reflektuje na 2szt Alpsa Rk18 2x20k (D)?

>tomazo

Hi_Aro jest w delegacji i dlatego nie odpowiada na maile. Jeżeli możesz to zaczekaj jeszcze troszkę, spróbuję się do nigo dodzwonić i dam ci znać co z zamówieniem.

Pozdrawiam

Ze względu na to że jeden z grupowiczów nie odebrał zamówienia posiadam jeszcze do odsprzedania 4 sztuki LM3875TF po 25 zł. Pozostało też trochę Pansonic FC 10uF/50V po 60gr. Kontakt na priv.

Mam takową propozycję. W związku z tym, że kilka osób napisało do mnie w sprawie zamówienia kwarców, to wydaje się sensowne wykonanie wspólnego projektu zegara o dość uniwersalnym zastosowaniu.

Działanie zegara w przeciwieństwie do wielu innych modułów jest bardzo podobne we wszystkich naszych playerach, więc gdyby wykorzystać schemacik akceptujący szeroki zakres częstotliwości kwarcu moglibyśmy tak jak w przypadku GC, czy pre zlecić wykonanie płyteczki pod taki układzik, a w kolejnej perspektywie złożyć grupowo zamówienie na rezonatory (każdy taki jaki mu odpowiada).

Co Wy na to?

Mam nadzieję, że nie odbierze to chleba forumowiczom żyjącym z modyfikacji sprzętu i nie poczują do mnie urazy za ten pomysł???

No to fajnie. Pozwoliłem sobie otworzyć nowy wątek w tym temacie, coby tego nie zaśmiecać, a pewnie gdy dojdzie do zamawiania kwarców, to znów się temat pojawi tutaj.

ja też przyłączam się do podziękowań :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.