Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktos wie o co chodzi ??

misiowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

QLX 210 cene atrakcyjna ale ,mam powazna watpliwosc czy sprzedawca wie co sprzedaje czy nie zaszla tu rzadna pomylka ,poniewaz Jak wiemy Quadral QLX qygladaja tak :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na tej stronie jest opis i zdjecie , widzilem tez je na zywo , a sprzedawca z allegro opisal mi ze maskownica przeddnia jest niezdejmowalna i ze bass reflex jest sprzodu jak to widac na zdjeciach ,poza tym parametry kolumn podal identycznie z orginalem na stronie ,wiec w czym sęk ?

Czy to jest jakis inny model nie na rynek europjski ? jakas odmiana QLX210 ale to chyba tez nr modelu powinien byc inny ? nie wiem co o tym myslec? bo jak za ta cene 800zl-1000zl za nawy komplet kolumn to nie jest drogo.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/11464-czy-ktos-wie-o-co-chodzi/

Jego link do sklepu jest dobry i pokazuje właściwe QLXy. Czyżby tak łatwo dawał do zrozumienia,że coś kombinuje?? Dziwne.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

A czy rozumiecie cos z tego zdania

" Płatne przy obiorze ale tylko wtedy kiedy koszt wysyłki zostanie wpłacony na konto. Zastrzegam sobie zakończenie aukcji przed czasem. "

Mam mu zaplacic za to ze odbieram je osobiscie, bo czegos tutaj nie rozumiem.

moze to tak wielka osobistosc ze trzeba wybulic za to ze mozesz sie z nim spotkac w 4 oczy i odebrac sprzet :PPP , mi to wyglada strasznie dziwnie , a kolumny mi wcale nie wygladaja na QLX210 :)

Płatne przy odbiorze, to nie znaczy, że musisz je odebrać u niego,

ale, że wyśle je pocztą (czy Servisco, czy czym tam jeszcze), a Ty płacisz wtedy, kiedy odbierasz przesyłkę.

Gdybyś nie odebrał przesyłki, to on musiałby za nią zapłacić, a kolumn by nie sprzedał.

"... tylko wtedy, kiedy koszt wysyłki zostanie wpłacony na konto." - Sprzedający zabezpiecza się przed kosztami przesyłki, gdyby kupujący się rozmyślił.

Janusz z Torunia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.