Skocz do zawartości
IGNORED

Kable głosnikowe w rozsądnej cenie...

fetek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jak zmienisz półkę Furutech U-2T.

Tak, to jest w swej cenie wybitny kabel, polecam. Zainstalowałem go w systemie Sherwooda mojemu chrześniakowi. Znakomity wybór za rozsądne pieniądze, brzmienie masywne, ciepłe, nasycone, muzykalne, wolne od kliniczności.

Copper Colour Penny jest lepszy od wielu znannych ,markowych kabli-a kosztuje ok85usd.

Ma jeszcze jedną fajną cechę-z tranzystorem nie męczy i nie jest to monotonne,wyprane z emocji granie.

Moim zdaniem jest to zupełnie inna liga niż to o czym rozmawiacie.

Copper Colour Penny jest lepszy od wielu znannych ,markowych kabli-a kosztuje ok85usd.

Ma jeszcze jedną fajną cechę-z tranzystorem nie męczy i nie jest to monotonne,wyprane z emocji granie.

Moim zdaniem jest to zupełnie inna liga niż to o czym rozmawiacie.

Ten sam sprzedawca ma także Siltech G7 Ruby Hill II za 1/4 ceny :) czy nie wzbudzało to twoich podejrzeń i jak się ma do tego Copper Colour przy swojej cenie ?

Ten sam sprzedawca ma także Siltech G7 Ruby Hill II za 1/4 ceny :) czy nie wzbudzało to twoich podejrzeń i jak się ma do tego Copper Colour przy swojej cenie ?

to FAKE Siltech.

Swego czasu miałem podróbkę Siltecha z Chin-przewodnik to była srebrzona miedż solid core.

Tak, to jest w swej cenie wybitny kabel, polecam. Zainstalowałem go w systemie Sherwooda mojemu chrześniakowi. Znakomity wybór za rozsądne pieniądze, brzmienie masywne, ciepłe, nasycone, muzykalne, wolne od kliniczności.

Mam w domu. Kawałek rozcinałem na wszystkie możliwe sposoby. Nie ma pojęcia z czego bierze się taka różnica, tam w środku jest po prostu zwykła miedź. ;)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Mam w domu. Kawałek rozcinałem na wszystkie możliwe sposoby. Nie ma pojęcia z czego bierze się taka różnica, tam w środku jest po prostu zwykła miedź. ;)

Tę szlachetną sygnaturę zapewnia właśnie zastosowana miedź Furukawy. Mam ją w listwie zasilającej, jako zastępcze bezpieczniki, a także okablowanie wewnętrzne kolumn. Wszędzie daje ten rozpoznawalny, ciepły charakter. W mojej ocenie Furukawa robi najlepszą miedź na świecie, co zresztą potwierdza rozliczna ilość producentów zamawiających u nich przewodnik.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.