Skocz do zawartości
IGNORED

Glosnik/i bezprzewodowe do 4000zl ! do multimediow

froggio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

W swoim salonie mam juz zestaw "plastikowego" kina domowego sony ( jest wystarczajacy ) i zestaw 2.1 edifier do kompa.

Szukam rozwiazania, ktore pozwoli mi na odsluch muzyki w dobrej jakosci- glosniki komputerowe nie sa wystarczajace a kino domowe sluzy do ogladania filmow.

Przegladajac internet, trafilem na nowosc JBL:

JBL Authentics L16

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Łączność bezprzewodowa

Strumieniowe przesyłanie muzyki z telefonów, tabletów lub komputera przez sieć Wi-Fi w najwyższej jakości przy wykorzystaniu technologii AirPlay lub DLNA.

Obsługa technologii Bluetooth do bezprzewodowego przesyłania strumieniowego z dowolnego urządzenia Bluetooth

Clari-Fi nadaje wadliwym strumieniom audio studyjną jakość

"

Chcialbym kupic jeden bardzo dobry glosnik bezprzewodowy, ktory posluzy mi do muzyki / multimediow... i mam pytanie:

1-> glosnik chce oblsugiwac przy pomocy tableta z androidem. Ale jak wyglada sprawa z innymi multimediami oprocz zwyklych plikow z muzyka ?? czy moge korzystac z serwisu WIMP na tablecie i czy ten glosnik bedzie mi to odtwarzal ? a w przypadku ogladania filmu/youtuba rowniez moge sie "polaczyc" z tym sprzetem ( bezprzewodowo ) ????

Dzieki za rady !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witaj,

jeśli zależy Ci możliwie najlepszym głośniku bezprzewodowym audio, wybór Jbl Authentics L16 jest bardzo dobrą opcją, chociaż namawiałbym Cie jeszcze na najnowsze urządzenie marki Naim - model Mu-So. Premiera urządzenia odbyła się na Audio Show w weekend, natomiast Mu-So będzie już w naszym salonie dostępny w najbliższą środę. Urządzenie jest moim zdaniem wybitne pod względem jakości dźwięku. Obsługa jest oczywiście najwygodniejsza poprzez tablet, jeśli chcesz korzystać z WIMP, uruchamiasz program na tablecie i porzez Bluetooth APTX przesyłasz materiał do głośnika. Dodatkowo masz aplikację Naim, która na dzień dzisiejszy ma wbudowany Spotify. Elastyczność urządzenia jest pełna, oczywiście pełne oprogramowanie jest na iOS oraz Android. Najważniejsza jest jednak jakość dźwięku, która naprawdę potrafi zaskoczyć pozytywnie.

Zobacz proszę prezentację na stronie Naim - http://www.naimaudio.com/mu-so

Zapraszam serdecznie jeśli masz taką możliwość na prezentację do naszego salonu.

Aha, cena detaliczna 4890 zł., to trochę ponad Twój budżet, ale moim zdaniem warto.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Dziekuje za odpowiedz. Propozycja faktycznie tez interesujaca.

Powiedz mi tylko czy ten glosnik JBL odtworzy każdy dźwięk bezprzewodowo ? z filmu wlaczonego na tablecie , ze stron internetowym , YouTube ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.