Skocz do zawartości
IGNORED

OSstrzeżenia. The Inevitable End [2LP] , Royksopp.

Piotr Seb

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Druga płyta reklamowana i jeszcze większe uszkodzenie mechaniczne. W środkowej części płyty wyrwy jak po gwoździu:(. Najlepiej kupować w sklepie i od razu rozpakować w celu sprawdzenia.

Piotr

U mnie niby ok ,ale drugie lp krzywe ,pierwsze żle obciety brzeg płyty (rozbiegówka) ale brzmi ok ,niektórzy pisza ze smaży u mnie nie ,nie stwierdziłem ,dałem 50zł za nówke zafoliowaną także przemilcze ten skandal ,nie będe sie rozpisywał na temat zawartości bo to co jest na tej płycie to jakieś śiermiężne disco ,nic wspólnego z wcześniejszymi "senior" , "Junior" ,tak to jest jak sie bierze w ciemno ,niby początek ok ale dalej jest juz tylko gorzej a pod koniec rozpacz ,odradzam zakup tego krążka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.