Skocz do zawartości
IGNORED

Stereo do PC 800zł

Tomasz Brydziński

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuję jakiegoś zestawu stereo aktywnego do PC. Planuję na chwilę aktualną Microlaby Solo7c. Lecz obawiam się o bas. Poszukuję dzwięku jak z akg k518. Aktualnie posiadam Logitechy z623 i poszukuję czegoś lepszego. Nudzi mnie dudnienie. Ze słuchawek Brainwavzy ProAlpha. Nie podpasowały mi leżą. Sony MH1C są spoko, jeżeli chodzi o dzwięk. Dałoby radę coś złożyć? Ew jakieś Edifiery 2.0 + subek aktywny yamahy lub stxa? Jest sens?

Jeżeli to ważne to dźwiękówka Xonar DG.

https://www.audiostereo.pl/topic/116759-stereo-do-pc-800z%C5%82/

Do 800zł kupiłbym 2.0 w postaci Edifier R2600 . Solo 7C to tak nie bardzo do bliskiego pola moim zdaniem. 2.1 może być , jak sub będzie na biurku, ale nie wiem, co w tej cenie zagra sensownie z 2.1.

Zastanawiam się właśnie Edifiery R2600 czy Solo 7C. Pokój 25m2 głośniki raczej do odsłuchów. Dużo rocka raczej. Myślę też nad zwykłymi tanimi edifierami do 250zł do tego jakiś subek aktywny. Yamaha yst sw012?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.