Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęt to nie wszystko...

Komzar

Rekomendowane odpowiedzi

rochu

chcę dać ludziom bardzo dobre brzmienie za stosunkowo niewielkie pieniądze - to miała być rewolucja

ale widzę, że nie ma na to popytu a wręcz spotykam się z wrogością

nikogo nie chcę oskubać z kasy, sprzedają nawet sam zasilacz na podstawie którego można złożyć sobie samemu odpowiedni PC

moja działalność handlowa to bardziej wyraz pasji niż chęć zysku ... jestem chyba niegroźny ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Gość rochu

(Konto usunięte)

tereferekuku

Ty jesteś dorosły, ja jestem dorosły - daruj sobie teksty o misji i misyjności.

Przez kilkanaście lat radcowania, nasłuchałem się w obsługiwanych firmach tego typu tekstów do obrzydzenia.

Mowa o prometejskiej roli jakiegokolwiek przedsiębiorcy brzmi co najmniej śmiesznie.

Mowa o prometejskiej roli jakiegokolwiek przedsiębiorcy brzmi co najmniej śmiesznie.

Każdy sądzi po sobie.

Nie wiem czy zauważyłeś ale bawię się w audio od lat, to jest moja pasja. Metodą prób i błędów złożyłem transport PC dla siebie, okazało się, że jest na tyle dobry i tani, że pomyślałem, że i inni mogliby się z niego cieszyć. Sprzedaję go z symboliczną marżą. Dla idei.

A jak nie wierzysz to sobie policz ile kosztuje produkcja mojego serwera i ile z tego mam. Nikt przy zdrowych zmysłach (handlowych) nie wziąłby się za to.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Gość rydz

(Konto usunięte)

Użytkownicy

1258 postów

Napisano dziś, 15:25

Użytkownik rydz dnia 30.12.2014 - 14:28 napisał

Muzyka brzmi dobrze 24 godż na dobę , macie z tym problem.? :)

Z potomnością w domu na pewno .

Co potomność ma do tego ?

<br />Co potomność ma do tego ? <br />

Wie że muzyka służy do rozrywki i zabawy , także z rodzicami a nie siedzenia w miejscu odsłuchowym :) a także lubi wykonywać ją sama .

zrelaksować się, czy pomedytować i sprawić by dźwięk dosłownie pojawiał się w środku głowy. Mimo, że dociera z zewnątrz. Tego dokonuje świadomość

bzdury

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

Odpowiednio ułożyłem poduszki z obu stron głowy tak by tłumiły odbicia od ścian bocznych

niezły patent :))

"Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów."

zrelaksować się, czy pomedytować i sprawić by dźwięk dosłownie pojawiał się w środku głowy. Mimo, że dociera z zewnątrz. Tego dokonuje świadomość

bzdury

Widzę, że co komentarz, to nowe wyżyny intelektu.

Jestem pod wrażeniem… :)

KF?

. Zachęcony tym ciekawym wpisem kol. Komzara i dalszą dyskusją popełniłem wpis pt. „Sposób na genialny słuch”:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Widzę, że co komentarz, to nowe wyżyny intelektu.

Jestem pod wrażeniem… :)

Niepotrzebnie się dziwisz.

TTTM.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.