Skocz do zawartości
IGNORED

harmonix - zasilajace

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy "mężczyźni" muszą dowodzić swej męskości zabawkami. Chłopcy tego robić nie muszą.

To sofizmat typowy dla Kobiet...

?

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

To sofizmat typowy dla Kobiet...

?

Czuje się że masz na bakier z płcią piękną .....znaczy że mężczyźni o kobiecych cechach też nie myślą logicznie ?

Na to wygląda......

Czuje się że masz na bakier z płcią piękną .....

I znów zadziałało: " Niczym Magnepan trafiłeś kulą w płot". :D

Oj czuje się, że się jednak źle czujesz...

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

I znów zadziałało: " Niczym Magnepan trafiłeś kulą w płot". :D

Oj czuje się, że się jednak źle czujesz...

Cytrus , ja czuję się świetnie wręcz doskonale.Ty ciagle z tą kulą i płotem jakbyś się zaciął ........napisz coś konkretnego w temacie watku , o systemie, o dźwięku , o klockach ( nie lego oczywiście ).

........napisz coś konkretnego w temacie watku

No właśnie.

Jak Wszyscy zauważyli, czepiłeś się mnie niczym rzep psiego ogona...

Pisz Waść w temacie i się bezsensownie mnie nie czepiaj, OK?

No właśnie.

Jak Wszyscy zauważyli, czepiłeś się mnie niczym rzep psiego ogona...

Pisz Waść w temacie i się bezsensownie mnie nie czepiaj, OK?

WSZYSCY to kto ?

Ja się kolegi nie czepiam , jedynie zwracam uwagę na bezsens wpisów kolegi. To raczej kolega sądzi i podejrzewa że

się go uczepiłem.

W pewnym sensie tak. O dźwięku. Ale oczywiscie miałem na myśli, że zabawa w podstawki, kabelki i naklejki na płyty CD jest oznaką swego rodzaju zdziecinnienia, do czego oczywiście kazdy ma prawo ;-)

Ale oczywiscie miałem na myśli, że zabawa w podstawki, kabelki i naklejki na płyty CD

To już jest co prawda przynosząca pewne zmiany i mająca poprawić nasze samopoczucie beletrystyka, ale bez względu na wynik prawie zawsze dająca pewne aspekty radości. ;-)

Ja się kolegi nie czepiam , jedynie zwracam uwagę na bezsens

Tak, wcale. I do tego jesteś bardzo kulturalny, elokwentny i błyskotliwy, Nawiązując do twojego pochwalnego filmiku na youtubie o wspaniałym systemie, gdzie słychać było A.M. Jopek, odpowiem Ci tekstem Mariusza Kałamagi z Kabaretu Łowcy. B:

Czopki z dup!

Czego i Tobie, mój Szlachetny Interlokutorze życzę. ;)

To już jest co prawda przynosząca pewne zmiany i mająca poprawić nasze samopoczucie beletrystyka, ale bez względu na wynik prawie zawsze dająca pewne aspekty radości. ;-)

Pisałem ... jak dzieci, jak dzieci ...

Tak, wcale. I do tego jesteś bardzo kulturalny, elokwentny i błyskotliwy, Nawiązując do twojego pochwalnego filmiku na youtubie o wspaniałym systemie, gdzie słychać było A.M. Jopek, odpowiem Ci tekstem Mariusza Kałamagi z Kabaretu Łowcy. B:

Czopki z dup!

Czego i Tobie, mój Szlachetny Interlokutorze życzę. ;)

Nie musisz odwoływać się ani powoływać na teksty osób 3 , ważne jest to co TY masz do powiedzenia ( ; )

Co system lansujacy A.M.Jopek nie przypadł koledze do gustu ? A może parchawe głosniczki kolega posiada w komputerze że YT nie gra jak należy ???

Gdybyś na żywo posłuchał systemu z którego się podśmiewasz to szukałbyś szczęki i pampersów z wrażenia.

Jakością brzmienia byłbyś wykastrowany bez potrzeby wsłuchiwania się w śpiewające falcety.

Mnie było stać na odwagę prezentacji mojego ulubionego zestawu w przeciwieństwie do kolegi Cytrona.

Gdybyś na żywo posłuchał systemu z którego się podśmiewasz to szukałbyś szczęki i pampersów z wrażenia.

Jakością brzmienia byłbyś wykastrowany bez potrzeby wsłuchiwania się w śpiewające falcety.

Mnie było stać na odwagę prezentacji mojego ulubionego zestawu w przeciwieństwie do kolegi Cytrona.

Widzisz Magnepanie,

znów się kłania umiejętność czytania ze zrozumieniem. A tak, przemawia przez Ciebie złośliwość, która zawładnęła Tobą przemożną chęcią dogryzania innym i ich kosztem wywyższania się:

- Czy mam traktować twój post jako zaproszenie do Ciebie? Jeśli tak, to naprawdę jest mi miło i z chęcią z niego skorzystam.

- Nie nabijałem się z twojego systemu. Za dni parę skończę symboliczne 40 i 4. Pampersów nie potrzebuję a i uzębienie mam nadal swoje.

- Kompletnie nie rozumiem twojej pogardy do kontratenorów. Przecież ponoć jesteś miłośnikiem L’arpeggiaty i podobnych regionów muzycznych, co dało się zauważyć w wątku poświęconym temu zespołowi w zakładce Muzyka. To w którym momencie kłamiesz? Tu czy w tamtym wątku?

- Twojego eventu sprzed paru lat na forum z filmem o twoim systemie, mimo szczerych chęci nie nazwałbym aktem odwagi. Jest na to bardziej pasujące określenie, ale spuśćmy na to lepiej zasłonę milczenia. Ja nie mam potrzeby obnoszenia się ze swoimi dobrami ruchomymi. Z lekkim dystansem szanuję taką potrzebę u innych, więc proszę o uszanowanie tegoż braku u mnie.

- Racz zauważyć, że nie przekręcam twojego nicku ( co na forum ogólnie przyjęte jest jako przejaw sympatii, złośliwości lub pogardy - niepotrzebne skreślić). Pisałem czasem „Jurgen”, ale sam tak kiedyś na forum kazałeś do siebie się zwracać…

Twojego eventu sprzed paru lat na forum z filmem o twoim systemie, mimo szczerych chęci nie nazwałbym aktem odwagi. Jest na to bardziej pasujące określenie, ale spuśćmy na to lepiej zasłonę milczenia. Ja nie mam potrzeby obnoszenia się ze swoimi dobrami ruchomymi. Z lekkim dystansem szanuję taką potrzebę u innych, więc proszę o uszanowanie tegoż braku u mnie.

- Racz zauważyć, że nie przekręcam twojego nicku ( co na forum ogólnie przyjęte jest jako przejaw sympatii, złośliwości lub pogardy - niepotrzebne skreślić). Pisałem czasem „Jurgen”, ale sam tak kiedyś na forum kazałeś do siebie się zwracać…

He,he, widać ze nie możesz spać za długo, może sumienie albo temperatura otoczenia doskwiera ?

Nikt się nie obnosi z systemem w przeciwieństwie do tego co napisałeś..... zrobiłem to na usilną prośbę dwóch userów

AS - Szymona i Jarka od Ani który jako jedyny forumowicz ma prawo zwracania się do mnie inaczej niż mój nick.

Widzisz Cytrusie, podkreślę raz jeszcze że w przeciwieństwie do Ciebie nie powołuję się na innych userów, kabareciaży

czy wirtualnych znajomych o których tak naprawdę nic nie wiem . Chcąc jednak zabłyszczeć na forum AS ( pytam po co ) dyskredytujesz system Squada powołując się na system Sly'a którego nie znasz i nie słuchałeś. Czy w ten sposób nie chciałeś przemycić informacji na forum że Ty znasz system Sly'a i jego użytkownika ? Podejrzewam że właśnie o to Ci chodziło. Dlatego piętnuję takie maniery i wpychanie się na siłę jak to zrobiłeś w klubie ' emerytowanych członków muzycznego szydełkowania '.

Cytrusie, też życzę miłej niedzieli i schłodzonej aury.

He,he, widać ze nie możesz spać za długo, może sumienie albo temperatura otoczenia doskwiera ?

Już myślałem , że to koniec czczych pogawędek, a Ty jesteś niczym Feniks. Szacun na Dzielni.

Mam tak ustawiony zegar biologiczny, może wakacje w końcu go rozregulują na chwilę.

(…) dyskredytujesz system Squada powołując się na system Sly'a którego nie znasz i nie słuchałeś. Czy w ten sposób nie chciałeś przemycić informacji na forum że Ty znasz system Sly'a i jego użytkownika ? Podejrzewam że właśnie o to Ci chodziło.

No i jak tu, powiedz mi Jak?, nie napisać znów:

" Niczym Magnepan trafiłeś kulą w płot"

?

- Z Darkiem (squad) znamy się już kilka lat i darzymy się sporą sympatią. Razem „przewaliliśmy” sporo sprzętu wiele się przy tym ucząc. Pomagałem mu wielokrotnie i doradzałem przy ustawianiu systemu. Darek wciąż nad nim pracuje z wielką pieczołowitością dobierając komponenty. Doskonale wiem, jak gra jego system. A gra Fajnie ;)

- Ze Sly’em to z twojej strony Totalna Nadinterpretacja! Jakbym mógł coś tak kuriozalnego sugerować wiedząc, że Sly w każdej chwili może napisać, że to Nieprawda? Zastanów się choć raz przez chwilę co piszesz i próbujesz wmówić innym, że Ci powtórzę:

Nie mierz innych swoją miarą.

(…) w klubie ' emerytowanych członków muzycznego szydełkowania '

- I nie obrażaj wciąż innych…

Z Darkiem (squad) znamy się już kilka lat i darzymy się sporą sympatią. Razem „przewaliliśmy” sporo sprzętu wiele się przy tym ucząc. Pomagałem mu wielokrotnie i doradzałem przy ustawianiu systemu. Darek wciąż nad nim pracuje z wielką pieczołowitością dobierając komponenty. Doskonale wiem, jak gra jego system. A gra Fajnie ;)

Jeśli doradzasz kolegom jak należy dobrać system to ja też poproszę o taką poradę !!!!

Najpierw pokaż czym sam dysponujesz i na czym grasz a wtedy chętnie przyjmę sugestie i rady doświadczonego kolegi...

- I nie obrażaj wciąż innych…

Czy nie za bardzo przesadziłeś z tym wciąż......nie jesteś za bardzo przewrażliwiony ?

Cytrus, kotlet to znaczy kotlet......to nie jest polędwica mój drogi.

Niczym Magnepan trafiłeś kulą w płot"

monochromatyczny sposób klepania w kółko to samo i bez podstaw .

Jeśli doradzasz kolegom jak należy dobrać system to ja też poproszę o taką poradę !!!!

Jak już pisałem wcześniej, wbrew pozorom z przyjemnością u Ciebie zawitam.

Ustalmy termin na priv i nie zaśmiecajmy już tego wątku.

OK?

To kiedy będziecie sobie pić z dziubeczków ;)

Prosiłem o nie zaśmiecanie już tego wątku.

Dziękuję.

Rafaelu, czy kolega Cytrus tak lubi ? Dobrze że mnie ( nas ) uprzedziłeś o takich fanaberiach kolegi.

Dopóki nie będzie prezentacji systemu Cytrusa ( mile widziane foty ) to nie ma o czym gadać że dojdzie do odsłuchów.

Magnepanie,

prosiłem przecież... Jak widać bezskutecznie.

Skoro nadal chcesz hołubić w sobie syndrom helsiński, to proszę bardzo. Teraz postaram się, by przynajmniej było choć trochę zabawnie dla śledzących ten wątek:

Didaskalia: Upał i Głodnemu wciąż Ten chleb na myśli...

Akt I

(...) Najpierw pokaż czym sam dysponujesz (..)

Pan mnie najwyraźniej pomylił z innym swoim znajomym !

- Ja robię w innej branży…

kurtyna

Jeszcze raz dziękuję za ostrzeżenie,nie ma to jak czujność. Nawet w naszym hobby można trafić na extremalną Nirvanę :-)

Jeszcze raz dziękuję za ostrzeżenie,nie ma to jak czujność. Nawet w naszym hobby można trafić na extremalną Nirvanę :-)

Swojej 12-to letniej córce często powtarzam, że zawsze warto się starać. Tłumaczę jej przy tym, że nie zawsze wychodzi. Oj, nie zawsze.

- Jak widać w powyższym cytacie...

Miłej niedzieli powtórnie Ci życzę, Magnepanie. A ona jeszcze trwa...

- Pamiętaj o tym i wykorzystaj dobrze tę wiedzę.

;)

Swojej 12-to letniej córce często powtarzam, że zawsze warto się starać. Tłumaczę jej przy tym, że nie zawsze wychodzi. Oj, nie zawsze.

- Jak widać w powyższym cytacie...

Miłej niedzieli powtórnie Ci życzę, Magnepanie. A ona jeszcze trwa...

- Pamiętaj o tym i wykorzystaj dobrze tę wiedzę.

;)

Dobrze że traktujesz to z dużą dozą humoru i żartu bo inaczej się nie da . Niedziela upłynęła leniwie ale i pracowicie.

Nasze miasto było najgorętsze w PL - dokładnie 36 a nawet momentami dochodziło do 37 stopni.Wszyscy pochowani

w domach , parkach , skwerach ,lodziarniach i na kilku otwartych basenach.Gorąco jak w Grecji. Przy 36 stopniach C

grecy uprzedzają turystów o wysokich upałach a u nas podobny gorąc i niby wszystko jest normalnie. Jednak nie, na

dłuższą metę nie dałoby się w takim ukropie żyć, słuchać muzyki i pracować......

Teraz słucham przepięknej muzy elektronicznej w wykonaniu Kevina Braheny & Tima Clarka na 45W wzmacniaczu w

czystej klasie A. Jest to najlepszy power amp jaki wyszedł spod ręki genialnego konstruktora Davida Reicha.

Jestem niemalże pewien że to monstrum o finezyjnym brzmieniu i cudownej barwie rozjechałoby swoim dźwiękiem

najlepsze lampowe produkty Made in Japan - łacznie z Kondo (!)

Miłych wrażeń ze słuchania muzyki . Pozdrawiam.

Dobrze że traktujesz to z dużą dozą humoru i żartu bo inaczej się nie da . Niedziela upłynęła leniwie ale i pracowicie.

Nasze miasto było najgorętsze w PL - dokładnie 36 a nawet momentami dochodziło do 37 stopni.Wszyscy pochowani

w domach , parkach , skwerach ,lodziarniach i na kilku otwartych basenach.Gorąco jak w Grecji. Przy 36 stopniach C

grecy uprzedzają turystów o wysokich upałach a u nas podobny gorąc i niby wszystko jest normalnie. Jednak nie, na

dłuższą metę nie dałoby się w takim ukropie żyć, słuchać muzyki i pracować......

Teraz słucham przepięknej muzy elektronicznej w wykonaniu Kevina Braheny & Tima Clarka na 45W wzmacniaczu w

czystej klasie A. Jest to najlepszy power amp jaki wyszedł spod ręki genialnego konstruktora Davida Reicha.

Jestem niemalże pewien że to monstrum o finezyjnym brzmieniu i cudownej barwie rozjechałoby swoim dźwiękiem

najlepsze lampowe produkty Made in Japan - łacznie z Kondo (!)

Miłych wrażeń ze słuchania muzyki . Pozdrawiam.

Dorwałeś starą serię Classe?

Miałem taką końcóweczkę, porządnie zbudowany sprzęcior ale do lamp SET jeszcze troszkę brakuje :)

rozjechałoby swoim dźwiękiem

najlepsze lampowe produkty Made in Japan

To jest pierwsza fala zachwytu :)

Miałem taką końcóweczkę, porządnie zbudowany sprzęcior ale do lamp SET jeszcze troszkę brakuje :)

Tutaj dla odmiany "życzliwa" szpila.

Ech te upały ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Dorwałeś starą serię Classe?

Jesteś blisko ! tylko którą końcówkę masz na myśli bo David Reich zrobił kilka ciekawych super modeli.

Niedawno odkryto monobloki o sygnaturze 25 albo kilka lat temu ciekawa parka o sygnaturze 700 o której za dużo

nie wiadomo. Sam Nelson Pass i Dan D'Agostino pieją meandry nad dźwiękiem jaki stworzył David R. Nie wiesz co się z nim dzieje ? Najbardziej zagadkowa postać swiatowego Hi - End'u.

To jest pierwsza fala zachwytu :)

Rafaelu, ten zachwyt to już trwa kilka miesięcy :-)

Tutaj dla odmiany "życzliwa" szpila.

Raczej nie , porównanie zawsze można zrobić z Quondo u kolegi kolegi Cytrusa.Jesteś zaproszony (;)

Raczej nie , porównanie zawsze można zrobić z Quondo u kolegi kolegi Cytrusa.Jesteś zaproszony (;)

Nie wiem, czy ten dubel jest zamierzony. Jeśli nie, to:

Uprzejmie proszę o nie zapraszanie nikogo do mojego domu bez wcześniejszego uzgodnienia tego ze mną i mojej zgody.

Nie prowadzę "domu otwartego".

Jeśli jednak powtórzenie zostało dokonane z rozmysłem, to i tak pozdrawiam :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.