Skocz do zawartości
IGNORED

O Starym Audiofilu

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Tym bardziej nie rozumiem tego imperatywu altruistycznego działania.

Ja to traktuję jako wyrażenie swojego głosu powiedzmy rozsądku. Osobiście drażni mnie język i sposób pisania części użytkowników. Mam wielu kolegów i przyjaciół na forum, którzy mi o tym piszą. A ponieważ ja nie boję się pisać otwartym tekstem co myślę, więc to czynię;-)

Właśnie o to się sprawa rozchodzi, żeby COŚ zmienić.

+100

Ja bym to zrobił pod warunkiem, że tylko rymy będzie klecił. Wszelka proza jego autorstwa powinna być kasowana z automatu.

wszystko co kontrowersyjne jest ciekawe.

najbardziej nudzi kabel ktory wszystkim gra jednakowo... jak wynika z kablowni.

Gość chml

(Konto usunięte)

Ja bym to zrobił pod warunkiem, że tylko rymy będzie klecił. Wszelka proza jego autorstwa powinna być kasowana z automatu.

Nie zgadzam się. Jego proza to w wielu wypadkach tzw. "strumień świadomości", coś jak u Joyce'a. To ciekawa aczkolwiek trochę zapomniana forma literacka, tu używana zapewne całkowicie przypadkowo. Ja tak pisać nie potrafię.

Nie zgadzam się. Jego proza to w wielu wypadkach tzw. "strumień świadomości", coś jak u Joyce'a. To ciekawa aczkolwiek trochę zapomniana forma literacka, tu używana zapewne całkowicie przypadkowo. Ja tak pisać nie potrafię.

Myślisz że intuicyjnie "Joycem " pisze ?
Gość chml

(Konto usunięte)

Myślisz że intuicyjnie "Joycem " pisze ?

Tak, co w zasadzie, trzeba przyznać, jest fenomenem. I te intrygujące znaki przestankowe... Jakby wielokropek oznaczał coś więcej niż tylko wiele kropek ;)

O takie samorodne talenty trzeba dbać.

I te intrygujące znaki przestankowe... Jakby wielokropek oznaczał coś więcej niż tylko wiele kropek ;)

To chyba spowodowane zastanawianiem się, jakby to napisać, aby nikogo nie urazić :)

tyle ze czesto to motloch ustala co to motloch.

Stąd niego ta nieodparta chęć zostania karbowym.

bronie go bo go goniłem ale mnie NIE przeszkadzał..

Bo najciekwasze sa zawsze osobliwości. One nadają sznytu i koloru każdemu środowisku i są jego dużą wartością. Bez takich osobliwości pozostaje jedynie nuda.

Bo najciekwasze sa zawsze osobliwości. One nadają sznytu i koloru każdemu środowisku i są jego dużą wartością. Bez takich osobliwości pozostaje jedynie nuda.

To prawda, fajnie się go czytało... aczkolwiek uporczywe stosowanie repetycji tematycznej ( vide Ayon vel Psujon ) stawało się już nieco monotonne.

bronie go bo go goniłem ale mnie NIE przeszkadzał..

Pewny jesteś,ze go bronisz?No bo jak nie przeszkadzał....

To forum jest ogólnodostępne tylko z jednego powodu; ci którzy tu "wchodzą" nie będąc w komitywie z kim trzeba, są klientami.

O ile padają tu niezmiennie słowa o tym, że "tu idzie o co innego" i "tu nie o to chodzi", i każde takie zdanie pozostaje puste, bez objaśnienia o co idzie i o co chodzi, to niech każdy kto ma rozum, sam sobie odpowie o co ?

Jak to o co?Jak nie wiadomo o co chodzi,to właśnie.....wiadomo!

Już mniej intymnie, to już trójkącik :)

A tak poważnie, to takiej okazji na spotkanie nie można przepuścić, szczególnie że jestem z tego samego końca Galaktyki ;)

Zależy kto by tam do rocha miał jechać.A jak jakiś zbanowany i wku.wiony sie tam wybierze?Lepiej wziąć ochronę,tak na wszelki wypadek.Rochu bidula sam nie poradzi.

Inicjatywa Rocha jest godna pochwały. Niestety w tej formie skazana na porażkę. Ustalenia muszą dokonywać osoby mogące realnie zmienić sytuację na forum.

Mam jedynie kilka zapytań i gorącą prośbę.

Moim zdaniem takie spotkanie powinien organizować właściciel portalu w tym Dariusz Skrzypczak jako administrator i osoba władna dokonać konkretne zmiany.

Sprawą podstawową jest odbanowanie Piotrka, bez tego w ogóle nie mamy o czym rozmawiać.

Dla mnie wyskoki części moderacji min. Paltona i Jozwy czyli kneblowanie ust, usuwanie wątków, spiskowanie, kolesiostwo i obrabianiem 4 liter na priv jest niedopuszczalne! Zgłaszanie się do pojednania jednocześnie trzymając w rączce przycisk i banując oponentów jest kuriozalne. Hipokryzja przez duże H.

Sprawą najważniejszą jest odbanowanie wszystkich użytkowników na początek w zakładce hi-end i zakaz usuwania jakichkolwiek treści przez moderację do odwołania. Wyjątkiem są jedynie wulgaryzmy, nic więcej.

NIE MOŻE BYĆ ŚWIĘTYCH KRÓW.

...podobnie jak Ty nie znoszę jak ktoś mnie poucza i cokolwiek mi narzuca.

Należysz do większej części tego forum... A jak ktoś ci zwraca uwagę? A może ma rację? Też go wyśmiejesz i powiesz, żeby przewietrzył inny pokój? To jest dojrzałe?

>>Arek67

Ja już wiem kto będzie nowym moderatorem, toż to sam naczelny o nim wspomniał :)

>>Szymon

Walka z wiatrakami...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Też go wyśmiejesz i powiesz, żeby przewietrzył inny pokój?

Marcin, jak ktoś mi pisze że g... mam i g... wiem to raczej ciężko o płaszczyznę porozumienia. To akurat nie było personalnie do Piotra;-) Problem w tym jak rozmawiamy.

No ale to jest skrajna sytuacja, przeca każdy tak nie pisze :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Problem polega na tym, że z tym dystansem do siebie u różnych osób jest różnie;-) Dlatego niektórzy nie akceptują pewnej retoryki akceptowalnej dla innych. Stąd konflikty.

Ja to bym banował czasowo tych, co nie mają dystansu i nie akceptują. Za każdy donosik ban. :)

Szybko by się uspokoiło...

Najfajniejsza jest "rozmowa dziesięciu" na PW oraz inicjatywa "zostań kapusiem". Ludzie, wy tak serio?

Tak w ogóle najbardziej zajebiście na tym Forum dzieje się poza Regulaminem i Netykietą. Ten wątek tylko to potwierdza.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Szymon.

Rozumiem i szanuję Twoje warunki.

Zważ jednak na to, że zaproponowałem spotkanie jako wyraz tego, że jest coś na czym wspólnie nam zależy.

To nie mają być negocjacje czy rokowania pokojowe dwóch skonfliktowanych mocarstw.

Dlatego stawianie wstępnych warunków już na starcie psuje atmosferę.

Przemyśl proszę to.

Należysz do większej części tego forum... A jak ktoś ci zwraca uwagę? A może ma rację? Też go wyśmiejesz i powiesz, żeby przewietrzył inny pokój? To jest dojrzałe?

Oczywiście. Na tym polega dojrzałość. Jak zwracasz komuś uwagę, to musisz się liczyć z reprymendą.

No to też jest dojrzałe, szczególnie ta repry(menda)...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.