Skocz do zawartości
IGNORED

Odsłuchy słuchawek Łódź?

narath

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem słuchawek. Listę zawęziłem do:

AKG Q701

Audio Technica ATH-AD900x

Sennheiser HD600/HD 650

Orientuje się ktoś czy można ich gdzieś w Łodzi posłuchać?

Z góry dzięki!

ps. tak wiem, że te słuchawki są z różnych "bajek". Jestem na etapie odkrywania "co mnie kręci".

ps2. prośba o nie dodawanie komentarzy typu "słuchwki XYZ są lepsze od tych co podałeś bo coś tam"

Witaj,

zapraszam do nas, mamy ogromny asortyment słuchawek dostępny od ręki, proszę kontaktować się z Pawłem Szachno, który odpowiada za słuchawki w naszym salonie.

PS

do listy dopisz jeszcze HiFiMan HE-300, to konstrukcja dynamiczna, bardzo dobre nauszniki.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witaj,

zapraszam do nas, mamy ogromny asortyment słuchawek dostępny od ręki, proszę kontaktować się z Pawłem Szachno, który odpowiada za słuchawki w naszym salonie.

PS

do listy dopisz jeszcze HiFiMan HE-300, to konstrukcja dynamiczna, bardzo dobre nauszniki.

Hej,

Z Pawłem dzisiaj rozmawiałem. Potwierdził, że Sennków w ofercie nie macie niestety.

W najbliższych tygodniach Sennheiser także będzie w naszej ofercie, szczególnie klasa średnia i wyższa czyli HD600, HD650 i oczywiście HD800.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem słuchawek. Listę zawęziłem do:

AKG Q701

Audio Technica ATH-AD900x

Sennheiser HD600/HD 650

Orientuje się ktoś czy można ich gdzieś w Łodzi posłuchać?

Z góry dzięki!

ps. tak wiem, że te słuchawki są z różnych "bajek". Jestem na etapie odkrywania "co mnie kręci".

ps2. prośba o nie dodawanie komentarzy typu "słuchwki XYZ są lepsze od tych co podałeś bo coś tam"

musze to zrobic ,wybacz...Beyerdynamic DT-880 Pro.

Warto napisac jaka barwa dzwieku Cie interesuje i z jakim wzmacniaczem ma to grac.

.

Ten kto doświatczył wybitnego zestawu w paskudnym pomieszczeniu i budżeciaka pod akustyką idealną odnajdzie spokój ducha...

musze to zrobic ,wybacz...Beyerdynamic DT-880 Pro.

To są dokładnie słuchawki, które sprzedałem 3 dni temu ;)

Warto napisac jaka barwa dzwieku Cie interesuje i z jakim wzmacniaczem ma to grac.

A co? To pomoże odpowiedzieć na pytanie gdzie można posłychać słuchawek z zdefiniowanej listy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.