Skocz do zawartości
IGNORED

test lampiaków w hi-fi - dlaczego...

karpusx

Rekomendowane odpowiedzi

Darkul, spoko. A Ty jak zaczynałeś? Nie miałeś głupich pytań? Wiem, że czasem podpowiadasz, ale Twoje wpisy są zagmatwane i trudne nawet dla zaawansowanych do odczytania, to co się dziwisz że ''dyletanci'' nie pojmują.

karpusx: wkurzam Cie bo zadales pytanie "ogolne" a mnie sie zachcialo konkretow? NIe rozumiem, pokazalem, co bylo bez sensu moim zdaniem w twoim pytaniu, ze nie mozna na nie odpowiedziec "ogolnie" bo dalej nic nie bedzie wiadomo. No ale skoro Cie wkurzam to przepraszam bardzo.Sadze, ze zadajac kolejne pytanie tylko Cie rozdraznie mocniej, wiec moze innym razem. Bo trudno mi bedzie zgadnac czy pytasz juz ogolnie czy raczej to szczyt szczegolowosci. I uprzedzam twoja odpowiedz, ze sie nie obrazilem, poprostu nie mam ochoty na kolejna pyskowke, jaka wlasnie kilka postw wyzej prowadzilem z Panem dht. Uwielbiam konkrety, chyba to dopisze w "o mnie" :-)

I zgadzam sie co do jednego, mozna taki watek przeniesc do dzialu DIY jako nowy temat.

Nie niepytalem sie nikogo... nawet starego,ten to trzymal wiedze...

A teraz sam zazdrosci po cichutku..

trzeba miec bakcyla ciekawosci i lakniecie wiedzy...

Na poczatku to boli... a to cos strzeli,kopnie po lapkach... i trza czy tego sie chce czy nie lyknac teorii no i ja zrozumiec.

Krzysztof_M,

no dobra.

Założyłem wątek na DIY o numerze 11769. Treść powtórzyłem z poprzedniej wypowiedzi + ten link ze schematem. Jak ktoś ma jakieś uwagi to zapraszam. Z tego wątku spadam, bo jakoś nieprzyjemnie się zrobiło.

no to jeszcze cos dla zwolennikow modyfikacji lampowcow ASL Hurricane. Zostaje tylko obudowa :-) i pusty portfel

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na audio show raczej jest nedzna akustyka ... osobiscie po tamtejszych odsluchach niczego bym niekupil.

Zreszta te ceny za wystawke... w stosunku do nieprzystosowanych do tego celu pomieszczen jest moim zdaniem nieporozumieniem.

Zeby jeszcze wystawca gwarantowal przynajmniej 1 caly dzien na ustawienia... to moze.

Zbig - zwazywszy na ilosc prezentowanych zestawow to z prawdopodobienstwa wynika, ze kilka (przez przypadek) bedzie gralo dobrze :) - i raczej niewielka w tym zasluga klockow czy ustawiajacych klocki.

obawiam sie, ze raczej tak - oczywiscie niektorzy sobie probuja troszke pomoc ustawiajac po katach poduszki z kanapy etc - wiec ich szanse rosna ale poza tym to zadne pomieszczenie nie nadaje sie tam do prezentacji muzyki

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.