Skocz do zawartości
IGNORED

CZY FUNKCJONUJE ADMINISTRACJA TEGO FORUM .

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Ho, ho!

muls - czuj się dopieszczony!

Takie zarobione chłopaki, a znaleźli czas, by Cię upitrasić?:-)

Super.

Tak przypuszczałem, że tacy som.

Hmmmm a jakby dziewczynkę z zapałkami podesłać......

;P

;D

Muszą być zapałki? :( To mało wyrafinowane ;-) ChKA umie wszystko ;-)

U nas Entów, czas płynie powoli...

Twoje wypociny są za krótkie dla entów. Chyba, że specjalnie dla nas przeszedłeś na Wspólną Mowę i starasz się mówić (pisać) zwięźle. ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

baa moze palnalem.Nie wiem, ale czuje sie zaszczycony ze to sam adminjeden.Pomyslalem ze taki admin jeden to musi byc hohoho.No... wyroznienie jest.

jakiś medal mógłbyś dostać.

Bo wyróżnienia takiego to nawet w ramce nie powiesisz.

Mam pytanie .Czy ktos z szanownych forumowiczow został zbanowany w temacie Forum sprawy techniczne bo teraz zupelnie przypadkowo zauwazyłem ze zostalem zbanowany przez samego ADMIN 1.Nie zebym sie tym przejmował ale nie wiem czy tylko ja zasluguje na TAKIE wyroznienie.Sam adminJeden!!!!

generalnie panie admin jeden w glupocie polskiej przebijacie juz glupote irlandzkom.Chiba nawet wyglad macie podobny.

Ja również zostałem ekskomunikowany za pontyfikatu Sławka R.

Piotr

swietnie ale to tak jakby w instrukcji obslugi miksera napisali ze nie dotyczy to pana tego i tego.Wyroznienie szczegolne w tym jakiegos idioty piszacego instrukcje.

Ja również zostałem ekskomunikowany za pontyfikatu Sławka R.

Ale to dotyczy jednego wątku?

Czy trzeba jakos szczególnie zostać wyróżnionym? Mnie kilka lat temu niejaki mbl ekskomunikował z wątku "polityka" Chociaż tam akurat taka polityka jest jak z krowiego placka talerz

Ale to dotyczy jednego wątku?

Czy trzeba jakos szczególnie zostać wyróżnionym? Mnie kilka lat temu niejaki mbl ekskomunikował z wątku "polityka" Chociaż tam akurat taka polityka jest jak z krowiego placka talerz

Tak , tj. zostałem dozgonnie zbanowany w/w wątku oraz dwu-trzykrotnie na czas resocjalizacji w ex temacie pt. " Czym jest Kościół Katolicki " .

P.S.

Czym trzeba sobie zasłużyć na wyróżnienie ?

Hm ...................?

Jak ktoś chce psa uderzyć, to kij zawsze znajdzie !

swietnie ale to tak jakby w instrukcji obslugi miksera napisali ze nie dotyczy to pana tego i tego.Wyroznienie szczegolne w tym jakiegos idioty piszacego instrukcje.

Jaki autor (autor instrukcji) , taka i instrukcja .

Piotr

Tak , tj. zostałem dozgonnie zbanowany w/w wątku oraz dwu-trzykrotnie na czas resocjalizacji w ex temacie pt. " Czym jest Kościół Katolicki " .

To w KK też cię banowali?? Koniec świata, a tacy jak Maju propagują bezkarnie po każdym możliwym do zindoktrynowania wątku swoją chorą ideologię połączoną z permanentną obroną wszelkich niegodziwości jakich dopuścili się jego mocodawcy na przestrzeni wieków i w chwili obecnej, nie wyłączając nawet pedofilów!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To w KK też cię banowali?? Koniec świata, a tacy jak Maju propagują bezkarnie po każdym możliwym do zindoktrynowania wątku swoją chorą ideologię połączoną z permanentną obroną wszelkich niegodziwości jakich dopuścili się jego mocodawcy na przestrzeni wieków i w chwili obecnej, nie wyłączając nawet pedofilów!

Ci , którzy mnie oraz parę innych osób ( nicków nie podam , taką mam zasadę ) banowali w temacie traktującym o kk zapomnieli o jednym , że zacytuję klasyka : " Kościół nasz powinien się święcić w nas, a nie w naszych słowach" , te słowa w szczególności adresuję do bezkrytycznych popleczników Kościoła .

Piotr

@Arku

Banował jak każdy ze starej gwardii a jak chcesz zobaczyć co mu z oczu, to w wątku o naszych fotografiach powinieneś go znaleźć.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

@Kubri

Banował jak każdy ze starej gwardii a jak chcesz zobaczyć co mu z oczu, to w wątku o naszych fotografiach powinieneś go znaleźć.

"Kubri" , to obecne wcielenie "mlb" ?

Piotr

Raczej, choć pewności nie mam, chyba nie :-)

Oczywiście miało być "Raczej nie" i duża buźka dla obydwu :-)

muls...dlaczego piszesz forumowiczom takie bzdury, że niby otrzymałeś gdzieś bana jak wszyscy wiedzą, że nawet dupy dałbyś adminowi, całej moderacji i tej "elicie" ażeby tylko pozwolili ci tu pisać bo nie masz już gdzie ?

Dostałem przez ciebie już 3 bany, to pewnie będzie następny ale przestałem tu już pisać bo nie widzę sensu ale w tym wypadku.. poświęcę się dla wyższej sprawy :-) bo przecież każdy kto korzysta z mózgu zna imć mulsa... postów nawalone masa od lat tylko ani jednego w temacie audio :-), dziwne nie ? :-). Nie poć się znowu mulsiku śmieszny nad odpowiedzią bo nie czytam już twoich idiotyzmów dawno.

muls...dlaczego piszesz forumowiczom takie bzdury, że niby otrzymałeś gdzieś bana jak wszyscy wiedzą, że nawet dupy dałbyś adminowi, całej moderacji i tej "elicie" ażeby tylko pozwolili ci tu pisać bo nie masz już gdzie ?

Dostałem przez ciebie już 3 bany, to pewnie będzie następny ale przestałem tu już pisać bo nie widzę sensu ale w tym wypadku.. poświęcę się dla wyższej sprawy :-) bo przecież każdy kto korzysta z mózgu zna imć mulsa... postów nawalone masa od lat tylko ani jednego w temacie audio :-), dziwne nie ? :-). Nie poć się znowu mulsiku śmieszny nad odpowiedzią bo nie czytam już twoich idiotyzmów dawno.

co ty młody klonie wiesz o mulsie...

młody klonie ? widzę, że więcej takich "mulsików" dupowłazów tu siedzi ale jakoś mnie to już nie dziwi, a takie teksty foxik, to pisz do swoich znajomych i tobie pochodnych klonie stary... Ty też widzę należysz do klubu klakierków....setki postów ale trudno znaleźć coś w temacie audio stereo :-), ilu was tu takich ? :-).

@Arku

Przecież mówię że tak mu paczyło.

młody klonie ? widzę, że więcej takich "mulsików" dupowłazów tu siedzi ale jakoś mnie to już nie dziwi, a takie teksty foxik, to pisz do swoich znajomych i tobie pochodnych klonie stary... Ty też widzę należysz do klubu klakierków....setki postów ale trudno znaleźć coś w temacie audio stereo :-), ilu was tu takich ? :-).

Gadaj od razu kim cie zbanowali ostatnio, a nawet lepiej do kilku wcieleń wstecz :)

Boli cię to , że nie jestem tobą ? nie muszą 10 razy się rejestrować i udawać kogoś innego ? Myślisz, że każdy jest taki pusty jak ty ? ...pewnie w twoim otoczeniu nie ma innych ale uwierz mi, są inni poza twoim pokrojem :-)/ Na marginesie....zapytaj moderatora misiomor, poprosiłem o usunięcie mego konta ale jakoś albo nie mogą albo nie wolno im psuć statystyk bo to pozycjonowanie, SEO i takie tam inne o których pewnie nie masz pojęcia. Przez takich własnie jak wy, piszących i zakładających śmieszne tematy na forum audio, z tego forum śmieją się wszędzie i to przykre bo człowiek tu wpada z racji pasji do audio nie polityki, koscioła i innych kocopołków zakładanych na tym forum, forum audio.....ale to pewnie dla ciebie jasne tylko twoja tu rola jest zupełnie inna prawda ? ....wiem wiem, z czegoś musisz żyć więc klakieruj sobie dalej za bułkę i odwal się ode mnie klonie. Nie sił więcej swojej pecynki bo i tak pewnie za chwilkę twoi koledzy znów mnie zabanują więc szkoda czasu, pisz bo musisz coś nabazgrać ale tu już nie sił się.

wiem wiem, z czegoś musisz żyć więc klakieruj sobie dalej za bułkę i odwal się ode mnie klonie.

Kurna, to za to płacą?! Ja pierdziu!

Za darmo robił nie będę!

Dawać mi tu zaraz adres na który mam wysłać nr konta do przelewu.

ostatnio mam dużo wolnego i jak widać spory ruch im robię.

Kurna, to za to płacą?! Ja pierdziu!

Za darmo robił nie będę!

Dawać mi tu zaraz adres na który mam wysłać nr konta do przelewu.

To już musisz do kolegów wyżej pisać o namiary :-), no chyba, że już je masz i kombinujesz jak na drugiego nicka to zrobić :-).

Uderz w stół a nożyce się odezwą...dużo was tu więc może zdradzicie jaki to interes jest :-) bo pewnie znajdzie się więcej takich chętnych wśród wam podobnych. Jeśli nigdy nie słyszałeś o pisaniu na forach za kasę to albo jesteś "cichociemny" albo raczkujesz w sieci :-).

Ja ci nie podam bo grevorek mnie do skarbówki podkabluje :)

Na marginesie....zapytaj moderatora misiomor, poprosiłem o usunięcie mego konta ale jakoś albo nie mogą albo nie wolno im psuć statystyk bo to pozycjonowanie, SEO i takie tam inne o których pewnie nie masz pojęcia.

Figę wiesz klonie, usunięcie konta to kwestia kilku emaili z adminem. Prośba, odpowiedż-czas do namysłu-potwierdzenie-usunięcie. Osobiście całej procedury jak widać nie przeszedłem ale co taki replikant jak ty może o tym wiedzieć?

no chyba, że już je masz i kombinujesz jak na drugiego nicka to zrobić :-).

o rzesz... na to nie wpadłem. Nie dosyć że powinni mi płacić to jeszcze szanować i czapkować za robieniu ruchu na serwerach.

No właśnie nie mam żadnych namiarów. Jakaś propozycję by mogli mi złożyć, ale pewnie jak zobaczyli ze taki głupi się znalazł co sam pisze z nudów to co mu będą płacić.

Jeśli nigdy nie słyszałeś o pisaniu na forach za kasę to albo jesteś "cichociemny" albo raczkujesz w sieci :-).

kurna - jak widzisz po dacie rejestracji jestem tu od początku tego s... tej pasji. O pisaniu na forach za kasę czytałem, nawet znalazłem takie profile na goldenline ludków którzy mieli taką robotę wpisaną do CV.

Ale myślałem, że to normalnie się przychodzi do jakiegoś biura siada przy kompie i napierdziela z niego na ośmiogodzinne zmiany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.