Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny do 2400 pln

blacky

Rekomendowane odpowiedzi

słuchjcie! jestem przed zakupem kolumn za max 2400pln ,moje typy to mission m34 lub jbl-lx 2004

co o tym sądzicie,może porównywaliście oba te modele. moje preferencje jeśli chodzi o dżwięk dobra dynamika

bas,i góra. nie pisze jaki ten bas ma być,bo dotej pory wogóle go nie slyszałem w jamo studio 180.ma być duży,

ale nie dominujący nad górą.dopiero będe budował system stereo,bo z niewiedzy wkopałem się w ampa do kina

pioneer-vsx 808 i kompakt pioneer pd-207.zdecydowałem sie zacząć od kolum bo nie mam cashu na cały system

a poza tym z tymi jamo nie byłem w stanie ocenić co potrafi ten mój amp.

pozrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/11810-kolumny-do-2400-pln/

Posłuchaj Cabasse Tobago MT-360 – świetna dynamika, głęboki i dobrze kontrolowany bas, czasem zbyt ostre i narzucające się wysokie tony, cena około 2400 zł – czyli mniej więcej to czego szukasz.

https://www.audiostereo.pl/topic/11810-kolumny-do-2400-pln/#findComment-185621

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.