Skocz do zawartości
IGNORED

pcb krell ksa 50

Rekomendowane odpowiedzi

zanim zaczalem zbierac zamowienie dzwonilem do elfy do warszawy. tam dawali tylko 107zl powyzej 10szt i nic wiecej (bo jak stwierdzili nie moga) natomiast dostalem namiar na przedstawiciela handlowego ktory moze dac wiekszy upust i ten oto czlowiek dal nam 98zl od sztuki netto twierdzac ze maja na stanie (w polsce) tylko 43szt na kolejne musza wyslac zamowienie (chyba do Angli jesli dobrze pamietam) i czas ten moze wyniesc 16 tygodni do dostarczenia na magazyn elfy w Polsce.

ale oczywiscie sprawdzic kazdy moze.

p.s. rozmawialem jeszcze dzis z przedstawicielem i ma mnie poinformowac jak juz bedzie mial informacje czy kolejna dostawa zajmie faktycznie 16 tygodni czy uda sie wczesniej.

p.s.2. mam jeszcze 5 miejsc wolnych na liscie do zamowienia

W wolnych chwilach zacząłem planować obudowę. Chyba bede robił z profili aluminiowych o przekroju 1x2cm. Na boki przód i tył blacha aluminiowa 5mm, Będzie to wyglądać mniej wiecej jak na rysunku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Trochę lipa z tymi kondensatorami bo np. vuy chciał wziąć większą ilość. Sam się nad nimi zastanawiam, ale nie wiem czy nie zagadać do tego sprzedawcy co miał te kondensatory FT na allegro. Może ktoś też będzie na nie chętny?

to ja się piszę jako 10 tylko potrzebuję fakturę na moje kondy

1. andrejos1-4szt

2. Basist@ -4szt

3. adigrzelczak - 4szt

4. nowy18 - 4szt

5. piotr_37 - 4szt.

6. ManieX - 4szt.

7. marsel - 4szt. ale zaznaczam że chcę te bez śróby montującej od spodu.

8. woytek - 4szt

9. saczek_xtrm - 4szt

10. wojtekr

To może ja zorganizuje ten zakup (kondy z elfy) skoro jestem z Warszawy i tak będę rozsyłał części? A mieszkam niedaleko elfy. Czy jest sens wysyłać z elfy do Chełmka i potem do nas?

Panowie gdzie takie radiatorki można dostać?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tutaj:

Ukryta Zawartość

coś w ten deseń ;-)

i tutaj:

Ukryta Zawartość

a może to?

Ukryta Zawartość

albo:

Ukryta Zawartość

Oj, leniuszek z Ciebie ;-)

mi$kin

P.S. Nie mam nic wspólnego ze sprzedającymi ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie taki leniuszek. Allegro przeszukałem i znalazłem to samo. Szukam takiego konkretnego radiatora. To chyba fisher. Nie chcę nic ciąć ani kombinować dlatego zapytałem.

witam,

co do namiarow to nie wystarczy zadzwonic do elfy i poprasic o wiekszy rabat niz ten co proponuja na na stronie. ja tak zrobilem gdyz zbliza sie 10 czerwca (a mowilismy ze ruszymy wtedy z zamowieniami) po czym przedzwonilem do elfy, dowiedzialem sie ze ilosc kond. jest ograniczona ( a zalezy mi na tym aby w tym miesiacu probnie juz ten wzmak uruchomic) postanowilem po tym jak dostalem namiar na handlowca z elfy z mojego regiony zorganizowac to zamowienie. jako ze pierwsze wplaty pojawily sie u mnie na koncie mysle ze moge dalej poprowadzic to zamowienie aby nie wprowadzac niepotrzebnego zamowienia.

osobiscie chce zamknac temat tych 40 kond do (góra) 2 tygodni, aby znalazly sie one u was. na ten czas brakuje mi jeszcze 4 osob do pelnej dziesiatki, mam nadzieje ze do srody (jako ze pozniej dlugi weekend) bede mial komplet osob zrobic przedplate tak aby na poczatku kolejengo tygodnia miec je u siebie i moc je do was wyslac.

I tak jak pisalem pierwsze wplaty juz otrzymalem wiec czuje sie w obowiazku aby doprowadzic sprawe do konca, lecz jesli nie uzbieram kompletu chetnych osob lub wiekszosc z was stwierdzi ze kto inny powinien sprawe zalatwic przeleje spowrotem pieniadze.

zapomnialem dodac ze osoba kontaktowa z elfy z ktora rozmawialem jest Paweł Supierz. wystarczy przedzwonic do elfy i poprosic o namiar na tego czlowieka.

Czyli nie wszystkie osoby z listy się zadeklarowały? Po co więc sie wpisują i mieszają???Mógłby vuy sie odezwać. On na pewno weźmie min 4szt. Deklarował nawet większą liczbę.

oczywiście jak masz juz przelewy, to nie ma sensu, w sumie te parę złotych za wysyłkę może nie jest warte zamieszania- jutro zrobię przelew i prześlę dane do faktury.

w

andrejos1, 6 Cze 2009, 22:09

>tez myslalem ze 9 osob ktore byly na liscie sa w 100% chetne. ale poczekajmy moze po prostu ktos

>wyjechal na weekend i nie jest w stanie sie odezwac.

mowimy o liscie osob na kondy Rify czy o czym...? bo szczerze to juz sie gubie. Jestem na liscie na Rife, ale wpisalem sie na nia dopiero wczoraj (6.VI), twoj post jest tez z tego samego dnia...Ja rozumiem, ze przez wpisanie sie na liste, osoby sie wlasnie deklaruja. Ustalmy najpierw jedno - kto odbierze te kondy - Wojtek czy ty i jaka kwote, na jaki nr konta, do kiedy trzeba przelac.

>mowimy o liscie osob na kondy Rify czy o czym...? bo szczerze to juz sie gubie. Jestem na liscie na

>Rife, ale wpisalem sie na nia dopiero wczoraj (6.VI), twoj post jest tez z tego samego dnia...Ja

>rozumiem, ze przez wpisanie sie na liste, osoby sie wlasnie deklaruja. Ustalmy najpierw jedno - kto

>odbierze te kondy - Wojtek czy ty i jaka kwote, na jaki nr konta, do kiedy trzeba przelac.

Tak mowimy o liscie osob chetnych na kupno kond. Rify

ja realizuje zamowienie na konddensatory ( troche podzwonilem, dostalem dobra oferte na kond. i tak zostalo ze realizuej to zamowienie)

saczek_XTRM - wysylam ci dane do realizacji zamowienia na pw.

>>andrejos1, 7 Cze 2009, 14:50

no wlasnie, teraz sie sporo juz wyjasnilo. Niestety, ale jestem zmuszony zrezygnowac z tego zamowienia, bo dla mnie to zaden interes mimo wiekszego upustu (musialbym doplacic 70zl w porownaniu do zakupu tych kondensatorow bezposrednio w warszawskiej Elfie; pewnie dzieki kosztom przesylki)

Aktualna lista:

1. andrejos1-4szt

2. Basist@ -4szt

3. adigrzelczak - 4szt

4. nowy18 - 4szt

5. piotr_37 - 4szt.

6. ManieX - 4szt.

7. marsel - 4szt. ale zaznaczam że chcę te bez śróby montującej od spodu.

8. woytek - 4szt

9. wojtekr

saczek_XTRM

Jak to 70zł byś musiał dopłacić???Zgodnie z cennikiem elfy przy zamówieniu powyżej 10szt koszt jednego kondensatora jest równy 107zł netto. Po doliczeniu podatku wychodzi 130,54zł, więc za 4 sztuki bez wysyłki trzeba zapłacić 522zł. U nas wychodzi 478zł bez wysyłki. Jak Ty to zrobiłeś, że przy 4 sztukach zapłacisz mniej???

• Pokaż nowe odpowiedzi