Skocz do zawartości
IGNORED

Tak się robi loda w Tajlandii

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Coś z tobą jest nie tak, że zakładasz po 15 bzdurnych tematów dziennie?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Usp. Sorry. Oczywiście, że miałam ;-) Następnym razem będę pisać będąc tyłem do kompa, ciekawe, co powstanie ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Nie! Żaden ze mnie chłopak ;-) Ot miła, sympatyczna dziewczynka ;-) Ściemniam tylko z tym, że jestem miła :-P

Piszę bez patrzenia na klawiaturę, odrobina wyrozumiałości :-)

A Ty co? Wzór taktu? Sorry, ale dla takich jak Ty nie chcę być sympatyczna ;-) a już na pewno nie zamierzam być miła :-D Nie jestem Bogiem, aby każdego miłować ;-)

A dla Ciebie już może. Prokurator nie patrzy. Możecie nawet razem kurze z mebli pościerać.

Tylko się nie rozczaruj bo jest wredna, brzydka i do tego ma niespodziankę pod spódniczką.

juz się zdradził chłopaczek.

dla takich jak Ty nie chcę być sympatyczna

A no to żałuj :-)

I brzydka. Na pewno brzydka. Bo kto to słyszał zeby była ładna z niespodzianką :-)

Można się było od razu zorientować po tych zachwytach nad Grodzkim.

Te siedemnaście lat to też pewnie ściema.

Te siedemnaście lat to też pewnie ściema.

Qrwa mać znowu to słyszę...

Dlaczego?

Zawsze miałam poglądy minimalnie lewicowe. Trudno w tych czasach nie być socjalistą. Rolnicy w Afryce giną, choć pracują w pocie czoła, a te pie***lone lenie w Unii, co chwila dostają dotacje etc. rzygać mi się chce, gdy patrzę na niektóre rzeczy na tym świecie.

Przekonuje tylko bardziej, że jesteś jakimś starym piernikiem udającym nastolatkę :-)

Rozwiń to! Ale mi już! Ocipieć można. Dzieciak jestem! Nie widać, że jestem infantylna? Ślepyś Panie?

Infantylny - jeśli dzieciak. To tak przyznaję.

mimo wszystko jednak pryk.

Zawsze miałam poglądy minimalnie lewicowe. Trudno w tych czasach nie być socjalistą

No bez jaj jak to napisała nastolatka. Od zawsze to będzie od szóstej klasy czy od przedszkola w tym wypadku ?

Coś czuję tu osobnika w stylu Grodzkiej tylko jeszcze bardziej pokręconego :-)

Uważaj miszczu bo ci na głowę uderzy :-) Kazdy lubi nastolatki . Najlepiej dwie od razu.

Ale to jest marian lat 50. Zaraz ustale w jakim celu tutaj wabi. Czy chodzi o jakieś perwersje czy tylko o nieuciągnięcie kasy przy pomocy napadu rozbójniczego na napalonych dziadków :-)

Przysposobiłby, nauczył wszystkiego....tylko tatuń co tez czyta forum by pewnie po zgube przyjechał po miesiącu czy dwóch....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

toptwenty to cały czas jest o tobie. Ciągle nie czaisz.

Jak widać się ślinisz do nastolaty. Ale to Marian. Wiec nie ty a on ciebie puknie i do tego w głowę zanim wyrwie portfel.

-----------------

Moderowano: wycieczki/ataki personalne.

Ostrzeżenie, dalej będą kary regulaminowe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.