Skocz do zawartości
IGNORED

Tak się robi loda w Tajlandii

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

toptwenty to cały czas jest o tobie. Ciągle nie czaisz.

Za cienki Bolek jesteś, nie umiesz czytać?

-----------------

Moderowano: wycieczki/ataki personalne.

Ostrzeżenie, dalej będą kary regulaminowe.

Ja umiem czytać ale coś słabo u ciebie z pisaniem jak widać.

-----------------

Całkiem ci sie pomerdało z tego napalenia.

Umów się z Marianem, gruby wieśku :-)

-----------------

Panowie, odjeżdżacie od meritum wątku, a ten jest o robieniu loda szpachelką w Tajlandii.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Zaczęło się od tego że twoja matka się ojcem spotkała. W wątku tylko swoje klony pomyliłeś i zacząłeś odpowiadać na teksty nie do ciebie skierowane.

Gdyby robił kielnią lody, byłoby ciekawsze. Ale chyba Kazik chciał pokazać jak się robi lody z naturalnych składników. Z owoców i mleka na mrożonej tacy, a mniej ważne ze akurat szpachelką.

-----------------

Z psioczeniem na tematy zakładane przez kazika-t jest tak jak z burdelem. Każdego to miejsce wielce bulwersuje ale każdy systematycznie je odwiedza. Najlepiej ciemną nocką :)

Ja a'propos tytułu wątku:

Jak się robi "loda w Tajlandii", toby Ci, Kaziu - w życiu i przenigdy - nie puścili na YT:-)

Na AS - też.

Lody - te do smakowania - mają zawsze liczbę mnogą.

Ale skąd Ty to możesz wiedzieć?:-)

Gimbusy poszły do szkoły. Jak wrócą to ci coś d-w-cipnego odpowiedzą.

-----------------

Gimbusy poszły do szkoły. Jak wrócą to ci coś d-w-cipnego odpowiedzą.

Co drugi post gimbusy i gimbusy - kupiłeś jakiejś małolacie wranglery w galerii a ona (..........) czy coś?

Nic mi się nie momyrdało. Lata całe nie było bocznicy, przynajmniej wtedy kiedy tu zaglądałem tak było. Nie było moderatorów. Co prawda nie było też zakładek tematycznych.

I jakoś wszystko w miarę dobrze działało. Za wyjątkiem zakompleksionych osobników, którzy mieli zgryz gdy nie mogli kogoś przegadać. Wtedy krzyczeli że nie na temat i ze potrzeba moderatorów. Albo zęby admin coś zrobił.

Co przeszkadza teraz przenieść sensowne wątki do osobnych zakładek i zostawić tylko bocznicę jako śmietnik?

Przecież tematy bocznicowe stały się równoprawnym elementem tego forum. Na oko jest ich nawet więcej niż merytorycznych. Ze trzy tematyczne zakładki można zrobić z tej bocznicy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.