Skocz do zawartości
IGNORED

Kto idzie na Wybory Prezydenckie 2015?

neomammut

Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?  

103 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idziesz na Wyroby Prezydenckie 2015?

2. 2. Idziesz? A na kogo zagłosujesz?

• Bronisław Komorowski
    • Janusz Korwin-Mikke
    • Adam Jarubas
      0
    • Paweł Kukiz
    • Marian Kowalski
    • Jacek Wilk
    • Andrzej Duda
    • Janusz Palikot
    • Magdalena Ogórek
    • Grzegorz Braun
    • Paweł Tanajno

Rekomendowane odpowiedzi

A ile miałeś rządów prawicy w Polsce?

Rząd Jana Olszewskiego który układ obalił po uchwale lustracyjnej . Zastanów się jak by dziś wyglądała Polska gdyby miała ta ustawę . Pewnie podobnie do Czech .

I druga szansa rządy PiS raptem 2 lata próby oczyszczenia , suwerenna polityka zagraniczna , nie przeszkadzanie w biznesie .

Pis powinien być delikatnie przekreślony, jestem delikatnie za pis.

Rząd Jana Olszewskiego ...

O to, to ... nie można rozpatrywać teraźniejszości, bez kompletnej wiedzy o przeszłości.

Genialny bunt narodu spacyfikowany przez desant doradców i skanalizowanie go w okrągłym stolcu.

Obejrzyjcie film "Nocna zmiana" - widać jak na dłoni komu strach zajrzał w oczy, kto chce bronić systemu,

który wówczas przebrał się w nowe szaty. Idea została sprzedana przy stole, a za kolorowe paciorki udziału

w estabilishmencie, jej ostatni głos został uciszony.To podstawa wiedzy, bez której dalsza dyskusja traci sens.

Czy jest chociaż 1 kandydat który nie chce robić dobrze czarnej stonce? Dramat, żadnego... Albo ultrasi albo umiarkowani ale poddani na kolanach.

Ale człowiek z wazeliny przegina ;-)

11174813_10202706953394170_5609253661417120293_n.jpg?oh=9e11d0b0dbe282bec49511e7cda4cb95&oe=55E3605F

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Breivik wylazł :-) i co? Przecież ten wazelina nie ma nic mądrego do powiedzenia, jak wszyscy w pisuarze...

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Breivik wylazł :-) i co? Przecież ten wazelina nie ma nic mądrego do powiedzenia, jak wszyscy w pisuarze...

Widzę że Kolega jest wielkim fanem stokrotki Olejnik . Proponuję przeprowadzić śledztwo butelkowe

Czy Kolega aby nie jest fanem czlowieka ze styropianu?

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Widzę że Kolega jest wielkim fanem stokrotki Olejnik . Proponuję przeprowadzić śledztwo butelkowe

Czy Kolega aby nie jest fanem czlowieka ze styropianu?

Coś Ci się źle wyśledziło ;-)

Stokrotka jest jedną z gorszych dziennikarzyn, gajowy tez nie jest moim ideałem prezydenta ale nie wyobrażam sobie kolejnego pisuara - jednego już pomordowali i zestrzelili ;-) - jątrzącego i skłócającego nas ze wszystkimi. Niestety nie ma żadnego kandydata który nie klękałby przed katabasami na czele z gajowym.

Czy jest chociaż 1 kandydat który nie chce robić dobrze czarnej stonce? Dramat, żadnego... Albo ultrasi albo umiarkowani ale poddani na kolanach.

A Ogórek?

ątrzącego i skłócającego nas ze wszystkimi.

Teraz rządzą inni a skłócają jak dawniej.

Przyznać trzeba jednak że bardziej ultrasowy Kaczyński pięknie zamknął usta ziomkostwom niemieckim przy pomocy groźby wystawienia rachunku Niemcom za zniszczenie Warszawy. Posunięcie było skuteczne. Szkoda że w innych kwestiach dawał d...

Mastalerek nazwał TVP telewizją Komorowską i wyszedł w trakcie programu.

Może siku mu się chciało ???

A co do PIS-u a po kiego mu cokolwiek wygrywać ???

Po co mają się skompromitować ??? Kim mają ten rząd tworzyć ??? Radę Parafialną z Wąchocka wezmą ??? Tam nie ma ( w Pisie) nawet 1 rozsądnego kandydata na ministra...

Dostają niezły szmal od 37 milionów ciężkich frajerów. Dodatkowo kręcą swoje lodziki, może nie tak duże jak rządzący (na pewno nie tak duże) ale im styka.... Od czasu do czasu paru załapie się do europarlamentu - a to już gwarantowane 5000 zł emerytury (za jedną kadencję, jak delikwent powtórzy ten wyczyn dostaje bodajże 10 tys. zł emeryturki za te 10 lat w luksusie) - Wy drogie lemingi dostaniecie po 600 zł. - za 30-35 ciężkiej harówy....

Źle im ??? Kaczyński z Tuskiem zabetonowali idealny układ dający im nieśmiertelność polityczną. Co prawda ten ostatni miał pecha i dostał kopa w górę, ale tak to jest jak się ma dwóch panów...

Kukiz to podróbka wcześniejszej akcji z Palikotem (śmiałbym się jakby autor był ten sam). Z tym że ten ostatni świadomie robił za "wabika na lemingi" Ba, może miał z tego niezły ubaw... Zapewne miał....

A Kukizowi się wydaje że naród go popiera... Może gdyby to nie polityka to nawet byłoby mi go żal... Ale sorry, jak żaba idzie do kowala - nie ma zmiłuj ;P

Przecież kandydatka Ogórek to zwykła idiotka,tylko z dyplomem.Jeśli ktoś tego nie widzi to znaczy,że nie myśli głową tylko....

Przecież kandydatka Ogórek to zwykła idiotka,tylko z dyplomem.Jeśli ktoś tego nie widzi to znaczy,że nie myśli głową tylko....

Masz chociaż średnie ??? Obstawiam po Twoich wypowiedziach iż tylko średnie.... Rozumiem iż stąd wynika frustracja, iż babka ma doktorat za sobą , a Kolega wątpię czy do matury podszedł.

Babkę parę razy słyszałem w TV jak nie nikomu nie śniło się że będzie kandydować. Daj Ci Wojtusiu choć część tej jej inteligencji i wiedzy ( z sympatii Ci życzę). Może wtedy nie będziesz mylił dajmy na to Australii z Austrią...

Słyszałem też Kukiza - bodajże 2 razy u Kuby Wojewódzkiego - też zanim myślał o kandydowaniu. Nawet go mi było żal, Wojewódzki go masakrował - od niechcenia...

A i dla tych co jeszcze się podkręcają wojną PO-PIS. Nie popieram SLD, uważam iż nie pójście na wybory to skrajna ........ I szukam kogoś z poza POPIS-u. A i wiem też iż prezydent to butonierka a nie frak w Polskiej polityce.....

No @Shrek skoro Ty oglądasz wojewódzkiego co Polską flagę wtyka w kupę to jesteś naprawdę autorytetem.

Kandydatka Ogórek idiotką nie jest to fakt .SLD - SDRP- PZPR - PPR - KPP -- Zdrajcy i Sprzedawczyki

PiS tak na szybko Profesor Glinski , Profesor Legutko , Dr Duda , Profesor Nowak to tak co do kwalifikacji miłośniku taniej tandety

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Shrek

Ja też ją słyszałem wcześniej,przed kampanią.Jak mówiła o KK to nawet z sensem.Ale gdy stała się kandydatką Ogórek to zaczęła bełkotać.Twoje obstawianie to jak zwykle pudło.No cóż zwykle gdy brak argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste.Muszę cię zmartwić,mistrzem ciętej riposty nie będziesz.

czasem prawdę trzeba powtarzać kilka razy.

Gównoprawdę nawet kilkanaście. Ale dasz radę.

Babkę parę razy słyszałem w TV jak nie nikomu nie śniło się że będzie kandydować. Daj Ci Wojtusiu choć część tej jej inteligencji i wiedzy ( z sympatii Ci życzę). Może wtedy nie będziesz mylił dajmy na to Australii z Austrią...

Słyszałem też Kukiza - bodajże 2 razy u Kuby Wojewódzkiego - też zanim myślał o kandydowaniu. Nawet go mi było żal, Wojewódzki go masakrował - od niechcenia...

Kukiz to zwykły tłumok ze wschodu. Nie ma nawet czego porównywać.

Magdalena Ogórek natomiast będzie lepszym Prezydentem od całej masy starych pierdzieli i nie musi do tego nic mówić.

Oto przykład jak blondyna może zrobić politykę zagraniczną. I co może zrobić z politykami :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i wiem też iż prezydent to butonierka a nie frak w Polskiej polityce.....

Dokładnie to Prezydent g..ucia może.

Wystarczy ze będzie ładnie wyglądał, nie łaził po krzesłach buciorami, nie zachowywał się jak nawalony szpadel i przede wszystkim że nie będzie z duumwiratu PO-PIS.

Ogórek spełnia te warunki przed innymi kandydatami.

Wystarczy porównać Helle Thorning-Schmidt z Magdaleną Ogórek. Taka Prezydent to by Obame za krawat prowadzała :-)

Ukryta Zawartość

No @Shrek skoro Ty oglądasz wojewódzkiego co Polską flagę wtyka w kupę to jesteś naprawdę autorytetem.

Kandydatka Ogórek idiotką nie jest to fakt .SLD - SDRP- PZPR - PPR - KPP -- Zdrajcy i Sprzedawczyki

PiS tak na szybko Profesor Glinski , Profesor Legutko , Dr Duda , Profesor Nowak to tak co do kwalifikacji miłośniku taniej tandety

Szczery zachwyt nad głębią przemyśleń. Następny PiSowski jelonek w stylu 747. Wylęgarnię jakąś mają którą włączają przed wyborami?

Jestem Europejczykiem.

A ty @Jaro_747 leszczyku to z Polski czy z Moskwy klikasz ? Twoje przemyślenia i siła argumentacji jest porażająca .

Obciachu i śmieszności nigdy dość? Pocztówka z Komorowskim - taką „pamiątkę” można kupić w Łazienkach Królewskich

Ukryta Zawartość

Już to kiedyś przerabialiśmy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A ty @Jaro_747 leszczyku to z Polski czy z Moskwy klikasz ? Twoje przemyślenia i siła argumentacji jest porażająca .

Wiem, że to nie na twój łeb agitatorze bo widać, że rozum masz kompletnie porażony.

Tak z ciekawości - teraz Partia będzie cię budzić z uśpienia przed każdymi wyborami?

Jestem Europejczykiem.

>>kawosz, Jaro_747

Proszę o spokój!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Coś cię zabolało @Jaro_747 europejczyku? może czujesz ten obciach co od bronka bije . Żadne zaklinanie rzeczywistości tu nie pomoże tandeciarzu od disco polo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>kawosz, Jaro_747

Proszę o spokój!

Jestem nadzwyczaj spokojny. Zastanawiam sie tylko nad zjawiskiem inwazji nachalnych i zazwyczaj wręcz chamskich zwolenników jednego kandydata których normalnie nie widać na Bocznicy a zjawiają się przed wyborami całą grupą.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.