Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD czy inne źródło ? Za ok 10-15 tyś PLN

BobW

Rekomendowane odpowiedzi

A co sądzicie o Ancient Audio Lektor Air? Z czym można porównać jego brzmienie?

Z fornirowana plyta mdf lub plyta nagrobkowa.To juz lepiej wez sobie Ayona 2/2s.Sprawdzilbym tez cd ze stajni Cary.

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

Masz tutaj ofertę. Sprawdź ją dokładnie bo jeśli jest ok. to warto nawet pojechać osobiście.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z fornirowana plyta mdf lub plyta nagrobkowa.To juz lepiej wez sobie Ayona 2/2s.Sprawdzilbym tez cd ze stajni Cary.

Masz zastrzeżenia do wyglądu czy do brzmienia?

Gość Michał Szczechura

(Konto usunięte)

Masz tutaj ofertę. Sprawdź ją dokładnie bo jeśli jest ok. to warto nawet pojechać osobiście.

http://www.kalaydo.d...lk9ODE1MA%3D%3D

Jeśli mogę doradzić, to takie okazje na tym portalu to prawie zawsze oszuści. Pytałem wielokrotnie mailowo o możliwość zakupu, ZAWSZE dostawałem odpowiedź, że sprzedawca się właśnie przeprowadził do UK, ale prześle skan dowodu, papiery jakie chcę, itd. Do tego wpłata z góry. Więc pisałem, że mam znajomego, który odbierze osobiście, wtedy kontakt zawsze się urywał.

A jeśli chodzi o mdf i granit, to posiadam Audioneta VIP G3, który ma oba te materiały użyte w swojej obudowie i jestem zadowolony :)

Ukryta Zawartość

Jeśli mogę doradzić, to takie okazje na tym portalu to prawie zawsze oszuści. Pytałem wielokrotnie mailowo o możliwość zakupu, ZAWSZE dostawałem odpowiedź, że sprzedawca się właśnie przeprowadził do UK, ale prześle skan dowodu, papiery jakie chcę, itd. Do tego wpłata z góry. Więc pisałem, że mam znajomego, który odbierze osobiście, wtedy kontakt zawsze się urywał.

zawsze ta sama historia z wyjazdem do UK. kalaydo to jedna wielka ściema, zresztą kto normalny wystawia MBLa na "kalaydo" ??

Ukryta Zawartość

----------------------------------------------------

MBL w tej cenie nie jest do kupienia, chyba tylko wariat oddalby cos co jest warte 14/15 tys za 5 tys, takze lepiej uwazac.

Za 10 znalazlby kupca od razu(jesli jest w odp. stanie), a tu taki laskawiec i za 5 oddaje.

Zeby nie byc goloslownym od reki daje 10, a nawet 13 tys, za MBLa 1531. Czekam na oferte:)

ps: bez odp. komentarza nie zamieszczalbym takich linkow, bo mniej doswiadczony uzytkownik moze sie podpalic i wdepnac w niezle g....

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Z fornirowana plyta mdf lub plyta nagrobkowa.

Ta krótka recenzja to po oglądnięciu zdjęcia czy odsłuchu?

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Taki zart troche z tym Ancientem, ale w kazdym zarcie jest ziarno prawdy. Wyobraź sobie, że kupujesz produkt całkiem niezły, ale obecnie zupelnie nie wart swojej ceny, pochodzacy z jednoosobowej manufaktury, ktora od dawna nie zrobila niczego ciekawego, od lat zmierza w zlym kierunku (SDmusa, teraz jakies "procesory" dzwieku), nie ma pomysłu na siebie, produkt, ktorego na swiecie sprzedalo sie pewnie z kilkaset egzemplarzy, slabo odsprzedawalny i naprawialny, oparty o juz nieprodukowany naped Philipsa (a wiec na dzien dobry warto go kupic jako spare), ktory ze wzgledu na jakze oryginalny pomysl plastyczny jest szczegolnie narazony na zabrudzenie i uszkodzenia. Wymieniac dalej? Wyglad i bezsensownie rozwiazany odczyt TOC to juz sa sprawy marginalne, ktore mozna zaliczyc do gustu/upodobań użytkownika.

Zakup takich urzadzen bylby do umotywowania gdyby na rynku nie bylo pewniejszych, rownie dobrych/lepszych, odsprzedawalnych i potencjalnie mniej zawodnych urzadzen...tylko, że są.

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

Ukryta Zawartość

No tak. To obszerne rozwinięcie zmienia odbiór i ocenę Twojego wpisu.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zakup takich urzadzen bylby do umotywowania gdyby na rynku nie bylo pewniejszych, rownie dobrych/lepszych, odsprzedawalnych i potencjalnie mniej zawodnych urzadzen...tylko, że są.

No dobra, ale co z brzmieniem? Miałeś okazję na porównawczy odsłuch? W jakim systemie?

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.