Skocz do zawartości
IGNORED

Czy można zastrzec sobie nick? uzupełnienie

czeczen

Rekomendowane odpowiedzi

Z własnej praktyki mogę powiedzieć, że kiedyś pisałem na kilku różnych forach pod tym samym nickiem i nikt mnie nigdy nie zbanował z tego powodu. Ale to chyba było spowodowane tym, że nick był oryginalny, znaczy sam go wymyśliłem i nikt takiego wcześniej nie wymyślił, a poza tym pojawiłem się na tych wszystkich forach praktycznie w tym samym czasie. Jednak gdyby ktoś zaczął używać mojego nicku na innym forum, a zwłaszcza pisał głupoty, to zablokowanie takiego konta miałoby sens. Nie chciałbym być bowiem kojarzony z jakimś oszołomem. Chociaż to tylko nick anonimowej osoby na jakimś forum.

Właściwie to mniej żenujące jest czytanie relacji ze spotkania z UFO niż opowieści słyszących kable.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Masz rację, natomiast w tej sytuacji user został zbanowany przed napisaniem jakiegokolwiek postu;-) Z samego tytułu, że ośmielił się założyć konto o nazwie, która dla niektórych jest wręcz obiektem nabożnego kultu;-) Podejrzewam, że gdyby napisał kilka postów to tylko z korzyścią dla nicka SA, bo jest to człowiek wysokiej kultury. Ale został na starcie zbanowany. A moderator naszego portalu Audiostereo zamiast piętnować praktykę konkurencji, w ciągu trzech minut od napisania wątku zdążył go zamknąć. Nie zdążyłem nawet dokończyć pisania kwestii problemowych a wątku już nie było. Zastanawiające, nieprawdaż?

Jesli już, to wydaje mi sie zbyt kulturalnym podszywanie się pod kogoś - rozumiem, ze wybór nicka nie był przypadkowy. A jeśli przypadkowy, to czemu żale wylewane sa tutaj?

Dobrze, ze temat został zamnknięty. Takie uwagi, należy zwracać do administarcji tamtego forum a nie podjudzać i napuszczać ludzi na siebie.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Administracji tamtego forum nie traktujemy poważnie. Trudno traktować poważnie podmiot, który stosuje prewencyjną cenzurę. Ja tylko chcę przypomnieć, że gdy koledzy SławekR oraz Palton usiłowali zaprowadzić jako taki porządek wtedy znaczna część kontestantów przeniosła się z okrzykami oburzenia na to właśnie idealne i demokratyczne forum;-) A jak widać standardy tam panują nieco dziwne. W tym kontekście dziwi mnie usunięcie bazowego wątku na bocznicy, ale to już pozostawiam ocenie każdego z Was.

Ale problemem jest to, że tam jest bez chamstwa? A może to, że coraz więcej ludzi tam pisuje? A czy AS jest miejscem zwalczania innego forum, tylko dlatego, że jakiś kolega koledze coś tam, coś tam?

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Niech każdy pisuje gdzie chce, mamy demokrację;-) Chodzi o to, że ta magiczna kraina mlekiem i miodem płynąca wcale nie jest takim rajem, jak wynika z wielu wpisów. A osoby, które usiłowały zaprowadzić na AS jako taki porządek zostały zaszczute właśnie przez zwolenników wolności i demokracji oferowanego przez tamten portal;-) Pokazuję to celowo jako przykład podwójnych standardów...

Niech każdy pisuje gdzie chce, mamy demokrację;-) Chodzi o to, że ta magiczna kraina mlekiem i miodem płynąca wcale nie jest takim rajem, jak wynika z wielu wpisów. A osoby, które usiłowały zaprowadzić na AS jako taki porządek zostały zaszczute właśnie przez zwolenników wolności i demokracji oferowanego przez tamten portal;-) Pokazuję to celowo jako przykład podwójnych standardów...

Bo, jak mówią, jak my szczyjemy "innych", to dobrze, ale jak "naszych", to źle.

Ot, i cała ta walka " o kulturę".

Porządek niech sobie każdy w domu zaprowadza. Inaczej to ma do zaoferowania innym jedynie własny bajzel.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Porządek niech sobie każdy w domu zaprowadza. Inaczej to ma do zaoferowania innym jedynie własny bajzel.

Ja się wkurzyłem na reakcję moderatora AS, który wcześniej otwarcie kontestował działania innych modów, a założony wczoraj wątek zdjął w ekspresowym tempie. Faktycznie, masz rację Jar, szkoda czasu na bicie piany, olać to...

Ja się wkurzyłem na reakcję moderatora AS, który wcześniej otwarcie kontestował działania innych modów, a założony wczoraj wątek zdjął w ekspresowym tempie. Faktycznie, masz rację Jar, szkoda czasu na bicie piany, olać to...

Przynajmniej już wiesz, jak człowiek się czuje, gdy mu ktoś zamknie wątek albo wycina wpisy. - nawet bzdurne. Wkurza, nie? :)

Niektórzy nazywają to niewybrednym atakiem na moderację...

Ja się wkurzyłem na reakcję moderatora AS, który wcześniej otwarcie kontestował działania innych modów

Aaa, tu cie boli.

Jak kulturalnie, to tylko twoi....

Masz rację, natomiast w tej sytuacji user został zbanowany przed napisaniem jakiegokolwiek postu;-)

Tam się wywala konto, a nie banuje :D Oczywiście zapobiegawczo jak sam "admin" podkreślał wielokrotnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.