Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilski odtwarzacz plików muzycznych na MAC z remote control?

Patryk_57905

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jaki polecacie audiofilski odtwarzacz plików muzycznych na MAC i czy jest taki odtwarzacz, który umożliwia sterowanie odtwarzaczem grającym na macu (mac spiety z dac) za pośrednictwem iphona?? np. poprzez air play czy bluethuth? Macbook leży koło sprzętu audio spięty 1 metrowym kablem. Chcąc przełączać utwory (słucham głównie flac, których itunes nie odczytuje) muszę ruszyć 4 litery z kanapy i to bardzo upierdliwe.. Są takie odtwarzacze które grają lepiej niż itunes i jednocześnie można je sterować z Iphona?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pure Music - używam go od dwóch lat dla mnie doskonały na MAC-a

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam właśnie w oryginale Audirvane plus, więc nie chciałbym wydawać kasy na pure Music, choć słyszałem o nim wiele dobrego.. Dzieki za podpowiedzi.

Mah33 czy mógłbyś mi wyjaśnić jak spiąc remote app z audirvaną?nie wiem jak to zrobić

Dodam,że korzystam z taniego dac stremmagic 6 po usb audio, przewód ultrafiolet 7.. macbook + audirvana i mac chyba widzi stream magica jako kartę dzwiękową.

Denerwuje mnie , że trzeba chodzić do kompa aby przełączac utwory..mogę też zagrać omijając maca, bo stream magica mam podłączonego do sieci w której jest dysk z którego korzystam, ale wtedy dane idą kablem ehernetowym, a nie poprzez synchroniczne usb i albo mi się wydaje,albo gra gorzej niż po usb audio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.