Skocz do zawartości
IGNORED

Max mowi jak jest...?

fish75

Rekomendowane odpowiedzi

Zareagujesz odpowiednio, to Cię zgłosi

Masz doświadczenie w tej dziedzinie. Nawet moderator Cię podziwiał.

Daruj sobie te zaczepki.

To nie są zaczepki, tylko łaskawa prośba, aby łaskawy Pan zechciał łaskawie rozwinąć swą myśl, co łaskawie zapowiedział w #26.

Czyli Twoim zdaniem nie-antysemici zawsze - z definicji - mówią jak jest?

W Twoim przypadku coś się nie zgadza. Nie jesteś przecież antysemitą, ąle mówisz jak nie jest.

Masz doświadczenie w tej dziedzinie. Nawet moderator Cię podziwiał.

(...)

Podziwiał moje działanie na twoje zgłoszenie w wątku o armii polskiej. Inny m...r mi o tym doniósł.

Czyli Twoim zdaniem nie-antysemici zawsze - z definicji - mówią jak jest?

W mediach w Pl wszystko się zgadza !

Mówią jak jest i jak ma być i wiedzą nawet jak będzie :)

W Twoim przypadku coś się nie zgadza. Nie jesteś przecież antysemitą, ąle mówisz jak nie jest.

Ja wiem jak jest ! Max mi nie jest do tego potrzebny.

Ty powielasz wiedzę która nie-antysemici przekazują w mediach w PL,- bardzo to wszystko jest przewidywalne i przeznaczone raczej dla mniej wymagającego odbiorcy .........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ty powielasz wiedzę która nie-antysemici przekazują w mediach w PL,- bardzo to wszystko jest przewidywalne i przeznaczone raczej dla mniej wymagającego odbiorcy .........

Nie to, co w Sputniku, Rossia Today i innych twoich źródłach. Tam sama nieprzewidywalna prawda dla wymagającego odbiorcy.

Jestem Europejczykiem.

Nie to, co w Sputniku, Rossia Today i innych twoich źródłach. Tam sama nieprzewidywalna prawda dla wymagającego odbiorcy.

Wypłukac tę żółć nagromadzoną przez lata propagowaną przez gadzinowe media w PL nie będzie łatwo.

Ale kropla drąży skałę :)

Nie to, co w Sputniku, Rossia Today i innych twoich źródłach.

No i co Jaro znowu "Max Kolanko"ci się nie podoba .Ruski jak nic .....

W mediach w Pl wszystko się zgadza !

Mówią jak jest i jak ma być i wiedzą nawet jak będzie :)

To fakt - nie czytaj Naszego Dziennika, różnych RZEP i nie oglądaj T Trwam - a od razu zmadrzejesz.

A jaki miałoby to sens

A taki, że piszesz donosy jak za starych złych czasów.

skoro sam robisz to najlepiej.

Nie tylko to robię najlepiej, tu zgoda.
Max to antysemita ?

Czy mówi jak jest ?

Już wiem Max mówi jak antysemita jak jest !

A jednak Ci potrzebny!

To fakt - nie czytaj Naszego Dziennika, różnych RZEP i nie oglądaj T Trwam - a od razu zmadrzejesz.

Widać "władcy umysłów" z TVN zrobili ci niezłą papkę :)

A oglądasz TVN chłopcze?

Nie oglądam i nie kupuję Gazety Wyborczej czyli robię wszystko na odwrót niż Ty Chłopcze....

Patrzac obiektywnie jest cós w tym chorego, takie siłowe wymaganie milosci i szacunku od innych nacji.Tak jakby to sumionko troche uwierało prawdziwych patryjotów i wielkich obronców pierdół.A co na to nasz wielki maxkolanko i wienkszy kubri?? C. i

o na to nasz wielki maxkolanko i wienkszy kubri

że możesz w czubek pompy pocałować, podstarzały pierdoło.

powaznie kazde pierdniecie dowolnego urzednika ze swiata musi sie odbijac wypowiedziami takich slaw jak maxkolanko i kubri???

Twoje pieprzenie się niczym nie odbija. Taki jesteś ważny.

Wieść o przejeździe motocyklistów Putina, odbiła się nerwową sraczką u takich sław muuuls i jego idole piłujący szczotek w kancelarii Merkel.

Wieść o przejeździe motocyklistów Putina, odbiła się nerwową sraczką u takich sław muuuls i jego idole piłujący szczotek w kancelarii Merkel.

Nie popijaj gipsu śmietaną.

Wieść o przejeździe motocyklistów Putina, odbiła się nerwową sraczką u takich sław muuuls i jeg

tu cós jakby od rzeczy miszczu.My o FBaj.ajajaj.Ale jak tylko tyle potrafisz!!!
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.