Skocz do zawartości
IGNORED

Debata Prezydencka 2015 - kto wygrał?

neomammut

Kto wygrał debatę?  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygrał debatę?

• Andrzej Duda
      53
    • Bronisław Komorowski
      30
    • Uppps, nie widziałem/łam.... :(
      12

Rekomendowane odpowiedzi

dio

Ja nie pisałem takim stylem nigdy. Jestem czysty.

Tapane.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

To są cytaty tylko z tego wątku na temat jeszcze urzędującego prezydenta NASZEGO KRAJU

"Dobrze że nasz prezydent umie czytać bo by biedak nic nie powiedział"

"W sztabie ma kretynów"

"udowodnił, że jest w stanie nie zasnąć przez 80 minut"

"ukrywania afer swojej partii i złodziejskiego reżimu"

"ziejącego arogancją i agresją Komorowskiego"

"Shogun MijaBłoto"

"Komorowski zachowywał się jak prowincjonalny kacyk , kultura osobista pozostawiała wiele do życzenia (nie chcę powiedzieć prostak)"

"B.K podskakujący z kartkami"

"Wielu odmóżdżonych kacyków z PZPR widziałem, ale ten pojebaniec bije absolutnie wszystkich na głowę"

"Chcę zobaczyć ryj gajowego po porażce"

"światły Bredzisław"

PS, z pozdrowieniami dla moderacji

Jeszcze dochodzi do tego "komuchowski" (copyright by neomammut - zob:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , post #1230).

Zaiste, Himalaje obiektywizmu i kultury wypowiedzi.

===============

oczywiście, zaraz mi wytkniecie ppp *), ale czy to moja wina, że w 100% reprodukuje transmisje prezesa i jego ekipy ? Nawet przyklejony uśmiech w istocie nie ma żadnego indywidualnego wyrazu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Więcej o uzależnieniu Chrabiego od służb:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tak, na marginesie, dodam jeszcze, że przytoczony cytat z @neomammuta jest nonsensem wszechczasów, bowiem B. Komorowski odsiedział swoje w więzieniu za opozycyjność (nota bene skazany przez pisowskiego obecnie sędziego Kryże), podczas, gdy Najwybitniejszy Żyjący Bohater Solidarnościowej Opozycji przesiedział tenże stan wojenny pod kołderką u mamusi :)

A wracając do naszego Bohaterskiego Kandydata ppp - w literaturze dawno pojawił się pierwowzór takowego - musilowski "człowiek bez właściwości" mianowicie *)

---------------------------------

*) zainteresowanych odsyłam:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prowokator Andrzejek szkolony przez ludzi Komorowskiego - szykują jakąś ustawkę na Dudę z udziałem niepełnosprawnego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość rydz

(Konto usunięte)

od kilku już lat będąc na audio show, zawsze odwiedzamy krakowskie przedmieście....bristol jest z 200m od pałacu prezydenckiego....i co roku widuję tam Pana Andrzeja :)

szkolonego przez komorowskiego.....to jakiś absurd.....a wszystko dlatego, że stwierdził iż kaczyński go oszukał....kiedyś prezes twierdził, że nie pamięta przegranej kampanii "bo zażywał tabletki" :)

z poprzedniej z 2011

a wtedy kto szkolił Pana Andrzeja.......:)

przegląd działalności A D w PE:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tu, widzę, same PiSowskie tchórze

Mam problem z tym, że roi się tu od debili, antysemitów, zwolenników PiS-u i innych nienawistników

Argus, to przeczytaj swojego kolegę z PO...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Argus, to przeczytaj swojego kolegę z PO...

Z debilami to może rzeczywiście przegięcie, lecz inne wypowiedzi mają mocne podstawy. Mamy na forum zwolenników pis ? jak najbardziej, sami tego nie ukrywają. Antysemitów? takoż samo (przypomnij sobie m. in., kto tak rozpaczliwie bronił ostatnio niejakiego Brauna). Nienawistników ? również - bo czym innym wyjaśnić pogardliwo - złośliwe przeróbki nazwiska Prezydenta ? Samym brakiem klasy - to za mało...

Każdy antysemita jest debilem, więc nie przesadzam.

Tzn kto jest debilem, bo teraz wyszło, że antysemita, a wcześniej?

Argus, poczytaj sobie to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

[...]poczytaj sobie to:

Ukryta Zawartość

Tę fałszywkę znam od dawna. Popłuczyny po prawdziwej Solidarności od dawna opluwają każdego lepszego od siebie ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ok, przepraszam, jeśli kogokolwiek obraziłem swoimi postami. Przepraszam forumowiczów, których zbanowałem. Przepraszam Pana Prezydenta Bronisława Komorowskiego za przeinaczenie jego nazwiska.

Stać kogoś na zrobienie tego samego? Nie będę wymieniał kto, bo zainteresowani wiedzą o kogo chodzi...

Aha, Pan Prezydent Bronisław Komorowski także powinien przeprosić tak jak i PO - mieć cywilną odwagę i przyznać się do okłamania wyborców, nie przestrzegania obietnic wyborczych i nie robienia niczego, by obywatelom żyło się lepiej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kogo? Lisa, który osobiście przeprosił Dudę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No SzuB, widzę, że nie czujesz się na siłach przeprosić za swoje teksty? Tak myślałem, no nic, trudno...

Jasne, nazywanie ludzi debilami to w zasadzie nic takiego... - jak przychodzi co do czego...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to pa pa - nie będę dopuszczał do dyskusji kogoś, kto nie widzi w sobie żadnego problemu...

Nie mam zamiaru przepraszać, ponieważ nikogo personalnie nie obraziłem. A opinie podtrzymuję.

Nic dziwnego Szubert,swoich przecież bronisz.Co do tolerancji,to działa w obie strony,ale nie u was!

Swoją drogą,pejsatym ostatnio puszczają zwieracze...:)

Uffff

Zaczynam doceniać możliwość banowania....

Jeśli pozwolicie na dwie uwagi:

1. Uważam iż polityków można obrażać - oczywiście są granice dobrego smaku. Sam często i gęsto jestem kąśliwy, złośliwy i wytykam błędy i tym z lewa i tym z prawa. I przepraszam jego mać - nie będę za to przepraszał i gwarantuję brak poprawy. Tak mi dopomóż panie B.

2. Czym innym jest wyzywanie kogoś bo ma innego poglądy od naszych. Owszem wbij szpilę w pacjenta, zakpij, bądź złośliwy, ale qwa z klasą....

Nie bądź burakiem i prostakiem, tych mamy w TV.

I jeszcze jedno klasę człowieka poznajemy w ekstremalnych sytuacjach.

W Wersalu w biały dzień każdy się umie zachować, nocą w Marsylii już tylko jednostki wybitne....

A argumenty iż jestem na bocznicy to mogę być chamem, to dla mnie argumenty z .... poniżej pleców

Po za tym jeśli są tu tylko tacy i owacy to co ty tu robisz ? Tęsknota za domem rodzinnym ???

Sorki za moralizatorstwo, przywilej wieku i pustego barku :(

Post do nikogo i do wszystkich - włącznie z niżej podpisanym....

Wszystkie te zagrywki puszczania fałszywych informacji w eter, to znane od dawna zagrania erystyczne i PR-owskie.

Część społeczeństwa jest zaangażowana bardziej, inna mniej.

Ci zaangażowani potrafią odszukać co jest prawdą, a co blefem i pomówieniami.

Co innego reszta. Oni jak te chorągiewki, potrzebują debat, żeby ostatecznie kierowani

emocją wybrać "piękniejszego" kandydata.

Dla mnie przeprosiny Lisa nic nie znaczą.

Bo byle "przepraszam" nie naprawi fałszywej informacji, która zmienia obraz człowieka wśród ludzkich mas.

Lis to nie świeżutki pracownik telewizji.

Za nim stoi sztab ludzi.

Po prostu nie wierzę, że oto trzech gości siedzi i naigrywa się z człowieka w programie o masowej

oglądalności, szczególnie przed wyborami,

a potem gospodarz, którym jest Lis przeprasza, bo niby zrozumiał swój błąd.

To nie błąd w obliczu takiej rangi wydarzenia.

To najlżej określając brak profesjonalizmu, w który jak pisałem nie wierzę.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

To najlżej określając brak profesjonalizmu

Ja mam inny pogląd na tą sprawę.To w pełni zaplanowana i to profesjonalnie, akcja Lisa I Karolaka oraz zarządu TVP.I ci wszyscy powinni być pociągnięci do odpowiedzialności.Nie może być tak,że najpierw opluwa się córkę kandydata na prezydenta w ustawionej specjalnie przeciwko jednemu z kandydatów audycji a potem mówi się ....przepraszam.Fakt,że to było fałszywe konto jeszcze bardziej obciąża wydawców takiej audycji,bo mają oni obowiązek sprawdzenia przed opublikowaniem i nie wierzę w to,ze tego nie zrobiono.

user_off.png

Ukryta Zawartość

• photo-446.jpg?_r=1402340515
  • Użytkownicy
  • 328 postów

•  

Napisano dziś, 16:42

Tak, na marginesie, dodam jeszcze, że przytoczony cytat z @neomammuta jest nonsensem wszechczasów, bowiem B. Komorowski odsiedział swoje w więzieniu za opozycyjność (nota bene skazany przez pisowskiego obecnie sędziego Kryże), podczas, gdy Najwybitniejszy Żyjący Bohater Solidarnościowej Opozycji przesiedział tenże stan wojenny pod kołderką u mamusi :)

A wracając do naszego Bohaterskiego Kandydata ppp - w literaturze dawno pojawił się pierwowzór takowego - musilowski "człowiek bez właściwości" mianowicie *)

---------------------------------

*) zainteresowanych odsyłam:

Ukryta Zawartość

Użytkownik argus edytował ten post dziś, 16:44

chlopcze,,,,tak się tworzy postac "figuranta'...klasyka znana od wiekow,,,

zapytaj oficerow nadzorujących to forum,,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>Shrek777

To co chciałem osiągnąć w ostatnich postach - osiągnąłem :)

Bo TVP, TVN zajeżdża PO na kilometr...

Bo walka idzie o miliardy, nie te nędzne posadki, tylko miliardy które za nimi stoją....

A utrata fotela prezydenta to może być początek końca..... A jak łajba tonie to kończą się przyjaźnie, każdy walczy pazurami o miejsce w szalupie, lub kamizelkę... Nawet jeśli musi zagryźć wczorajszego kompana od interesów....

[...]

chlopcze,,,,tak się tworzy postac "figuranta'...klasyka znana od wiekow,,,

Sugerujesz, że kandydat duda jest figurantem innego rodzaju, niż prosta pacynka prezesa ? Ciekawe :)

P.S.

"chłopca" sobie raczej wypraszam, trzymaj poziom

Z tego akurat ja także zdaję sobie sprawę.

Jeśli ktoś myśli, że to tutaj to takie sobie milusie audio ... ;)

Wśród uczestników forum jest zbyt duża reprezentacja ludzi, którzy są przedsiębiorczy, lub odnoszą sukces finansowy.

To nie jest forum gołodupców.

I opinie tu wyrażane, a także ich formowanie, nie może trwać samo sobie bez żadnej kontroli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.