Skocz do zawartości
IGNORED

Czuję się niczym kogut, co chwila nowe jaja.....

Shrek777

Rekomendowane odpowiedzi

Sie złapali na kiełbase wyborczą dudy. Obnizenie podatków i zmniejszenie wieku emerytalnego :) gratuluje wyobrazni

Może jednak.

Komorowski obiecywał to samo i więcej - przegrał bo wciskał ja na siłę - z wyników wyborów wynika, że wcisnął ją w tyłek tylko lemingom.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

akurat lemingi jako wyksztalceni ludzie wiedzieli ze ta kiełbasa to rozpaczliwe wciaskana jest moherkom.Ale ci juz dupe mieli zapchana kielbasom dudy.

Skąd w nas ta skłonność do destrukcji i wiary w cuda?Z głupoty?

a ta cała nasza historia niezwykla a dla normalnych durnowata to bierze sie skad??

tutaj jakis pajac pisze o dyktacie Unii.Zobaczymy jak opisze dyktat rosji jak juz do niego dojdzie.Tak wlasnie rozumia i czynia historie...pajace.

akurat lemingi jako wyksztalceni ludzie

Jak można marnować taką wartość na bycie lemingiem?

Chyba, że bycie lemingiem owe bycie wykształconym czyni bezwartościowym.

ależ tak... jako ogolna dotyczy niestety wszystkich stanow i partii.

Jak można marnować taką wartość na bycie lemingiem?

nic sie nie marnuje.Leming w przeciwienstwie do prymitywnego moherka jest wyksztalcony.

Dyktat to ja widzę głupoty.Wszechogarniającej.

xniwax

Komorowski na pewno nie obiecywał wszystkiego w przeciwieństwie do Dudy,który na dodatek obiecywał rzeczy sprzeczne.

xniwax

Jak można być tak naiwnym aby wierzyć w obietnice Dudy?Tu nie potrzeba wykształcenia.Wystarczy zdrowy rozsądek.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

a z ktorych juz sie wycofuje.Ale przeca o tym było wiadomo i teraz tylko obserwowac,sygnalizowac i smiac sie do rospuku.

Dokładnie :))))) szkoda gadac. Ja mam gdzies politykę wolę sie nie stresowac

jak sie przejdzie pewien wiek i pewien poziom stresu to juz potem zostaje tylko dobra zabawa.Szczcegolnie jak sie wie kto na kogo glosował z przyjaciol.

W stosunku do Dudy będę stosował te same metody co niektórzy forumowicze w stosunku do Komorowskiego.A więc będę wyśmiewał wszystkie pomyłki i lapsusy( te prawdziwe i wyimaginowane),wszystkie błędy, zaniechania i oczywiście niezrealizowane obietnice wyborcze.Również będę punktował te posunięcia,które wynikają z jego pisowskiego pochodzenia o których co niektórzy nie pamiętali albo nie chcieli pamiętać.

Natomiast nie będę stosował określeń powszechnie uważanych za obraźliwe w wykorzystaniu których specjalizowali się wrogowie Komorowskiego.W końcu chodzi o prezydenta.

A ja mam ..nie ma zmiluj sie.To tylko 30%.Niecaly narod.

zacznjimy od komoruski... na komudupski.

jak hejt to hejt.Podobno platforma tego nie doceniła.Trzeba naprawiac i poprawiac tego okraglutkiego plastykowego wyslannika boga.Popatrzymy i posluchamy TERAZ tych wszystkich tomciow ...kuzynow etc.

Komorowski na pewno nie obiecywał wszystkiego

Wojtek, w ogóle sledziłeś brednie Komorowskiego i jego ostatnie "fanaberie" przedwyborcze?

Jak można być tak naiwnym aby wierzyć w obietnice Dudy?Tu nie potrzeba wykształcenia.Wystarczy zdrowy rozsądek.

Nie byłem i nie zagłosowałem na Komorowskiego.

Pytanie jak można było wierzyć w brednie Komorowskiego.

Jeśli bredził i Duda to w takim razie jak było można wierzyć w zwielokrotnioną bzdurę Komorowskiego.

jednak wyksztalcenie pomaga w liczeniu.

Szczególnie u władzy, gdy liczy się nie swoje, a wydaje na swoje.

W tym PO jest prawie doskonałe.

Prawie, bo widać teraz niedoskonałość liczenia mimo wyjształcenia.

A Ty śledziłeś wypowiedzi Dudy?Przypuszczam,że nie.Przecież chodziło oto aby zmienić?Wszystko jedno na kogo ale by zmienić?Gdyby startował Kononowicz to też byś na niego głosował.

Szczególnie u władzy, gdy liczy się nie swoje, a wydaje na swoje.

powaznie liczysz te osmiorniczki...No niezle.To i wino dolicz.Takie to moherkowe ze moze byc.

W tym PO jest prawie doskonałe.

powaznie o hofmankach i reszcie wolisz nie wiedziec??

Pytanie jak można było wierzyć w brednie Komorowskiego.

brednie komorowskiego to bylo referendum jowow i 40 lat okres pracy emerytalnej.Teraz do tego przyczepił sie dudus jako jego bo ma szanse sie wykrecic z obietnic.C

jego ostatnie "fanaberie" przedwyborcze?

fanaberie to odstawiał dudus okraglaczek wyrywajac sobie pluca w autobusach.Komorowski raczej mniej i wolniej.z tego wniosek ze prawdziwy sukces u moherkow gwarantuja biale zęby i biala koszula.Glowa moze byc nawet wypelniona rozancem.

Gdyby startował Kononowicz to też byś na niego głosował.

Generalnie, gdyby ubrać Komorowskiego w sweterek niczym, poza wykształceniem, nie wyróżniałby się od Kononowicza...przecież "K" w nazwisku zobowiązuje.

Dlatego też nie postawiłem na tę literę skoro wychodzi, że nie "D" oznacza do dupy lecz "K", jak widzisz i sam potwierdzasz polityka to gra zmyłek.

Stroje pajaców w 100% wyprzedane i wykorzystane przez PO.

Nie sądze aby Duda ubierał się w stroje po PO w politycznym SH, choćby po to aby uchronić się przed polityczną wszawicą.

W Dudzie mnie martwi tylko ten skok po hostię. Ale to na potem.

Czemu martwi, dowodzi tylko o sprawności fizycznej elekta i jego refleksie takim czy innym.

Generalnie, gdyby ubrać Komorowskiego w sweterek niczym, poza wykształceniem, nie wyróżniałby się od Kononowicza...przecież "K" w nazwisku zobowiązuje.

Dlatego też nie postawiłem na tę literę skoro wychodzi, że nie "D" oznacza do dupy lecz "K", jak widzisz i sam potwierdzasz polityka to gra zmyłek.

Ksniwaks :D

W Dudzie mnie martwi tylko ten skok po hostię. Ale to na potem.

to niby nic ale wiele.To taki chlopaczek do posług.Obok ksiadz ani dupy nie ruszył, cala plejada siedziała i patrzyła ze zdziwieniem na wyglup.Bedziemy my mieli jeszcze mase takich wyglupow..dudusia prezydenta.W lacznie z dzwonieniem do naczelnego podczas negocjacji w europie..

A generalnie...niska samoocena to sie nazywa.Popularnie.

nie czarujmy sie ze Komorowski lub inny powazny facet by latał za jakimś ciastem z wody az by mu koszula pekla na dupie..

tyle ze jakos ten fakt trzeba było zalatac to zrobiono z niego bohatera.A co było robic?? Kazac skasowac wszystkie nagrania??Takiej wladzy jeszcze nie maja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.