Skocz do zawartości
IGNORED

Flagowe dawne modele amplitunerów Denona w charakterze wzmacniacza stereo

yayacek

Rekomendowane odpowiedzi

To miałem napisać. Wiele razy przekonałem się o tym, że wspomnienia są piękne, a późniejsza weryfikacja okazuje się smutnym rozczarowaniem.

• 4 miesiące później...

Nie miałem denona nigdy bo i nigdy nikt mi go nie przedstawił z dobrej strony w kinie głównie króluje u mnie yamaha począwszy od rxv 400 a skończywszy na ax1 obecnie nawet tak wysoko oceniana yamaha w stereo nie daje rady staremu sławnemu zmaczniaczowi sony z serii es nawet przebarwiony pioneer seria Referenz klasse daje rade ax1 wszystkie klocki mam bo cierzko mi się z nimi roztawac....odsłuchy tez były na heco,jbl,magnat,tcn,dynavox... i wiele inny jeszcze zacnych głośników tez posiadam większość tych pudeł,wracając do tematu co do kina to ta ax1 powala na kolana niestety stara dobra szkoła 30kilowa robi swoje ze tak powiem i zbędne mi są bajery i wodotryski tam jest wszystko co każdy do kina może sobie wymarzyć a uzupełnienie 2x subwoofer bo taka możliwość tam jest bez kombinowania to tego trzeba posłuchać a raczej zobaczyć sobie dobry film i wtedy dyskutować...

Wysłane z mojego commodore 64 przy użyciu Joysticka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.