Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ma Pan/Pani jeszcze ten mechanizm z laserem KSS-210A? Jeśli tak, proszę podać cenę. Ewentualnie proszę o informację gdzie mogę kupić sam mechanizm do KSS-210A.

1. AD1865 projektu Robertusa, wersja z osobnym, niskoszumnym zasilacze, oryginalne kostki. Zlozony i odpalony. Bez traf. Fotki na zyczenie. 450zl

2. OPA 1642, wersja na DIP8 - 30zl plus KP

The Protagonist DAC by McGyver, Dynaco ST35, Hifiman HE5LE:)

PCB pod AD1865 oraz Generator VALAB 12MHZ - 0.3PPM.

Sprzedaję w komplecie za 130zł plus transport 6zł.

Jak dojedzie płytka adaptera SM5813 -> DF1704 produkcji JarkaC razem z precyzyjnymi GoldPinami, to również będzie do sprzedania.

Chętni na PW.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Na sprzedaż zmontowane odpalone moduły Accu E-350

Ukryta Zawartość

post-9489-0-56142700-1356111189_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3x OPA827 SOIC

2x CS4398-CZZ

2x CS5364-CQZ

4x G30N60HS

5x Motorola 7912CT

2x AD1853

2x LT1210CR

5x LT1010CT

2x LT176333

2x LT1086IT-12

2x LT1086CT-12

1x LT1086CT-3.3

4x OPA2604 DIP

1x NE5532P

1x LM4662NA

2x LME49710NA

Wtyki do kabla sieciowego OYAIDE:

Ukryta Zawartość

Wtyki RCA miedziane, złocone:

Ukryta Zawartość

Ceny dla forumowiczów z rabatem, kontakt telefoniczny bądź PW

Pozdrawiam i zapraszam na pozostałe moje aukcje...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Nie sądzę aby to były oryginały, na innej aukcji ktos sprzedaje podobne wraz z Lapp kablem, za podobna kwotę. Oryginały byłyby droższe.

W sumie niewiele to zmienia, oryginał czy podróba, prąd przez oba płynie ten sam.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

W opisie aukcji wyraźnie napisano, ze to "ORYGINALNE " , myslałem że odezwie się raczej autor informacji. Co do reszty komentarza - przemilczę

PCB pod AD1865 oraz Generator VALAB 12MHZ - 0.3PPM.

Sprzedane.

Teraz kolejne:

Salas symetryczny (1szt) - 22zł

Salas dodatni (2szt) - 16zł/szt

Radiatory SK129 - 50mm do Salasa (8szt) - 8zł/szt

Analog do AK4396 (1szt) - 25zł

Wysyłka płytek 6zł w kopercie bąbelkowej. Radiatory wszystkie na raz nie powinny przekroczyć 9zł listem priorytetowym.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Te wtyki OYAIDE to oczywiście oryginały, z nalepkami holograficznymi i w alumuniowych pudełeczkach ?

Faktycznie mój błąd, brak hologramów i aluminiowych pudełek, zaraz opis aukcji zostanie zmieniony, oryginały faktycznie kilka razy droższe, ale jakość wykonania tych wtyków rewelacyjna...

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Salas symetryczny (1szt) - 22zł

Salas dodatni (2szt) - 16zł/szt

Radiatory SK129 - 50mm do Salasa (8szt) - 8zł/szt

Sprzedane.

Analog do AK4396 wciąż dostępny - 25zł + 6zł wysyłka.

Edytowane przez koluszkin

Na innej aukcji "gniazda wykonane niezwykle precyzyjnie i starannie".

Na mój gust to nie jest staranne, ani precyzyjne. Powierzchnie styków muszą być gładkie jak lustro, a te wyglądają jak piaskowane, albo jak powierzchnia odlewu. Mam takie wtyki miedziane CMC i są jak lustro.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na innej aukcji "gniazda wykonane niezwykle precyzyjnie i starannie".

Na mój gust to nie jest staranne, ani precyzyjne. Powierzchnie styków muszą być gładkie jak lustro, a te wyglądają jak piaskowane, albo jak powierzchnia odlewu. Mam takie wtyki miedziane CMC i są jak lustro.

Ukryta Zawartość

ja też mam takie wtyki, ale jak mi się jeden złamał, to zamiast Cu było w środku Al..

Ukryta Zawartość

Faktycznie mój błąd, brak hologramów i aluminiowych pudełek, zaraz opis aukcji zostanie zmieniony, oryginały faktycznie kilka razy droższe, ale jakość wykonania tych wtyków rewelacyjna...

Jak Ci nie wstyd zamieszczać tak kłamliwe i tandetne ogłoszenia na forum pasjonatów audio?!

Kolejne komentarze tylko odsłaniają Twoją kompletną niewiedzę - w najlepszym wypadku, lub chęć naciągnięcia i oszukania mniej doświadczonych forumowiczów.

Gdybyś miał resztki honoru to usunąłbyś swoje konto z tego forum.

A propos, to prosiłbym Administratorów o usuwanie kont takich zdyskredytowanych delikwentów.

Dodaj jeszcze, że powinien na kolanach iść do Szwajcarii żeby dokonać eutanazji, ale wcześniej zadzwoń do rogatego żeby mu betonową poduszkę do celi dał, co by cierpieniem grzechy za życia popełnione mógł odpokutować. Ale konto to usunąć musi! musi! (to jak z odejściem Balcerowicza) Bo inaczej pasjonaci audio zjedzą żywcem, choć u połowy z nich takie same wtyki w kablach DIY siedzą

A biedny kolega gucio. kupił takie oto chińskie wtyki na jebayu bo ładnie wyglądały i chciał sobie zarobić na nich kilka dyszek, a tu zaraz klątwy będą rzucać. Te gniazda RCA to faktycznie lipa, miedziane aluminium z odzysku i rakotwórczy plastik - ten sam co kiedyś w gumach Turbo

Drogi guciu, następnym razem jak będziesz wystawiać tego typu straszliwe rzeczy to napisz "wyglądem przypominające wyroby znanej firmy" a ten napis na plastiku zakryj kawałkiem kartki w kratkę, że niby przypadkiem tam się znalazła. Generalnie te wtyki to straszne, rozklekotane gówno ale w tej cenie grają ze znacznie szerszą sceną niż wtyki BALS, a separacja instrumentów rewelacja - szczególnie jak się nadepnie

PS. Też mam takie, kupiłem od chińczyka który zrobił je przypadkiem i zupełnie przypadkowo okazało się że wyglądają tak samo jak Oyaide. To tak samo jak z papugą, co ją właściciel nazwał Fryderyk Chopin, a dopiero później się okazało, że ktoś taki to już kiedyś był

Ech, aluminiowe pudełeczko i hologram kluczem do sukcesu.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

CMC są na lusterko wypolerowane czy to złocone czy srebrzone są na lustro, te są inna techniką wykonane i są szkiełkowane bądź piaskowane... materiał wygląda na miedź, dremelem kiedyś sprawdzałem jedno to gniazdo i wygląda na miedź

P.S: Drogi pasjonacie audio "muuhau", proszę o adres na PW, przeproszę Cię pisemnie specjalnym HI-END'owym antymagnetycznym piórem, na antywibracyjnym papierze...

No właśnie ja nie jestem audiofilem i wyznawcą Hajendu, także wystarczy szary papier i węgiel. Jestem natomiast melomanem, który chcąc usłyszeć swoją ukochaną muzę, tak jak powinna być słyszana, został mimo woli pasjonatem audio. I od kiedy tylko znalazłem się w tym światku najbardziej denerwują mnie i utrudniają dojście do celu sprzedawcy wszelkiego audio - voodoo, które dużo kosztuje i nic poza tym nie robi. A spośród wszystkich tego typu cinkciarzy najgorsi są tacy, którzy sprzedają podróby czegoś, co chociaż nic nie robi, to przynajmniej w produkcji dużo kosztuje. Jeżeli sprzedajesz coś w wysokich cenach, co można wyprodukować i kupić za grosze, to jesteś zwykłym oszustem i kłamcą. Wyobraź sobie jak taka sytuacja skończyłaby się dla Ciebie w "realu", dajmy na to na targowisku. Widziałem kiedyś na targu w Istanbule, jak oszukujący sprzedawca został werbalnie zlinczowany, ponieważ tam traktuje się takich ludzi jak złodziei. Wyobraź sobie jakie to uczucie, kiedy stoi dookoła Ciebie 20stu mężczyzn i wrzeszczy, a Ty wiesz, że mają rację i pełne prawo do bycia zdenerwowanymi, bo próbowałeś ich okraść. Za własne słowa i czyny powinno się brać odpowiedzialność. Nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że "współcześnie" tego typu sytuacje, to normalka i nic wielkiego, i że bezosobowość transakcji internetowych i mnogość tandetnych podróbek usprawiedliwiają takie osoby.

Przepraszam za off-topa i podniesiony ton, ale "nawet" przez internet nie wszystko jest "generalnie spoko" i "fajne".

Edytowane przez muuhau

Ukryta Zawartość

Pozbywam sie płytek do forumowego DAC na PCM179X, brak mi na niego czasu i pieniędzy. Wlutowane kilka elementów SMD, na spencerze Są już kondy 6,8n i 1,5n, ruskie olejaki, rezy na wejściu(2 równolegle w przeciwfazie), 100u na wyj zasilacza i 0.01 uF na wejściu RIFA. Za to chcę 140zł plus przesyłka.

post-34301-0-09805700-1355249346_thumb.jpg

Mam też płytki do NAIM-a, z większością elementów w tym te "najgorsze" silver mica, małopojemnościowe wimy, rezystory mocy DALE, tranzystory wszystkie, włącznie z końcowymi i sterujacymi. Jedna płytka w większości polutowana. 250zł

PCB DAC1794 120zł Naim 220zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zluzuj koleś kalesony, nie nazywaj nikogo oszustem i kłamcą i oglądaj mniej Cejrowskiego...

Więcej nie mam zamiaru z Toba rozmawiać i wieje mi jakie masz zdanie kochający muzykę człowieku...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.