Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 7000zl

tomek_59824

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukując ciepłego brzmienia, dynamiki oraz mięsistości basu warto rozważyć zakup wzmacniacza lampowego. Audio EL 34 to 12 watowa integra wyposażona w lampy Harmonix, Swoją charakterystyką deklasuje wcześniej wspomnianego Vincenta 237.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warto posłuchać urządzenia przed zakupem, dlatego jeśli to możliwe zapraszam na odsłuch do naszego salonu w Krakowie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trochę przestrzeliłem z ceną 5,5 jest minimalnie wyższa

Żeby nie być gołosłownym skan fa-y w załączniku

Na liczne PW pytania gdzie jak dlaczego,nie mogę odpowiedzieć bo może to się skończyć czerwoną kartką od dystrybutora dla sklepu

Pozdrawiam

Załączone pliki

denon 1111220150819.pdf 32.44 KB 58 Ilość pobrań

Płacąc 18 koła za 3 klocki, to można już dobrą cenę wynegocjować.

Kupując tylko jeden wzmacniacz - nie sądzę, żeby ta cena była do osiągnięcia.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

• 4 miesiące później...

trochę zmodyfikuję temat pytaniem nietypowym...

Zamówiłem w jednym z, wydaje mi się, lepszych sklepów branży audio COŚ...mniejsza z tym co, ale tanie toto nie jest...przelałem od razu należność i...czekam. Czekam. Już 2 zaraz 3 tydzień będzie...Ciągle słyszę, że dystrybutor na PL tego na razie nie ma, czeka na przypłynięcie z dalekich stron. To w związku z tym - po kiego kija wystawiać w ofercie internetowej coś, czego się nie ma na stanie? i chciałbym zasięgnąć opinii, co robić dalej? czekać? żądać zwrotu gotówki? wybrać coś innego? przestaje mnie to trochę już bawić...Zdarzyło się Szanownym Współ_Forumowiczom czekać długo na COŚ?

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

Co biedniejsze sklepy tak robia, aby nie zamrazac kasy (ktorej nie maja) w swej ofercie, sprowadzaja wiec towar dopiero po kupnie ;')

ps. ucziwoscia sprzedajacego byloby umiescic informacje odnosnie czasu oczekiwania na dany towar i wowczas nie ma niespodzianek.

Co biedniejsze sklepy tak robia

oj gdybym napisał, jaki to sklep to byście się ostro zdziwili...wcale nie biedniejszy...jeden z najbardziej renomowanych w Polsce...

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

trochę zmodyfikuję temat pytaniem nietypowym...

Zamówiłem w jednym z, wydaje mi się, lepszych sklepów branży audio COŚ...mniejsza z tym co, ale tanie toto nie jest...przelałem od razu należność i...czekam. Czekam. Już 2 zaraz 3 tydzień będzie...Ciągle słyszę, że dystrybutor na PL tego na razie nie ma, czeka na przypłynięcie z dalekich stron. To w związku z tym - po kiego kija wystawiać w ofercie internetowej coś, czego się nie ma na stanie? i chciałbym zasięgnąć opinii, co robić dalej? czekać? żądać zwrotu gotówki? wybrać coś innego? przestaje mnie to trochę już bawić...Zdarzyło się Szanownym Współ_Forumowiczom czekać długo na COŚ?

Zgodnie z ustawą sklep ma max 30 dni, chyba że z kupującym uzgodniono dłuższy termin.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.