Skocz do zawartości
IGNORED

Kiedy nowy Magazyn Hi-Fi?

Antileon

Rekomendowane odpowiedzi

pitdog => ja się pomyliłem ,dostałem wczoraj HI-FI , a ty się tak ładnie irytowałeś ,

że cię nie wyprowadzałem z błędu.

No , ale za to masz teraz odpowiedź od samego szefa, dyrektora naczelnego i wszysto jasne,

a swoją drogą mogli by częściej skrobnąć kiedy będzie, bo tak to biegamy jak głupki po tych Empikach.

To wyjdzie Magazyn Hi-Fi" za miesiąc styczeń - pierwszy kwartał , a kiedy drugi ten na kwiecień ? ;-)

No bo ostatni Magazyn Hi-Fi" kupiłem coś 8 miesięcy temu.

gutekbull: to ja zawalam, obiad z rodziną, żeby wygospodarować kilka minut na wyskok do Empik'u; łamię kilka przepisów prawa o ruchu drogowym tylko po to żeby mi uprzejme panie powiedziały "Nie ma; nie ma i nie było" (a 800 jest na koniec jak mawial Laskowik). ;)

• Redaktorzy

gutek, ja nie wiem na pewno, na wszelki wypadek zasuwam teraz, żeby materiał był jak najwcześniej, mamy nadzieję nadrobić. Gutten też swoje pisze.

a ja za dlugo pracuje w biznesie wydawniczym, zeby wierzyc, iz magazyn hi-fi sie utrzyma. zniknie. predzej czy pozniej, choc to krotka perspektywa nawet w przypadku dluzej. przepraszam cie, jozwa, ze to mowie. nie jest tenze scenariusz przeze ciebie zawinion:-)

pozwol, gutekbull, ze sie z toba nie zgodze. najlepsze pisma w kraju to sa pisma, ktore mozna kupic w kraju. w kraju, czyli gdziebadz, jak powiada moja pani. i one nie musza byc tutejsze. one moga byc amerykanskie, brytyjskie, francuskie. pamietaj, gb, ze audiofile, tacy naprawde, to ludzie dosc wyksztalceni (prosta korelacja: drogi sprzet-dobre dochody-dobre wyksztalcenie). znaja jezyki, maja przyjaciol za granica, czytaja swiatowa prase i naprawde nielatwo ich uwiesc obietnica, ze magazyn juz-juz za chwile bedzie w empikach. ile juz-juz uplynelo od czasu ostatniej edycji MHF, ktory - jest niezly - ale niekonkurencyjny wobec prasy zagranicznej audio, ktora moge kupic gdziebadz, jak powiada moja pani:-)

faktem jest, że numer 4/04 nie ujrzał światła dziennego, mamy 1/05.

Dlaczego? Dlaczego takie opóźnienia?

Problem z pozyskaniem sprzętu do testów? Brak recenzentów? Niskie przychody ze sprzedaży (mała liczba sprzedawanych egzemplarzy)?

Pismo jest dobre, choć mogło by być jeszcze lepsze, ale po mału, po mału... Zaintersowanie odbiorców jest (czytając po forum). Niestety ja osobiście nie zdecydujęsie na prenumeratę czasopisma, które niewiadomo kiedy będzie, jak widać nie możńa liczyć teżna to , że będzie. Być może w wiązku z nowym sposobem rozpowadzania część nabywców zdecyduje się(będzie zmuszona) na prenumeratę, choćnie wiadomo ile osób, z tej samej przyczyny zrezygnowało z zakupu w ogóle.

Życzę pismu jak najlepiej, ale po trudnym starcie wciąż widać są jakieś problemy :(

Może po porstu jest tak, że magazyn kupujątylko ci którzy się wypowiedzieli w tym poście? ;)

obawiam się że majo ma racje

tzw. terminowość dostaw i szeroko rozwinięte kanały dystrybucji i reklamy to jedna z podstaw utrzymania na rynku każdego wyrobu. Niestety, MHi-Fi jest na bakier z tymi jakże nieubłaganymi prawami rynku w gospodarce wolnorynkowej. Choć chciałbym żeby się utrzymał na rynku. A może będzie wyjątkiem potwerdzającym regułę

majo => trudno się z toba nie zgodzić, ale niestety ja nie zaliczam się do grona tych szczęśliwców

A nie mogę się pogodzić z faktem zakupu swojego ulubionego czasopisma i stwierdzeniu, że tematyka kina zajmuje tam połowę stron.

W Magazynie Hi-Fi tak nie jest.

Nie łap za słowka bo dobrze wiesz, że miałem na myśli tylko prasę krajową-wychodzącą u nas, a jakby nie było "Stereo" , "Audio" itp. do naszych krajowych nie należą. To są typowo zagraniczne czasopisma ukazujące się - przywożone do nas ;-)

P.S

Trochę poczucia humoru, audiofile bez względu na wykształcenie nie muszą być tak śmiertelnie poważni.

Cały czas poprzez żart usiłuję się dowiedzieć gdzie jest jeden nr. Magazynu Hi-Fi" !?

• Redaktorzy

Pojecia nie mam, musze wpaść do redakcji i uzupełnić swoją kolekcję, bo z tych nowych mam tylko pierwszy, rosztą porozdawałem. Wydawalo mi się, że wyszły wszystkie za zeszły rok, no ale w tym zamieszaniu... W koncu ja tam tylko sprzątam.

robix => no więc właśnie i to jest podejrzana sprawa , jeden nr Magazynu Hi-Fi wcieło.

W styczniu - marzec 2005 powinien być nr na pierwszy kwartał ,a teraz powinniśmy odbierać już drugi nr na drugi kwartał ( marzec - maj ) ?!

No i ja się pytam co oni zamierzają z ty fantem zrobić ? ;-)

A może to jakiś chwyt reklamowy ?

Zawsze się zastanawiam czy kupić to w końcu drogie czasopismo,

a teraz bez zastanowienia bym brał dwa nr.

Tak chyba o to tu chodziło !

Teraz wszyscy się upominają o brakujący nr.

Czyli chcą kupić ;-)

gutekbull,

tak licząć to teraz powinny pojawić sięw EMpiku 3 numery 4/04, 1/05 i 2/05 :)

Szybciej ELberoth skończy remont domu i ściągnie te Eidolony niż doczekamy takiego wysypu Magazynu :(

A ja nie mam juz sily go szukac zrobilem jak kazali udalem sie do jednego z wroclawskich Empikow i DUPA nikt nawet nie slyszal o takim magazynie wiec sie wk......lem i wbijam w pismo co ma klienta w ,,glebokim powazaniu,,

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.