Skocz do zawartości
IGNORED

audio do kuchni, pianocraft ?

luk1985

Rekomendowane odpowiedzi

witam

prosze doswiadczonych kolegow o rade co kupic

chcialbym kupic jakis amplituner (cd czy inne klocki zbedne) sterowany z pilota wielkosci pianocrafta, ewentualnie jakies midi

gralo by to z kolumnami mission m71 obecnie mam yamahe crx-m5

https://www.audiostereo.pl/topic/121908-audio-do-kuchni-pianocraft/

Spójrz proszę na ofertę marki Denon. Jeśli zależy Ci na tanim rozwiązaniu, możesz teraz kupić amplituner z CD RCD-M39 w bardzo atrakcyjnej cenie lub tylko amplituner DRA-F109. Jeśli natomiast zależy Ci na funkcjach sieciowych, spójrz proszę na DRAN-4. Powyższe propozycje bardzo dobrze sprawdzą się w połączeniu z Twoimi kolumnami.

Ewentualnie jeśli szukasz urządzenia typowo sieciowego, możesz sterować systemem z poziomu smartphona lub tabletu, spójrz na Denon Heos Amp.

W przypadku pytań oraz oferty finansowej służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jeśli do kuchni, to zdecydowanie polecam jakiś system bezprzewodowy. Ja osobiście słuchałem ostatnio Bluesound. Świetnie to grało. Buduje się to jak z klocków lego (moduły), a głośniki są płaskie można powiesić na ścianie. gra to ze spotify, tidal, etc.Jednostka centralna może być źródłem dla jakiegoś poważniejszego systemu w salonie (niezły DAC). Oczywiście podobnych systemów jest mnóstwo na rynku.

Do kuchni Pianocrafta? Żeby po kilku tygodniach oblazł tłuszczem?

Faktycznie jakiś zwarty, nie za duży i łatwy do przeczyszczenia -bluetooth.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

....przerabiałem ten temat,też miałem Pianocrafta w kuchni ,wcześniej w sypialni.Jakie wnioski?W sypialni grało to jako tako,ale w kuchni to była porażka.Za bardzo wszystko dudniło,może wina metrażu?umeblowania?Nie wie.W kuchni lepiej mi grał sprzęt za 100 zł (sto) ,niż wyżej wymieniona YAMAHA.Pozdrawiam

Sto to trochę mało, ale minimalistycznie z dobrą jakością to polecam Tivoli One, ktoś mnie tym kiedyś zaraził. Gra u mnie w kuchni już rok. malutkie ale aby ocenić trzeba je włączyć. Niesamowity dźwięk z tego płynie biorąc pod uwagę rozmiary.

Najbardziej niesamowite jest maleństwo w postaci Bose Soundlink Mini II.

Niestety cena co niektórych może skutecznie odstraszyć, czemu wcale się nie dziwię.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lub

SL-D930__R__Front-top_R640x320.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.