Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na razie to tylko obrażasz.

Poco to robisz?

Jak na razie to zrobiłeś to pierwszy w stosunku do kobiet.Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie....znasz?

Odstresujesz się i będzie OK.

I nie trzeba się bać że będą dymać nasze.

Masz przykład a w związku z nim ty się nie boisz,ze będą dymać nasze kobiety,to i ja nie mam obawy jak ktoś w radosnym uniesieniu wydyma ciebie.Co za różnica?

Masz przykład a w związku z nim ty się nie boisz,ze będą dymać nasze kobiety,to i ja nie mam obawy jak ktoś w radosnym uniesieniu wydyma ciebie.Co za różnica?

Jeśli uchodżców 80 procent to mężczyżni nie wykastrowani to hormony buzują.

Niestety będą napadać na kobiety i je gwałcić.

We Francji mieszka około 7 mln muzułmanow i zaraz są meczety,tworzą się enklawy i jest spory problem dla regionu i państwa.

Po co nam uchodżcy w większości islamscy w naszym kraju?.....................to tylko kłopot.

Niech ich przyjmie Ameryka-tak konsekwentnie obalała dyktatorow-trzymajacych dzicz za mordę.

Teraz mamy co mamy czyli 1200 uchdżcow w USA i jeszcze mają 300 przyjąć do końca 2016............dobre jajca.

To nasi przyjaciele wielcy,nawet ogromni,tacy,ze do tej pory polacy musza sie starać o wizy............czy to nie kpina jest?

Europa jest w amoku,jak można sie zastanawiać nad rozdzialem ilości osób do danego kraju w sumarycznej liczbie 160000 osób,skoro

już w zeszłym tygodniu granice serbsko-wegierską przekroczyło 175000...........czyli ktos robi z ludzi idiotów.

Obserwujcie dalej będzie bardzo ciekawie,bo trasa wędrówki uchodżców się zmieni,a Polska jest na to zupełnie nie przygotowana.

Teraz tak na poważnie: Przeczytaj jeszcze raz, co napisałem w przytoczonym przez Ciebie cytacie.

Jeszcze jedna taka skromna uwaga: To wszystko co tu piszemy przeciwko naszym przyszłym bartom, będzie za parę lat jak już nie będzie ani jednego kraju chrześcijańskiego, wymagało wyjaśnień wobec nich. Wtedy stracimy prawo do leczenia i pozostaniemy na łasce losu.

........ hormony buzują.

Niestety będą napadać na kobiety i je gwałcić.

.............zmieni,a Polska jest na to zupełnie nie przygotowana.

ale gwałcić będą tylko blondynki z dużymi cyckami i tylko te co się opierają.

Edytowane przez slawek213

No nie tylko,tam geje są bardziej utajnione niż u nas....ale SĄ!

A idą,bo wiedzą,że tutaj jest tolerancja i duuużo chętnych facetóf.....hehe

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tutaj ciekawy wywiad na temat...

Uchodźców

Ukryta Zawartość

No nie tylko,tam geje są bardziej utajnione niż u nas....ale SĄ!

Nie byłeś tam więc nie opowiadaj bzdur.

Pociesze Ciebie, w tamtych krajach właśnie chłopaczki bezproblemowo trzymają się za rączki i wymieniają czułości, a to ze względu na fakt, ze trzeba mieć kasę na wykup przyszłej żony.

Widzisz, nie znasz się a odpowiadasz jak byś tam bywał

Tym bardziej powinieneś się bać.Chyba,że lubisz to wtedy się ciesz.

Widzisz, nie znasz się

A na pedalstwie się nie znam...fakt.

Islam był radykalny i fanatyczny od samego początku - vide ich podboje militarne jeszcze za Mahometa. Chrześcijaństwo zaczynało zupełnie inaczej.

Nie ma znaku równości między chrześcijaństwem a islamem. Rdzeniem wiary chrześcijańskiej są Ewangelie. Zero nawoływania do zabijania kogokolwiek (z wyjątkiem może skazanych za najcięższe przestępstwa - vide wypowiedź Dobrego Łotra, pierwszego świętego Kościoła, kanonizowanego przez samego Chrystusa). W przypadku Koranu mamy całe mnóstwo nakazów zabijania niewiernych i szerzenia islamu siłą.

Może Chrześcijaństwo jest dzisiaj zbyt pobłażliwe. Czytałem że przykazanie "nie zabijaj" jest po prostu źle przetłumaczone, ponieważ w oryginale miało to brzmieć "nie morduj", co z resztą znalazło potwierdzenie w prawach żydowskich przewidujących karę śmierci za dane wykroczenia i te prawa powstały zaraz po Mojżeszu. Przez bardzo wiele lat nikt nie miał zastrzeżeń do kary śmierci. Jezus zaś powiedział, że nie zmienia starych praw, cytuję:

"Nie sądźcie, że przyszedłem znieść Prawo albo Proroków. Nie przyszedłem znieść, ale wypełnić. Zaprawdę. bowiem powiadam wam: Dopóki niebo i ziemia nie przeminą, ani jedna jota, ani jedna kreska nie zmieni się w Prawie, aż się wszystko spełni. Ktokolwiek więc zniósłby jedno z tych przykazań, choćby najmniejszych, i uczyłby tak ludzi, ten będzie najmniejszy w królestwie niebieskim. A kto je wypełnia i uczy wypełniać, ten będzie wielki w królestwie niebieskim. Bo powiadam wam: Jeśli wasza sprawiedliwość nie będzie większa niż uczonych w Piśmie i faryzeuszów, nie wejdziecie do królestwa niebieskiego."

rzez bardzo wiele lat nikt nie miał zastrzeżeń do kary śmierci. Jezus zaś powiedział, że nie zmienia starych praw, cytuję:

No to co: Szable w dłoń i zabijajmy innych by być takimi samymi jak nasi bracia.

Gratuluje odwagi

No to co: Szable w dłoń i zabijajmy innych by być takimi samymi jak nasi bracia.

Gratuluje odwagi

Nie no, Żydzi jakoś specjalnie nie zabijali pogan i ludzi innych wyznań. Mieli natomiast surowo przykazany zakaz kontaktów z określonymi nacjami, rodami. Miałem na myśli dyscyplinę pomiędzy ludźmi tego samego wyznania.

Edytowane przez Piotr_1

Może Chrześcijaństwo jest dzisiaj zbyt pobłażliwe. Czytałem że przykazanie "nie zabijaj" jest po prostu źle przetłumaczone, ponieważ w oryginale miało to brzmieć "nie morduj", ...

Dzisiejsze wypowiedzi hierarchów KK przeciwko KS to jakaś chora licytacja na postęp z polityczną poprawnością i organizacjami w typie Amnesty International, którą zresztą muszą przegrać. Na szczęście nie jest to nauczanie ex cathedra, tylko tak jakby prywatne opinie, rozmawiałem na ten temat z wieloma księżmi, kręcili i wili się jak piskorze, ale w końcu przyznawali, że dobry katolik może być zwolennikiem KS i nie musi się z tego spowiadać.

Gdzie w europie myją sobie faceci 5 razy ręce nie wspominając o klejnotach i innych rzeczach jak np nie podcieranie się a mycie. W brew pozorom ciemna skóra nie świadczy o brudawstwie.

Nie wiem co Ty widziałeś, ja w kilku dokumentach widziałem jak oni się myją.

To jest rytualne obmywanie się wodą, co w naszej cywilizacji znaczy ... płukanie, polewanie wodą.

My używamy mydła.

Nie ilość, a jakość w tym wypadku ma znaczenie.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Nie byłeś tam więc nie opowiadaj bzdur.

Pociesze Ciebie, w tamtych krajach właśnie chłopaczki bezproblemowo trzymają się za rączki i wymieniają czułości, a to ze względu na fakt, ze trzeba mieć kasę na wykup przyszłej żony.

Eeeee tam zaraz zony,oni kozy i owce bzykają-tam czułość niepotrzebna.

Nie wiem co Ty widziałeś, ja w kilku dokumentach widziałem jak oni się myją.

To jest rytualne obmywanie się wodą, co w naszej cywilizacji znaczy ... płukanie, polewanie wodą.

My używamy mydła.

Nie ilość, a jakość w tym wypadku ma znaczenie.

Qrwa mać mnie chodziło o to jaką funkcje w owych czasach miał Koran, a dzisiaj to podkładka do mordowania. Podobnie jak i kościół katolicki

że dobry katolik może być zwolennikiem KS i nie musi się z tego spowiadać.

No to mamy konsens pomiędzy Katolicyzmem a Islamem.

Kara Śmierci.

No to mamy konsens pomiędzy Katolicyzmem a Islamem.

Znalazłoby się parę więcej. Np. że 2+2=4.

Qrwa mać mnie chodziło o to jaką funkcje w owych czasach miał Koran, a dzisiaj to podkładka do mordowania. Podobnie jak i kościół katolicki

Nie ma równości w tej dziedzinie między chrześcijaństwem (czy katolictyzmem) a islamem. Pisałem już dlaczego.

A propos brania nas pod chrześcijański włos przez największego katolika Lisa i Olejnik: problem nielegalnych imigrantów omawiali już Ojcowie Kościoła, np. Św. Paweł Apostoł w II Liście do Tesaloniczan:

"kto nie chce pracować niech też nie je" (2 Tes 3, 10).

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bo Chrześcijaństwo obecnie jest religią pokoju.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Izraelskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych potwierdziło, że eksportuje nielegalnych afrykańskich imigrantów do Szwecji płacąc każdemu $3500, pod warunkiem że nie wrócą do Izraela. Dlaczego nie eksportują ich spowrotem do Afryki???"

???????????????????????????????????????????????????????????????

KTO DAJE PIENIĄDZE MUZUŁMANOM, ŻEBY PRZYJEŻDŻALI DO EUROPY

???????????????????????????????????????????????????????????????

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krzysiek71

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

Il Dottore weźmie ostatecznie 4900. Ja mam większe rezerwy - biorę milion.

Chętnie bym wziął i 2 miliony. Przecież gdyby choć10% z nich chciałoby się pracować to mam 200 tys wyrobników. :) Armia!!!

Ale u mnie zasady twarde - ZERO SOCJALU! Więc ci co nie pracują - nie jedzą. Sorry, Wodzu!

Ponoć 2 na 100 nielegalnych imigrantów to wyszkoleni terroryści, czyli z 2 milionów mam 40 tys świetnie wyszkolonego i ostrzelanego wojska. Do tego zmotywowanego religijnie i ideologicznie.

Zakładam więc konkurencję dla Blackwater i wysyłam chłopaków tam gdzie mi zleceniodawcy zapłacą, biorąc za usługę pół ceny żądanej przez Amerykanów. Po roku jestem bogaty jak nabab. Pracownicy też nie będą narzekać.

Jakby mądrze pomyśleć to nielegalni imigranci mogą być niezłym źródłem dochodu. ;)

Tylko warunek - muszą pracować.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jakby mądrze pomyśleć to nielegalni imigranci mogą być niezłym źródłem dochodu. ;)

Tylko warunek - muszą pracować.

I tu może być kłopot bo dane z krajów europejskich podają między 11 a 14% jako tych z muzułmanów którzy podejmują pracę. Pozostałe 89% ni hooja.

Więc prosto kalkulująć jeśli unia chce nam dać niespełna 13 tysięcy z przydziału, zostanie 1430 którzy podejmą pracę a pozostali opuszczą Polskę bo bez roboty nie wyżyją. Bilans wyjdzie na plus niż gdyby sobie te pierwotne dwa tysiące wyselekcjonować o zostawić. O jakieś 570 osób:)

Co za kraj , nikt tu nie myśli....

Okładka najnowszego numeru szmatławca Charlie Hebdo.

Nie znam francuskiego ale podpis podobno głosi "tak blisko do celu...".

COp-8YjW8AAiHlt.jpg

To nie zdjęcia do nowego odcinka Mad Maxa czy Living Death - to Madziarzy zamykają granicę z Serbią. :)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Napisano dziś, 05:28

Okładka najnowszego numeru szmatławca Charlie Hebdo.

Nie znam francuskiego ale podpis podobno głosi "tak blisko do celu...".

Tylko zapomniałeś dopisać, że tą okładkę gazeta została już pozwana do sądu. Do sądu wpłynęło już kilkanaście pozwów w tej sprawie.

Zajmie się nią międzynarodowy trybunał karny.

http://www.pudelek.p...utm_campaign=o2

I bardzo dobrze. Muszą być pewne granice.

Edytowane przez HQ150

Tylko zapomniałeś dopisać, że tą okładkę gazeta została już pozwana do sądu. Do sądu wpłynęło już kilkanaście pozwów w tej sprawie.

Zajmie się nią międzynarodowy trybunał karny.

Ukryta Zawartość

I bardzo dobrze. Muszą być pewne granice.

Daj spokój... Pudelek? :)

Jaki znów międzynarodowy trybunał? Charlie Hebdo to nie Heinrich Goring.

Zwykły sąd francuski bo się Afrofrancuzi burzą.

No to zobaczymy czy we Francji jest wolność słowa.

Ukryta Zawartość

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wolność słowa pewnie jest, ale przyzwolenia na rasistowskie treści i szerzenie nienawiści na tle religijnym mam nadzieję że nie ma. A już zero empatii w obliczu tragedii rodziny tego chłopczyka jest bezdyskusyjne.

To chamstwo w czystej postaci.

Piszesz nieprawdę, to nie tylko Afrofrancuzi złożyli te pozwy. Złożyły je i organizacje humanitarne i chrześcijańskie.

Wolność słowa pewnie jest, ale przyzwolenia na rasistowskie treści i szerzenie nienawiści na tle religijnym mam nadzieję że nie ma. A już zero empatii w obliczu tragedii rodziny tego chłopczyka jest bezdyskusyjne.

To chamstwo w czystej postaci.

Piszesz nieprawdę, to nie tylko Afrofrancuzi złożyli te pozwy. Złożyły je i organizacje humanitarne i chrześcijańskie.

W tym obrazku nie widzę nic rasistowskiego, nie widzę też w jego wymowie żadnej nienawiści. To tak, jakby Monty Pythona o podobne rzeczy oskarżać.

Że chamstwo - zgadzam się. Ale na chamstwo póki co - paragrafu nie ma.

Jeśli te pozwy złożyli nie tylko Afrofrancuzi to wypada tylko zadumać się nad idiotyzmem tego narodu.

Przypominam, że inkryminowane dziecko utonęło ponieważ jego tatuś chciał mieć nowe zęby na koszt Eurokołchozu czyli Twój. Poza tym - zawodowo zajmował się przemytem ludzi do UE. Ludzie uratowani z łódki zgodnie potwierdzają,że to on sterował.

Jeśli tak bardzo się rozpływasz nad dramatycznymi zdjęciami dzieci, to co powiesz na odgłowioną przez islamistów chrześcijańską dziewczynkę? Tego lewackie agencje prasowe i niemieckie media dla polskiej ludności tubylczej jakoś nie pokazują.

Ciekawe dlaczego...

child.jpg

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jasne, jeszcze więcej takich zdjęć tu wklej.

A co można o tym powiedzieć?

Przecież tu każdych słów będzie za mało. Tych zwyrodnialców którzy to zrobili, powinno się zastrzelić za wszelką cenę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.