Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat Kamil to jeden z moich najbliższych kumpli w branży :)

...fajnie mieć takich kolegów ;)....ale sam rozumiesz....grzecznie zapytaliśmy ale odpowiedzi nie było

jest tak jak Palton napisał ?

...fajnie mieć takich kolegów ;)....ale sam rozumiesz....grzecznie zapytaliśmy ale odpowiedzi nie było

jest tak jak Palton napisał ?

Slyszalem to bezposrednio od Kamila , potweirdzam.

Konto w trakcie usuwania

Slyszalem to bezposrednio od Kamila , potweirdzam.

.naprawdę szkoda.....nie napisze że jest błąd ze strony dystrybutora bo każdy wie jak prowadzić swoje interesy ale....jeszcze raz szkoda

Akurat Kamil to jeden z moich najbliższych kumpli w branży :)

A on o tym wie ,że jest Twoim najbliższym kumplem ? ;)

P.S.

Nie wnikam w politykę firmy Koris ale szkoda ,że w ramach współpracy z Trimexem (dystrybutorem Focala) chociaż nie wypożyczyli C8+ i Calypso do pokazu.

To z czym ( jakaś popierdółka plikowa ) w zeszłym roku został zestawiony i zaprezentowany Focal Grande Utopia to był dramat.

Klasyczny przykład jak nie należy się wystawiać na imprezie tej rangi.

Szkoda, to są w mojej prywatnej ocenie najlepiej brzmiące dzielone playery CD.

Wielka szkoda, wielki nieobecny z wielkim dźwiękiem, no ale co poradzisz.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

To z czym ( jakaś popierdółka plikowa ) w zeszłym roku został zestawiony i zaprezentowany Focal Grande Utopia to był dramat.

Klasyczny przykład jak nie należy się wystawiać na imprezie tej rangi.

To był pokaz statyczny urządzeń za jakiś czas podłączą do kolumn jakąś muzykę ;)

Tak poważniej w zeszłym roku to miało szansę zagrać ale faktycznie nie z laptopa! no chyba że jakiś utwór na laptopową orkiestrę; u współczesnych kompozytorów pisanie takiej partytury to jest obecnie bardzo trendy :)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

To z czym ( jakaś popierdółka plikowa ) w zeszłym roku został zestawiony i zaprezentowany Focal Grande Utopia to był dramat. Klasyczny przykład jak nie należy się wystawiać na imprezie tej rangi.

Dokładnie. Grande Utopie należy zestawiać z mocnym i ciepłym wzmacniaczem tranzystorowym lub hybrydowym i właśnie tak pięknie i subtelnie grającym źródłem jak Metronome. A nie plikograj + Exposure...

W jedna trabke graja , a pliki wygrywaja:)

Ole ole ole ole , nie damy sie . C8+ tez gra swietnie dsd i hires, ale co Wy o tym wiecie ,tyle co nic.

A ja w domu mialem i plikow sluchalem , i kto mi podskoczy?:)

Kamil byl i wszystko slyszal i dzieciom opowie, jak juz napedy cd beda tyko w muzeum , nie , nie techniki, tylko staroci :)

Konto w trakcie usuwania

Komuś kawę za 2zł ?

W aplikacji:

- info o wydarzeniach (seminaria i prezentacje)

- przypomnienia push do w/w

- lista wystawców

- info o wystawcach

- mapa targów

- oferowane przez wystawców RABATY ;)

S3uDR9.jpg

Promocja ważna na Narodowym i w Sobieskim. GT się na nas wypiął.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

W jedna trabke graja , a pliki wygrywaja:)

A ja w domu mialem i plikow sluchalem , i kto mi podskoczy?:)

Mariusz czyżbym wyczuwał w Twojej wypowiedzi subtelną nutę taniego kwasiora z Francji ?;)

Mariusz czyżbym wyczuwał w Twojej wypowiedzi subtelną nutę taniego kwasiora z Francji ?;)

To tylko ślimak pokazał rogi ;)

----------------------------------------------------

Gdzie można pobrać tą aplikację, bo na stronie AVS ta zakładka jest pusta?

Tam gdzie wszystkie aplikacje: w App Store lub odpowiednikach Androidowych / Windowsowych.

Sam mam iPhona wiec nie wiem jak one się nazywają ... Google Play ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Tam gdzie wszystkie aplikacje: w App Store lub odpowiednikach Androidowych / Windowsowych.Sam mam iPhona wiec nie wiem jak one się nazywają ... Google Play ?

A nazwa tego programu ?

Całkiem fajnie wyglądają, przynajmniej z tego co widać. Z opisu też nieźle, w sensie specyfikacji.

Jest tu ktoś na forum ze 'znajomych' Pana Andrzeja Zawady? Może ktoś słuchał tych kolumn?

Zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Radzę posłuchać.

W sklepie z aplikacjami trzeba wpisać: Audio Video Show :)

Drogie nie bylo , ale kwasne tez nie :) Bylo trzeba wypic, , bo usg pokazalo ,ze bede druga wnuczke mial w marcu. No to bedzie czwarta do kompletu - dwoch chlopakow, dwie dziewczynki :) Pierwsza jest boska , mala lady , chlopaki tez sie udaly, nie ma jak byc dziadkiem :)

A jutro - na Audio Show !

Konto w trakcie usuwania

Jutro to na Audio Show będą nie do końca optymalnie skonfigurowane sprzęty zimne granie z co dopiero włączonych do prądu urządzeń.

Tak że nie zdziw się że Twoja opinia znów po AS będzie rozbieżna z innymi zwiedzającymi :)

Drogie nie bylo , ale kwasne tez nie :) Bylo trzeba wypic, , bo usg pokazalo ,ze bede druga wnuczke mial w marcu. No to bedzie czwarta do kompletu - dwoch chlopakow, dwie dziewczynki :) Pierwsza jest boska , mala lady , chlopaki tez sie udaly, nie ma jak byc dziadkiem :)

Jakie jutro już dziś :)

Jutro to na Audio Show będą nie do końca optymalnie skonfigurowane sprzęty zimne granie z co dopiero włączonych do prądu urządzeń.

Tak że nie zdziw się że Twoja opinia znów po AS będzie rozbieżna z innymi zwiedzającymi :)

Trudno, biore z dobrodziejstwem inwentarza. Zwiedzanie bedzie dwudniowe, w 1 dzien to mission impossible.

Konto w trakcie usuwania

Trudno, biore z dobrodziejstwem inwentarza. Zwiedzanie bedzie dwudniowe, w 1 dzien to mission impossible

Bierz co chcesz powiedziała na tete-a-tete- lisica niedźwiedziowi a ten wziął lodówkę ;)

Bierz co chcesz powiedziała na tete-a-tete- lisica niedźwiedziowi a ten wziął lodówkę ;)

Coś chyba pomyliłeś bohaterów tego dowcipu...w oryginalnej wersji brzmiało to tak:

Szloma spacerując po ulicach Odessy spostrzega, że jego znajomy, Abram, jedzie na damskim rowerze.

- Abram, skąd u ciebie damski rower?

- To dłuższa historia, ale jak chcesz, to posłuchaj! Wiesz byłem wczoraj u Salci. Zjedliśmy razem kolację, a po kolacji, jak wiadomo, herbata, wódka i wino. Potem deser, wódka i wino. Około północy Sara skarży się:

- Abram, tak mi gorąco!

- To zdejmij bluzkę!

Po upływie kwadransa:

- Abram, tak mi gorąco!

- To zdejmij kieckę!

Znów upłynęło dziesięć minut.

- Abram, tak mi gorąco!

- To zdejmij bieliznę!

A gdy stanęła przede mną naga, wyciągając ramiona zawołała:

- Teraz Abram, bierz to, czego tak bardzo pragniesz!

To ja wziąłem rower.

Ja mam tylko nadzieję, że w tym roku na AVS nie pojawi się ten cwaniak, który wziął sobie kolumienki Zingali...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.