Skocz do zawartości
IGNORED

U2- innocence and experience

clash

Rekomendowane odpowiedzi

W Polsce nie wiedzą, że to się odbywa.

Na tym forum też nikt nie zauważył.

Lepiej pieprzyć o dupie Maryni ....

To ma coś wspólnego z tą h*jową płytą którą wydali rok temu?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

<br />Dawaj, clash - gdzieś się podziewał?:-)<br /><br />

Łoiłem whiskey i nie wchodziłem na to forum, żeby nie czytać takich wpisów jak w temacie. Szkoda czasu dla onanistów sprzętowych.

Ktoś, kto był na ich koncercie na pewno tu nie napisze, bo i po co. Żeby usłyszeć, że płyta jest do d.?

Tyle od szmaty, ścierko :)

<br />To ma coś wspólnego z tą h*jową płytą którą wydali rok temu? <br />

Jak to czytam, to przypomina mi się rysunek Mleczki, na którym smutny facet, siedzący na brzegu łóżka obok swojej partnerki

spogląda na swojego "ptaka" i mówi : "Jednak w pracy mnie chwalą".

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

A kogo obchodzi U2 i ich nowa chałowa płyta? Nie nagrali NIC nadzwyczajnego od 1997 roku i jak widac zamiast dobrej muzyki wolą trzepac kasę z nastoletnich fanek.Żenada

Ledwo się zalogowałeś i już plujesz na lewo i prawo zamiast wytłumaczyć czym jest owo "innocence and experience"

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ledwo się zalogowałeś i już plujesz na lewo i prawo zamiast wytłumaczyć czym jest owo "innocence and experience"

Ja pluję?? Może tak poczytaj kto co pisał w tym wątku, żeby rzucać takie oskarżenia.

Przecież to ty napisałeś:

"To ma coś wspólnego z tą h*jową płytą którą wydali rok temu?"

Celnie, merytorycznie,skrótowo.

@ bartosz_55239

Już się wypłakałeś adminowi ?

Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to nie komentuj. Ten wątek nie jest dla ciebie. Swoje frustracje możesz odreagować gdzie indziej.

na przykład na sobotniej imprezie disco-polo w swojej wsi. Może nawet ktoś ci postawi za to piwo. Na zdrowie!

Jeśli będziemy rozmawiać spokojnie, to "niewinność" i "doświadczenie" zatriumfuje :)

W Polsce nie wiedzą, że to się odbywa.

Na tym forum też nikt nie zauważył.

Lepiej pieprzyć o dupie Maryni ....

Ja bym raczej przeczytał to.

Jeszcześ nie zaczął a już potencjalnych rozmówców - na wstępie obraziłeś.

Po czym pieronem lecisz z płaczem do Moderacji.

Fajo.

<br />Jeszcześ nie zaczął a już potencjalnych rozmówców - na wstępie obraziłeś.<br />

Już zapomniałeś o tej "szmacie" ? To ty rozpoczołeś "mowę nienawiści" :)

Niunia, jak mówił Bruner, nie z nami takie numery :)

<br />Jeszcześ nie zaczął a już potencjalnych rozmówców - na wstępie obraziłeś.<br />

Nikogo konkretnie nie obraziłem, ale jak to u PIS-wyborców, sami się zgłosili.No i dostali w pier...wszej chwilii.

"Rozpoczołem".

Niech cibedzie.

Tesz pozdrawiam.

Szmato/ścierko też pozdrawiam! Nie zaglądaj już tu ! Zajmij się swoją płcią. Maliniak ci w tym pomoże. Ci Po może albo i nie.

Nie fatyguj się z komentarzem...Nie wydalaj z siebie tego, co wszyscy znają :(

Coraz bardziej mi się ten temacik podoba.

Mnie też.

Jeśli internauci zagłosują za zmianą twojego nicka z"bezlitosna niusia" na "bezlitosna k**wa" to jestem na tak :)

I czekam jak się poskarżysz adminowi :)

ps. Ja się nie skarżyłem, można sprawdzić:)

Coraz bardziej mi się ten temacik podoba.

Niusia, z całym szacunkiem dla Ciebie, ale dlaczego bijesz piane w sytuacji, kiedy ludzie chcą pogadać o koncercieU2

Któż, jak nie ja się odezwie?:-)

Fajo.

Szmato/ścierko też pozdrawiam! Nie zaglądaj już tu ! Zajmij się swoją płcią. Maliniak ci w tym pomoże. Ci Po może albo i nie.

Nie fatyguj się z komentarzem...Nie wydalaj z siebie tego, co wszyscy znają :(

To fajne.

W Sztokholmie byli cztery razy, w Londynie też cztery razy, a w Polsce ile razy?????

W Sztokholmie byli cztery razy, w Londynie też cztery razy, a w Polsce ile razy?????

zero

Jeszcze, ach jeszcze...

Bierze mnie to.nsumowali

I ją wzięli.

Sko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.