Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Działalność Kaczyńskiego coraz bardziej przypomina okres monachijski Hitlera.

opozycja jest obecnie taka sama jak w okolicach 1772 roku. jak sie nie da po ludzku to rokosz....

Tfy wywrotowcy, jak to mawiano w 1980 extrema...

Trzeba ich zdelegalizować, w porządnym państwie nie może być opozycji.

Faszyści, przyjaciele księzy czyli pedofile, i co jeszcze matkoj e b cy?

Pozycja PO jest jeszcze za słaba. Trzeba im zapewnic 3 kadencję i dalszą- wyeliminować faszystów, wrogów ludu- opozycje.

Edytowane przez RyszardStr

Ja myslę że każdy kto nie popiera rządu jest zidiociały i smutny- zupełnie jak za Edwarda Gierka i jego kopii Donalda Tuska.

POpieraj rząd piesek, popieraj, zwalczaj opozycję- bo jest be. Właź w dupe żydokomunie- boś przecież jest łenteligent spod znaku ą ę GW.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ja myslę że każdy kto nie popiera rządu jest zidiociały i smutny- zupełnie jak za Edwarda Gierka i jego kopii Donalda Tuska.

POpieraj rząd piesek, popieraj, zwalczaj opozycję- bo jest be. Właź w dupe żydokomunie- boś przecież jest łenteligent spod znaku ą ę GW.

Ty ty myślisz?

Pamiętam jak się słuchało Radia Wolna Europa za komuny- też chyba ktoś im rozum odebrał- jak w tytule wątku.

Jak można kwestionować jedyny poprawny ustrój który trwać będzie wiecznie...

(nie ty tak myslisz i banda POprawnie myslących Romusixxxx, bezpartyjny blok POparcia rzundu)

Kiedyś aby czegoś się dowiedzieć słuchało się RWE oraz Głosu Ameryki. Dzisiaj jest tylko Radyjo.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mówiłem że zidiociał do reszty.

Zrozum (w twoim przypadku to słowo z gatunku trudnych) Rysiu że nie popieram rządu a tym bardziej PO czy Tuska tylko zwalczam tego narodowosocjalistycznego podpalacza i jego przydupasów. Powtarzaj to sobie Rysiu tak długo aż zrozumiesz.

Jestem Europejczykiem.

Zrozum (w twoim przypadku to słowo z gatunku trudnych) Rysiu że nie popieram rządu a tym bardziej PO czy Tuska tylko zwalczam tego narodowosocjalistycznego podpalacza i jego przydupasów. Powtarzaj to sobie Rysiu tak długo aż zrozumiesz.

Nie zrozumie.

Nie jest jehowitą tylko hobbystycznie zwalcza KK,

Nie jest Pełowcem tylk zwalcza Pis

Co za ku...rozdwojenie jaźni :))))

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

No tak, typowe dwubiegunowe widzenie rzeczywistości powszechne u prostych umysłów. Wszystko bardziej skomplikowane od cepa wydaje im się być aberracją.

Jestem Europejczykiem.

asortyment epitetów klasyczny. Rysiu przybij 21 postulatów na Matce Boskiej Częstochowskiej w obronie poniewieranych przez 5% 95% katolików....

No tak, typowe dwubiegunowe widzenie rzeczywistości powszechne u prostych umysłów. Wszystko bardziej skomplikowane od cepa wydaje im się być aberracją.

Lepij mieć prosty niż pokrętny jak u ciebie.

Ja rozumiem że raduje cię własny prosty umysł ale nie wszystkim coś tak żałośnie ubogiego wystarcza.

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ja rozumiem że raduje cię własny prosty umysł ale nie wszystkim coś tak żałośnie ubogiego wystarcza.

Przy czyms tak prostym niektore sprawy mudza wydawac sie naprawde ogromne. wszystko proste kobita do garow. Zydzi do gazu. Pedaly tez. Krxywe nosy to samo. A jak zabraknie paliwa do komor to sasiada bo to tez sk***ysyn bo nieslubny byl albo czyta nie to co proste i dobre.,tych artystow spedalonych tez do gazu....a wiesz rysiu czemu? Bo najpierw nie chcesz kogos zrozumiec. Potem nie rozumiesz a potem nienawidzisz

Macierewicz wczoraj:

"To jest wypowiedzenie wojny, nawet jeśli kolejny atak nastąpi za kilka lat."

Macierewicz dzisiaj:

"Nie było mowy o wypowiedzeniu wojny".

Ale z czyjej strony??

Bo jak wojna, Naprawdę? To ja chcę na roboty do Niemiec!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Macierewicz wczoraj:

"To jest wypowiedzenie wojny, nawet jeśli kolejny atak nastąpi za kilka lat."

Macierewicz dzisiaj:

"Nie było mowy o wypowiedzeniu wojny".

Macierewicz jutro: moje słowa zostały wyrwane z szerszego kontekstu.

To ja chcę na roboty do Niemiec!

Nic z tego, dzisiaj wyparł się tego co powiedział wczoraj.

Cytuję:

"Nie było żadnej wypowiedzi o wypowiedzeniu wojny."

Jaki był taki jest. Menda.

Edytowane przez Filut
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ale z czyjej strony??

Bo jak wojna, Naprawdę? To ja chcę na roboty do Niemiec!

Tym cytatem z klasyka polskiego kabaretu politycznego wywołałeś moje podejrzenie,ze Macierewiczowi teksty wystąpień może pisać Stary Mistrz Jan Pietrzak.

Lepij mieć prosty niż pokrętny jak u ciebie.

Rzeczywiście - proste umysły wpadają na pomysły oczywistej prostoty. Jak widać pisssssss obecnie czerpie swoją moc od dwóch prawie najobrzydliwszych w historii ludzkości postaci. Organizuje zatem swoje demonstracje 21 kwietnia. Dokładnie między urodzinami A Hitlera (20.04) i W.I. Lenina (22.04). Przypadek?

I nikt nie wmówi nam że czarne jest czarne a białe jest białe lub odwrotnie!

Albo jakoś tak::))))

Rzeczywiście - proste umysły wpadają na pomysły oczywistej prostoty. Jak widać pisssssss obecnie czerpie swoją moc od dwóch prawie najobrzydliwszych w historii ludzkości postaci. Organizuje zatem swoje demonstracje 21 kwietnia. Dokładnie między urodzinami A Hitlera (20.04) i W.I. Lenina (22.04). Przypadek?

Ciekawe jak tu POwce chcą udowodnic swoj kretynizm.

Dokladnie na wspak debilnemu tytulowi watku.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

I nikt nie wmówi nam że czarne jest czarne a białe jest białe lub odwrotnie!

Albo jakoś tak::))))

Dla mnie macierewicz to najnowsze ucielesnienie samego Lucyfera. Boje sie ze za jego sprawa dojdzie do rzezi przy ktorej wszystkie poprzednie beda wydawaly sie zabawa. Macierewicz i Kaczynski oraz belzebub z torunia. Trojglowy szatan

Lucyfery faszysci demony szatany- skrajnosci dla POmerdanych debili oszolomow z PO. Nie masz kretynie dosadniejszych epitetow?

Kogo chcesz obrazić? Samego siebie? Nie wypada absolwentowi jednego z najlepszych liceów w Polsce, elicie Narodu.

Nie, odkryłeś coś! Być może nawet Oni na to nie wpadli.

Jehowici mają niezłe kuku...ja pier...w głowie się nie mieści:(

Mcierewicz dziś po raz kolejny udowodnił, że wogóle nie warto brać pod uwagę tego co mówi on i jego pryncypał ze sworą podległych mu dupowłazów.

Zeszmacenie tego towarzystwa sięga zenitu. Zostaje po nich jedynie smród.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Lucyfery faszysci demony szatany- skrajnosci dla POmerdanych debili oszolomow z PO. Nie masz kretynie dosadniejszych epitetow?

Rysiu ptysiu nie goraczkuj sie bo jeszcze nabroisz jak imiennik w lodzi...

Edytowane przez romekxxx

Macierewicz jutro: moje słowa zostały wyrwane z szerszego kontekstu.

Hihihi...

Zdaje się już coś podobnego powiedział :-))).

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.