Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Typowe. W dzień lata na procesje a w nocy przebiera się w damskie ciuszki i biega z fujarą na wierzchu.

To jest typowe. Typowe poprawne chamstwo i zdziczenie poprawnych: tobie sie wydaje ze mozesz wylewac bez dania racji, wrew netykiecie najbardziej ekstremalne epitety ad personam. Że swobodnie mozesz obrażać i zaniżac poziom do pyskówki.

Bo jesteś POprawny politycznie= zwolniony od zasad i elementarnego szacunku dla innych czytających forum.

Bo w tle choroba istotnie jest. Paranoja bredzących o zamachu i innych spiskach prezia i antka policmajstra..

Taa mentalnosc doliniarza szybko szybko nawet myslec nie trzeba byle nie ekstrema, byle nie zagrozenie dla panstwa- Ziemkiewicz:

Donald Tusk zaczyna przypominać tolkienowskiego Sarumana, oblężonego w swojej wieży po bitwie w Helmowym Rogu.

Z całej potęgi, jaką rozporządzał, został mu głównie głos − głos, którym uwodzi i straszy. Powiedzmy, że ostatnio bardziej straszy niż uwodzi. Wie, że wdzięk z jakim obiecywał nowe autostrady i dworce, powrót imigrantów z Irlandii, piękne prywatne szpitale i tak dalej minął wraz z kolejnymi kompromitacjami jego ekipy i nie ma się co do tego odwoływać. Więc straszy. Jak zdychająca komuna: jeśli nie my, to będzie tragedia. Krew spłynie ulicami! Nastanie chaos! Ekstremiści doprowadzą do wojny z ruskimi! Zawiążcie se żołądki na supeł i siedźcie cicho, nie podskakujcie, bo straszne rzeczy nastąpią!

Straszy, ale i pociesza: nie, no nie bójcie się! Nie dopuścimy do tego! Rękę podniesioną na stabilność państwo odetnie! Państwo odpowie na anarchię! Żarty się skończyły! Niech tylko dojdzie do zamieszek, to...

To co, Sarumanie − chciałoby się zapytać? Wynajmiesz na nas firmę ochroniarską? Bo na policjantów, którym nie płacisz, którym pozabierałeś grzałki i papier toaletowy, za bardzo nie licz, a straż miejska twojej pomocnicy dobra jest do rozrzucania zniczy i kwiatów. A wojsko już w Polsce nie istnieje, sam je, pajacu

Edytowane przez RyszardStr

Matko Boska!

A co tu cenzura nawyprawiała!?!?!?

Nareszcie zrobiło się wesoło i rodzinnie, jacuśiowi i Rysiowi puściły hamulce a tu chlastu-chlastu i jedynym śladem jest odpowiedź Rysia zawieszona w kompletnej próżni (w sumie jak zwykle).

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Matko Boska!

A co tu cenzura nawyprawiała!?!?!?

Nareszcie zrobiło się wesoło i rodzinnie, jacuśiowi i Rysiowi puściły hamulce a tu chlastu-chlastu i jedynym śladem jest odpowiedź Rysia zawieszona w kompletnej próżni (w sumie jak zwykle).

Widac urlop byl konieczny

Wsiory to popieraja POprawnosc

Rysiu! Bój ty się Boga! Obrażasz najwierniejszy elektorat twojego Wodza i idola!

Jestem Europejczykiem.

Rydzyk i jego armia mocherowych poplecznikow i tak bije wszystkich, wiekszej sekty polska nie posiadala od czasu upadku komuny...

chwilowy brak działalności w audio.

Ja chetnie bym tu cos napisal ale za bardzo nie ma na co odpowiadac. Szanowni adwersarze nie maja za bardzo nic do powiedzenia. Ot generujecie jakies jednozdaniawe mikre adpersonam "a rysiu jest taki owaki". Rzad nic nie robi, no nie wiem czyzby Kaczynski stal sie mniej straszny?. Jakos ustalo napierdalanie na opozycje. Juz tylko ten niezlomny nudziarz wladz cos tam dziamga o PISprezes ale tak bezsensownie ze nie chce sie odpowiadac.

Ja chetnie bym tu cos napisal ale za bardzo nie ma na co odpowiadac.

No to podziel się proszę swoimi przemyśleniami na temat "wypowiedzenia wojny", które oznajmił Macierewicz.

[...] nie maja za bardzo nic do powiedzenia. [...]

Po prostu w sobotę tzw. opozycja pokazała swą mizerię zwożąc z całego kraju jakieś mizerne grupki katopojebów, kurdupel powtórzył po raz nie wiadomo który swoje codzienne bzdury a zbyszek, jak zwykle, nie stanął na wysokości zadania (mózg mu obwisł między uszami ?). Co tu komentować ???

Edytowane przez argus

Po prostu w sobotę tzw. opozycja pokazała swą mizerię zwożąc z całego kraju jakieś mizerne grupki katopojebów, kurdupel powtórzył po raz nie wiadomo który swoje codzienne bzdury a zbyszek, jak zwykle, nie stanął na wysokości zadania (mózg mu obwisł między uszami ?). Co tu komentować ???

Ja nie wiem, że już drugi raz wybieramy taką miernotę a tu takie talenty się marnują :)

To taka POprawność POlityczna jest ?

Co ty dyzio tak ciągle PO i PO? Nie masz innych pomysłów/ Rysiu to przynajmniej jakieś pryszcze włączał, jacuś Jehowitów a ty taki monotematyczny.

Jestem Europejczykiem.

Ja chetnie bym tu cos napisal ale za bardzo nie ma na co odpowiadac. Szanowni adwersarze nie maja za bardzo nic do powiedzenia. Ot generujecie jakies jednozdaniawe mikre adpersonam "a rysiu jest taki owaki". Rzad nic nie robi, no nie wiem czyzby Kaczynski stal sie mniej straszny?. Jakos ustalo napierdalanie na opozycje. Juz tylko ten niezlomny nudziarz wladz cos tam dziamga o PISprezes ale tak bezsensownie ze nie chce sie odpowiadac.

RyszardzieStr. , niestety zmuszasz do monotonnej papki omijając pytania bez których stoimy w miejscu.Odrobinę przyzwoitości o którą nie posądzam

np.

Dlaczego i jak mam zapomnieć o PiS , prezesie gdy swoje poglądy głośno rozpowszechniają.Mam przytakiwać,milczeć i czekać aż podobne tobie szmaciaki państwo kościelne ogłoszą wmawiając pojebom narodową katolicką tradycję

Edytowane przez wladz

Rydzyk i jego armia mocherowych poplecznikow i tak bije wszystkich, wiekszej sekty polska nie posiadala od czasu upadku komuny...

To przykładny głos pożytecznego idioty!Czy ty jesteś człowiekiem rozumnym?Obawiam sie że nie masz o tym pojęcia!Wtyd tu zaglądać,gdzie wyrażenie Polskości jaką mozna u słuchaczy R.M. czy TV Trwam dostrzec golym okiem!Natomiast tu,owym gołym okiem widać że mamy do czynienia z ludzmi pozbawionymi rozumowania prostych zasad,kultury osobistej wobec Narodowych postaw owych "moherowych popleczników",prawdziwie polskich rodaków!Składam im wyrazy Szacunku,bo takich postaw nam trzeba,jeżeli mamy być Narodem,godnym Narodem!A nie zaprzańcami świętych cnót polskości!Poucz się prawdziwej historii Polski,bo nie zrozumiesz co ja piszę!

gdy swoje poglądy głośno rozpowszechniają

Dlaczego ktoś inny ma przyklaskiwać podobnym jak TY.

Brak logiki.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czyżby, a elektorat PO?

osobiscie nie mam wątpliwosci ze jest takich masa, ale zawsze zachodzi pytanie zasadnicze....skad sie u nich to bierze.I czy to samo mowia w obecnosci ..zony.

zaglądać,gdzie wyrażenie Polskości jaką mozna u słuchaczy R.M. czy TV Trwam dostrzec golym okiem>>>bo tu to przynajmniej szczere do bólu choc ..glupie.

albo inacze....j chron nas boze przed TAKOM polskosciom

Czyżby, a elektorat PO?

Na to wygląda że to przebierańcy,bardziej dosadnie,wilki w owczych skórach!Wystarczy wspomnieć jak to było w czasach powstawania Solidarności,byli to przecież wzorowi polacy patrioci.Co dzisiaj nietrudno,zresztą wcale tego nie kryja kim naprawdę są i z kim walczą,albo co zwalczają.Pozdrawiam!tadeusz

osobiscie nie mam wątpliwosci ze jest takich masa, ale zawsze zachodzi pytanie zasadnicze....skad sie u nich to bierze.I czy to samo mowia w obecnosci ..zony.

zaglądać,gdzie wyrażenie Polskości jaką mozna u słuchaczy R.M. czy TV Trwam dostrzec golym okiem>>>bo tu to przynajmniej szczere do bólu choc ..glupie.

albo inacze....j chron nas boze przed TAKOM polskosciom

Osobiście to sie nie dziwie,założycielowi wontku "jak żyć" często wypowiadając się że jest za a nawet przeciw,może jednak psycholog,bez urazy .by sie przydał...

Czyżby, a elektorat PO?

Pisałem już kilka razy o elektoracie PO ale widzę że tylko udajesz że czytasz ze zrozumieniem a tak naprawdę masz poglądy tak samo zaimpregnowane jak Rysiu czy jacuś.

Osobiście nie widziałem elektoratu PO który by wyczyniał takie norymberskie spędy jak wyznawcy Prezesa. Ani jakiegokolwiek innego elektoratu.

Jestem Europejczykiem.

Pisałem już kilka razy o elektoracie PO ale widzę że tylko udajesz że czytasz ze zrozumieniem a tak naprawdę masz poglądy tak samo zaimpregnowane jak Rysiu czy jacuś.

Osobiście nie widziałem elektoratu PO który by wyczyniał takie norymberskie spędy jak wyznawcy Prezesa. Ani jakiegokolwiek innego elektoratu.

Albo druga możliwośc Prezes rządził lepiej.

Albo druga możliwośc Prezes rządził lepiej.

Oczywiście jest taka możliwość. I łatwo to ponownie przetestować - wystarczy wygrać wybory.

Ale to jedno a poczynania Prezesa to drugie. Przy nim Lepper to był umiarkowany i propaństwowy polityk.

Ale co to ma wspólnego z dziennikarzami??? Straszny burdel się tu robi :-(.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Trudno protestować przeciw komuś kogo się popiera...bezmyślnie.

Trudno aby elektorat PO protestował przeciw rządom PO, chociaż nie jest to niemożliwe.

Edytowane przez xniwax

Trudno protestować przeciw komuś kogo się popiera...bezmyślnie.

Trudno aby elektorat PO protestował przeciw rządom PO, chociaż nie jest to niemożliwe.

Wyborcy PO nie są na tyle odważni żeby przyznać sie do swojego błedu,a jeszcze bardziej że ulegli takiej manipulacji,ale daj im Boże.Chociaż z którymi miałem kontakt,zachowują sie jak po hipnozie,broniąc z zasady swoich "racji"Ten typ tak ma i to jest problem...Chociaż cuda się zdarzają,nawrócenia...

A propos dziennikarzy szmaciarzy, dziś Olejnik w kropce jednak zatopiła Ziobrę, który jest totalną ofermą polityczną.

Obrona mediów Ojdyrektora może się tylko w ten sposób skończyć póki co:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

Moim zdaniem to popełnił błąd,że tam wdepnął,On uczciwy człowiek jest.Trochę tych marszów po kraju to jeszcze się odbędzie,ano zobczymy,jaką to demokrację mamy,Naród to zrozumie...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.