Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

układ blokuje

Od układów to palikoteria niekoniecznie hetero i PO (SLD sie nie liczy) PSL - dziwka z tabletem...tfu, koniczynką

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

upust frustracji wobec zmieniającego się świata i obyczajów.Żyj sobie z swoimi ksenofobicznymi problemami... nie ty pierwszy nie ostatni

Już zamach na WTC jest odnośnikiem smoleńskiej tragedii

"- Nie widzieliście państwo, jak te samoloty przechodziły przez ten budynek? Skrzydła nie odpadały - zastanawia się prezes PiS Jarosław Kaczyński. Tymczasem oficjalna komisja i uznane amerykańskie ośrodki naukowe ustaliły, że samolot przecinał belki ściany budynku, ale był jednocześnie szatkowany na drobne części przez konstrukcje nośną wieżowca. Z maszyny i skrzydeł nic nie zostało."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i jak nie pisać wyznawcom PiS rozum odbiera

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

upust frustracji wobec zmieniającego się świata i obyczajów

Nie pierwszy i nie ostatni raz, i nie ma w tym żadnej ani progresji, ani nowoczesności.

Żyj sobie z swoimi ksenofobicznymi problemami

Na jakiej podstawie taki wniosek o ksenofobii?

Pisałem o fałszu RP i jego "przywódcy".

Dla mnie jest obojętnym, czy inni w obyczajach seksualnych chodzą stadami czy też nie (dopóki ze swojego szczęscia nie chcą robić szczęścia innym), chętnie tez widziałbym tu w Polsce jak najwięcej obcokrajowców.

Czemu nie, masz coś przeciw?

Z tego co widzę to TY raczej opalikowałbyś i odrutował "lud pisowski", "mohery" razem z tymi co nie są im nie chętni.

Życie jest dla wszystkich nie tylko dla twego rodzaju ksenofobów.

Edytowane przez xniwax

Zgrzytnęło i Ci się zacięło, jak zwykle. Mędzisz.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

swoją drogą dziwie się kosćiołowi z tym wpieprzaniem sie do polityki - stojąc z boku mógł utrzymać wysoką pozycję - a tak wdał się w rynsztok i widać brudzi sie nim niemiłosiernie- co odbija sie na tacy- i za co został ukrany końcem komisji majątkowej. tsk z czysto merkantylengo punku widzenia - nie wiem czy wpływy zwiazane z poparciem rydzyka zrownoważa straty wynikłe z unurzania w bieżącą politykę. widać ze twardogłowi w kościele obrali skurwysynsko kosztowny kurs.

szkoda - bo dla wielu był oparciem - ale teraz strach się bać - ja przestałem chodzić jakieś 4 lata temu kiedy ksiadzz ambony wołał o żydach i masonach. poszełem do innego jeszcze gorzej. dlatego dałem KK w moim życiu urlop na ładnych pare lat na poprawę jakości księży. innymi słowy wielu ludzi - nawet z małych miejscowości mówi że nawet to co w ewangelii a to co czarni plota a mabony to dwa różne światy.

Szkoda.

Wyznawcom PiS odbiera rozum.

Coś mi w głębi duszy podpowiada , że to nie pierwszy i ostatni raz !

Pozdrawiam kaczora i tym , co mu wtórują !

Piotr

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Wyznawcom PiS odbiera rozum.

Coś mi w głębi duszy podpowiada , że to nie pierwszy i ostatni raz !

Pozdrawiam kaczora i tym , co mu wtórują !

Chodzi Ci o kaczora Donalda?

swoją drogą dziwie się kosćiołowi z tym wpieprzaniem sie do polityki - stojąc z boku mógł utrzymać wysoką pozycję - a tak wdał się w rynsztok i widać brudzi sie nim niemiłosiernie (...)

Szkoda.

Jak podpowiada logika działania wielkich korporacji interes doraźny i krótkoterminowy zawsze wygra z tym długofalowym i odległym. Pokusa wygrania "tu i teraz" zawsze wygrywa nawet gdy dzieje się to kosztem osłabienia w przyszłości.

Jestem Europejczykiem.

Co ty jacuś bredzisz???

Jaka nienawiść to katolików, jakie zaślepienie???

Kolejny raz udowadniasz że albo jesteś bezczelnym oszustem i kłamcą albo zaślepionym fanatykiem.

Jeżeli wskazywanie palcem tolerowania przez Kościół pedofilów jest według siebie przejawem nienawiści do katolików to ja ci odpowiem że jest to wyraz miłości i troski. Bo gdyby postępować tak jak chce np. Michalik i ty to ofiarami pedofilów padać będą kolejne niewinne katolickie dzieci.

A odnośnie chamstwa i zdziczenia prezentowanego przez katolików w czasie demonstracji to pretensje mam nie do nich tylko do politycznych cwaniaków wykorzystujących ludzką naiwność do własnych celów.

Ale jak widzę jesteś za głupi żeby to zrozumieć.

Jestem Europejczykiem.

Kościół wtrąca się do polityki. Z ambony "leci" sama polityka.

Co ciekawego powiecie w tym temacie ?

Edytowane przez DeeS

Wladzuchna chcialby tylko samych oszalałych ateistów z pianą na ustach w tym wątku. Tylko oni mają głębokie rozeznanie o kościele- na pewno częściej w nim bywają niż zwykli katolicy.

Kosciół raczej nie wtrąca sie do polityki. Nie ma jej w kazaniach.

Natomiast co znacznie bardziej ważne- kościół po prostu nie ma żadnego zakazu wtrącania się do polityki. Może polityką się zajmować jak każdy inny podmiot. To tacy sami obywatele, wyborcy jak wszyscy inni.

Koscioł często był zapraszany w roli mediatora ponieważ koscielne podejscie do polityki charakteryzuje sie wysoką kulturą oraz charakterystycznym wyważeniem i umiarkowaniem.

Edytowane przez RyszardStr

RyszardStr, nie dostarczono ci wytycznych w sprawie oznajmienia przez Macierewicza wypowiedzenia wojny ?

A ja przecież zaproponowałem abyś napisał coś od siebie.

Za trudne? Czy udajesz, że nic takiego nie miało miejsca?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

RyszardStr, nie dostarczono ci wytycznych w sprawie oznajmienia przez Macierewicza wypowiedzenia wojny ?

A ja przecież zaproponowałem abyś napisał coś od siebie.

Za trudne? Czy udajesz, że nic takiego nie miało miejsca?

Rysiu AMOK emir talibanu

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

A propos dziennikarzy szmaciarzy, dziś Olejnik w kropce jednak zatopiła Ziobrę, który jest totalną ofermą polityczną.

Obrona mediów Ojdyrektora może się tylko w ten sposób skończyć póki co:

Ale swintuch sado maso lubi w maybachu

Widziales tego Maybacha u Rydzyka? Bardzo lubisz powtarzac głupawą wirtualne fikcje. Moze jak z tym Goebelsem- zrob 100 wpisow o Maybachu Rydzyka.

Edytowane przez RyszardStr
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Czy moglbys wykazac gdzie w moim poscie widzisz objawy amoku, czy tak sobie tylko pitolisz jak zwykle.

No to bylby terapeutyczny sukces gdybys sam zobaczyl swoj amok. Wszystko przed Toba.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ja tam mysle ze rozum odbiera przeciwnikom PIS ktorzy są zdolni tylko do takich bzdetnych odpyskówek adpersonam.

Pis to taki hezbollah czyt. Hizballah

Pis to taki hezbollah czyt. Hizballah

PO to Platforma Obywatelska (była taka partia kiedyś)

RyszardStr,

masz podane fakty na tacy - Macierewicz i jego oświadczenie o wypowiedzeniu wojny.

Do wątku o tym, że wyznawcom PiS odbiera rozum w sam raz pasuje.

Skomentujesz objawienie jakiego doznał podziwiany przez ciebie idiota?

Ludzie, dajcie na luz! Ten wątek jest mega prymitywny.

Mało wam?

Ryszard Cyba wam nie wystarczy?

Qbas wyznawcy Palikota R. Cybie już odebrało rozum, innym dopiero zaczyna odbierać... a tu Panowie jak zwykle szukają czegoś nie tam gdzie trzeba.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Macierewicz i jego oświadczenie o wypowiedzeniu wojny.

Ma taką wizję rzeczywistości i co na to poradzisz? Tak, czy inaczej szkodliwej tym bardziej, że w Polsce nie ma czegoś takiego jak Abchazja by niedźwiedź czuł się takimi słowami urażony. Kiedyś będzie to tylko historyczna anegdota pod warunkiem, że Antoni nie jest politycznym jasnowidzem.

Edytowane przez xniwax

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.