Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ma taką wizję rzeczywistości i co na to poradzisz? Tak, czy inaczej szkodliwej tym bardziej, że w Polsce nie ma czegoś takiego jak Abchazja by niedźwiedź czuł się takimi słowami urażony. Kiedyś będzie to tylko historyczna anegdota pod warunkiem, że Antoni nie jest politycznym jasnowidzem.

tyle zepierdolenie dzidka antka o samolotach moze kosztowac nas niedlugo niepodleglosc, bo ruscy rozgrywaja roznice w polsce coraz lepiej.

Ma taką wizję rzeczywistości i co na to poradzisz? Tak, czy inaczej szkodliwej tym bardziej, że w Polsce nie ma czegoś takiego jak Abchazja by niedźwiedź czuł się takimi słowami urażony. Kiedyś będzie to tylko historyczna anegdota pod warunkiem, że Antoni nie jest politycznym jasnowidzem.

To, że Antoni miewa wizje od czasu do czasu to wiem. I nie poradzę.

Chciałem tylko poprosić kolegę RyszardaStr aby podzielił się swoimi refleksjami na temat tej najnowszej wizji Antoniego.

Niedawno RyszardStr narzekał, że nie ma na co odpisać, więc podrzuciłem mu ciekawą propozycję.

P.S.

Gdyby Antoni naprawdę był jasnowidzem, to już dawno jego wizje znalazły by potwierdzenie.

Funkcjonuje w polityce już tyle lat, że czasu było dosyć.

Nie można powiedzieć, że jest młodym, dobrze zapowiadającym się politykiem.

To stary, doświadczony bombowiec.

RyszardStr,

masz podane fakty na tacy - Macierewicz i jego oświadczenie o wypowiedzeniu wojny.

Do wątku o tym, że wyznawcom PiS odbiera rozum w sam raz pasuje.

Skomentujesz objawienie jakiego doznał podziwiany przez ciebie idiota?

Macierewicz nie jest idiotą jest madrym niezłomnym człowiekiem. Choć akurat specjanie go nie podziwiam, jest dla mnie normalnym dobrym politykiem- skutecznym- wiec staraja sie go zneutralizowac dorabianiem mu jakiejs gęby-> zresztą ostatnio dosłownie fotomontarzem...

Rozumiem ze jest dla ciebie "idiotą", bo ma inne poglądy. No cóż taki polor POpaprywnego braku tolerancji u ciebie.

Nie znam historii co do której koniecznie chcialbys mnie skłonic do jakiejs odpowiedzi, wiec ci nie odpowiem. Ja z takim natezeniem i niepokojem jak ty nie sledze kazdego slowa pana Antka.

Edytowane przez RyszardStr

RyszardStr, rozumiem że nawet jako zadeklarowany sympatyk PiS i obrońca dobrego imienia filarów tego ugrupowania jesteś już zmęczony ich wypowiedziami.

Skoro rzekomo nie znasz tej historii, to ja, zadeklarowany przeciwnik PiS podrzucam tu dwa linki traktujące o tej sytuacji.

Starałem się również aby jeden z tych linków pochodził od miarodajnych dla ciebie mediów a nie od znienawidzonych przez ciebie reżimowych i dyspozycyjnych.

Ja również tak jak ty chciałbym nie śledzić każdego słowa pana Antka ale w tym przypadku nawet po otwarciu lodówki można było zapoznać się z objawieniem jakiego doznał wzmiankowany polityk.

Ja nie uważam Antoniego za idiotę dlatego, że ma inne poglądy ale ze względu na to co mówi. Przykład poniżej, specjalnie dla ciebie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Macierewicz nie jest idiotą jest madrym niezłomnym człowiekiem.

Czy po zapoznaniu się z jego "słynną" wypowiedzią zechcesz przymierzyć do niego jeszcze raz swoją opinię?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To stary, doświadczony bombowiec.

Tak ale raczej Liberator niż B52, a ten dzisiaj niewiele zdziała.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Macierewicz ma w końcu jako przewodniczący prawo do wyrażania swoich opini,zwłaszcza posiłkując się takimi autorytetami jakim jest jeden znich naprzykład, pr.Binienda.Świezo odznaczony za swoje osiągniecia za przeszły rok.Gdyby strona rządowa miała takie

atuty,po swojej stronie,też napewno by nie odpuściła.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Macierewiczowi nikt nie odbiera prawa do wyrażania opinii.

Tu piszemy o odebraniu rozumu.

(Patrz tytuł wątku)

Edytowane przez Filut

(Patrz tytuł wątku)

Sorry ale nie przyznaję sie do tego!Zaczynam sie zastanawiać co się z wami stało...wszystko przez to pisanie ...no mogło sie to tu przydarzyć nie jednemu...

Wiemy wiemy "boś głupi", "nie masz rozumu"- to są najbardziej rzeczowe argumenty swiadczace o tym ze mamy rację.

Wiemy wiemy "boś głupi", "nie masz rozumu"- to są najbardziej rzeczowe argumenty swiadczace o tym ze mamy rację.

Mimo to skrucha mile widziana!Przebaczamy im?W końcu sie przyznali!Lepiej póżno niż wcale...

Edytowane przez ted125

RyszardStr, skoro teraz już wiesz (trochę później niż reszta Polaków), że Macierewicz oznajmił wypowiedzenie wojny, czy możesz się do tej jego wypowiedzi odnieść korzystając z własnego rozumu?

No ale przecież ty Rysiu naprawdę debil jesteś. I stwierdzam to nie na podstawie jednej wypowiedzi i nie traktuje tego jak argumentu w dyskusji. Stwierdzam fakt i tyle. Przecież prawda ma nas wyzwolić.

A zdanie które zacytowałem jest kolejnym dowodem twojej głupoty.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jak wspomnialem w inym poscie- wciąż sobie wyznaczasz bardzo nieciekawe własne sygnatury, ostatnio: "cham buraczany".

Zauwazylem ze ty chcesz kablowac, albo juz kablujesz, np na jaccha. Jest to bardzo ciekawe, ze do moderacji chce sie odwoływac rozsierdzone chamidlo, ktore w nosie ma netykiete, a w co drugim poscie ładuje puste epitety bez dania racji.

RyszardStr, skoro teraz już wiesz (trochę później niż reszta Polaków), że Macierewicz oznajmił wypowiedzenie wojny, czy możesz się do tej jego wypowiedzi odnieść korzystając z własnego rozumu?

Wypowiedzenie wojny. Swiadczy to o szlachetnosci Macierewicza. Po prostu nazwał on po imieniu to co się dzieje. Wojna ta została rozpetana znacznie wczesniej i nie przez prawicę ale przez pomiot szechtera. Nawet po kolejnosci i tytulach wątkow tutaj na bocznicy mozna poznac ze wojna jest ale rozpoczeta zostala przez czerwonych. Oni jej nie nazwali- bo nie mają jaj i honoru jak Macierewicz. Są podstepnymi hipokrytami niezdolnymi do walki z otwartą przyłbicą.

Podjęta tez ochoczo przez chamidla z tego forum (poczytaj wątki): wojna z kościołem, wojna z wrogiem ludu kaczynskim i jego partią. Macierewicz dla przejrzystosci po prostu to nazwał.

Edytowane przez RyszardStr

to moze wystapic do krolowej anglii to da mu...siiiiiirr.Taki muzulmanin .....siiir maciarek.W turbanie.

Edytowane przez muls

Widziales tego Maybacha u Rydzyka? Bardzo lubisz powtarzac głupawą wirtualne fikcje. Moze jak z tym Goebelsem- zrob 100 wpisow o Maybachu Rydzyka.

Ciekawe że Maybach tak zapadł w pamięć i powtarzane jest to nie zważając na ośmieszenie. Proponuję przypomnieć sobie "sprawę zakupu śmigłowca" przez o.Rydzyka też przez jakiś czas w to wierzono.

A w temacie może ten pan i jego niepierwsza "dziennikarska niezależność"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gada całkiem jak 747.

Aj waj, gdyby było gada jak Jaro_747 powielając dziesiątki merdiów i innych wladzów byłby oki. W przaśnej masie poprawnosci.

Wypowiedzenie wojny. Swiadczy to o szlachetnosci Macierewicza. Po prostu nazwał on po imieniu to co się dzieje. Wojna ta została rozpetana znacznie wczesniej i nie przez prawicę ale przez pomiot szechtera. Nawet po kolejnosci i tytulach wątkow tutaj na bocznicy mozna poznac ze wojna jest ale rozpoczeta zostala przez czerwonych. Oni jej nie nazwali- bo nie mają jaj i honoru jak Macierewicz. Są podstepnymi hipokrytami niezdolnymi do walki z otwartą przyłbicą.

Podjęta tez ochoczo przez chamidla z tego forum (poczytaj wątki): wojna z kościołem, wojna z wrogiem ludu kaczynskim i jego partią. Macierewicz dla przejrzystosci po prostu to nazwał.

Akurat Macierewicz z "wypowiedzeniem wojny" odnosił się w sposób jasny do Rosji.

Wiem, że i ty to wiesz, ale jak widać nie można już liczyć na to, że nie będziesz udawać głupka.

Dziękuję za odpowiedź.

Aj waj, gdyby było gada jak Jaro_747 powielając dziesiątki merdiów i innych wladzów byłby oki. W przaśnej masie poprawnosci.

Ze zdumieniem odnotowuje doskonałą znajomość mediów przez Prawdziwych Katolików-Partiotów . Taki Rysiu Cyba to chyma nie robi nic innego tylko czyta gazeto i ogląda telewizję. Pytanie kto mu za to płaci bo przecież z czegoś żyć musi.

Jestem Europejczykiem.

tak na marginesie zostawilem sobie kupno siiiiiirr ahmeda de maciarewicza w turbanie na jutro.Klapa.nie ma nigdzie..wyszlo.Olejnik to niech sobie na glowe wlozy ..biustonosz.Bedzie miala wiekszy.

Po tym co ostatnio czytam to i ja chyba założę turban. Skoro zgodnie z tematem, wyznawcom PiS odbiera rozum to jak nazwać wyznawców PO ? Może oni nie mają rozumu od dawna ?

Odnoszę się do sprawy która wczoraj wynikła - rewelacje prokuratury odnośnie zabójstwa gen. Papały. Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak że nie wierzę w te brednie ? Czy to platforma ma już nas za takich debili że sądzi że uwierzę że złodziej luksusowego auta Daewoo Espero, zabija z zimną krwią generała policji ubranego w mundur policyjny bronią z tłumikiem ? Przecież taka osoba, pomijając te absurdalne "fakty", została by przez świat mafijny od razu wydana policji.

no ma bo jezdescie prawie.Tylko jeszce turban...polecam.

Pamietam ze Za kurdupla nie bylo zadnej prokuratury tylko był ziobro.Lapal frajera z ameryki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Po tym co ostatnio czytam to i ja chyba założę turban. Skoro zgodnie z tematem, wyznawcom PiS odbiera rozum to jak nazwać wyznawców PO ? Może oni nie mają rozumu od dawna ?

Odnoszę się do sprawy która wczoraj wynikła - rewelacje prokuratury odnośnie zabójstwa gen. Papały. Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak że nie wierzę w te brednie ? Czy to platforma ma już nas za takich debili że sądzi że uwierzę że złodziej luksusowego auta Daewoo Espero, zabija z zimną krwią generała policji ubranego w mundur policyjny bronią z tłumikiem ? Przecież taka osoba, pomijając te absurdalne "fakty", została by przez świat mafijny od razu wydana policji.

Generał nie był w mundurze. W mediach opisywano przypadki zabójstwa za kilka złotych, a także zabójstwo kasjerek i ochroniarza w jednym z banków w Warszawie. I na pewno z miejsca mafia wydałaby go psom.

Ziobro nadal jeszcze triumfuje.

Filut - Akurat Macierewicz z "wypowiedzeniem wojny" odnosił się w sposób jasny do Rosji.

W kontekście odpowiedzialności za tą katastrofę,tak,'wojnę"wobec stanowiska Rosji a raczej fałszywego raportu.Ale tak zaraz widzieć wywołanie militrnej wojny,no co wy ludzie...już nie błądżcie...no chyba że jednak rozum wam odebrało...

Edytowane przez ted125

jak zycie uczy wiekszosc zabojstw to pieniadze ,przypadek .Banał.Tu bardzo mozliwy.Tylko niektórzy jak w wypadku smolenska chcieliby znowu....przezywac....holywood.

Akurat Macierewicz z "wypowiedzeniem wojny" odnosił się w sposób jasny do Rosji.

W kontekście odpowiedzialności za tą katastrofę,tak,'wojnę"wobec stanowiska Rosji a raczej fałszywego raportu.Ale tak zaraz widzieć wywołanie militrnej wojny,no co wy ludzie...już nie błądżcie...no chyba że jednak rozum wam odebrało...

nie ma nic do rzeczy co nam odebrala obca przemoc.Turban to jezd najlepsze miejsce na czaszce siiiir ahmeda maciarewicza.

Do twarzy mu jezd..i tak zostanie.

Mozna by mu jeszce fundnac brode na miare alllaha.

Generał nie był w mundurze. W mediach opisywano przypadki zabójstwa za kilka złotych, a także zabójstwo kasjerek i ochroniarza w jednym z banków w Warszawie. I na pewno z miejsca mafia wydałaby go psom.

Ziobro nadal jeszcze triumfuje.

"W 2003 r. śledczy postawili pierwsze zarzuty Ryszardowi Boguckiemu (52 l.), gangsterowi z "Pruszkowa". Miał on nakłaniać w 1998 r. za 30 tys. dolarów Zbigniewa G. do zabójstwa Papały oraz obserwowania miejsca zabójstwa. Z kolei w 2005 r. zarzuty otrzymał również Andrzej Z. ps. Słowik (43 l.). Miał on nakłonić płatnego zabójcę Artura Zirajewskiego do zabójstwa Papały za 40 tys. dolarów".

Nie sądzisz że mafia pruszkowska nie wydała by jakiegoś złodziejaszka samochodów żeby mieć spokój ? Sądzę że znaleźliby go szybciej niż nasza prokuratura.

Oczywiście złodziej który stuknął przypadkowego faceta a później okazalo się, że był to komendant policji biegał po mieście i wszystkim opowiadał że to jego robota.

Jestem Europejczykiem.

Filut - Akurat Macierewicz z "wypowiedzeniem wojny" odnosił się w sposób jasny do Rosji.

Zamiast racjonalizować posłuchaj po prostu wypowiedzi Macierewicza.

Linki są dostępnie.

Możesz również udać głupka jak RyszardStr.

Wybór należy do Ciebie.

Edytowane przez Filut

Oczywiście złodziej który stuknął przypadkowego faceta a później okazalo się, że był to komendant policji biegał po mieście i wszystkim opowiadał że to jego robota.

I oczywiście przypadkowo ktoś wcześniej obserwował miejsce zamieszkania generała - ot po to żeby potem przypadkowo jakiś młodociany złodziej aut strzelił mu w głowę

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"W 2003 r. śledczy postawili pierwsze zarzuty Ryszardowi Boguckiemu (52 l.), gangsterowi z "Pruszkowa". Miał on nakłaniać w 1998 r. za 30 tys. dolarów Zbigniewa G. do zabójstwa Papały oraz obserwowania miejsca zabójstwa. Z kolei w 2005 r. zarzuty otrzymał również Andrzej Z. ps. Słowik (43 l.). Miał on nakłonić płatnego zabójcę Artura Zirajewskiego do zabójstwa Papały za 40 tys. dolarów".

Nie sądzisz że mafia pruszkowska nie wydała by jakiegoś złodziejaszka samochodów żeby mieć spokój ? Sądzę że znaleźliby go szybciej niż nasza prokuratura.

Nie nie sądzę! Zabójstwo psa to wielka estyma dla bandziora. Mniej więcej w tym samym czasie zabito jednego z największych bandziorów w Polsce w centrum Warszawy. Wcześniej dostał on wp***dol od drobnych złodziejaszków w jednym z ośrodków wypoczynkowych - mimo, że ci ostatni wiedzieli kogo napierdalają!

Daj przykład skomplikowanego śledztwa prowadzonego przez wybitnego znawcę tematu - Zbigniewa Ziobro. ... dasz taki?

Sądząc po skrótach na godz. 11:33 forumowa cenzura ma fachowość Ziobry!

Edytowane przez dziadekwłodek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.